Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
salut!..
azi noape am experimentat 'senzatii noi'...Mufa nu a adormit pana la 1 noaptea, ca nu a avut chef..a fost un joc al nervilor si al rabdarii: da-i suzeta, el o scuipa dupa 2 min..si tot asa, cu frichineala de rigoare pana reaparea pipa!
..apoi s-a trezit din 2 in 2 ore sa pape, iar la 5,30 colici, frate! dar nasol, i-am dat sab simplex, la o ora Babydrink, niciun efect,l-am pus pe burta mea, parca era pe ace!..am incercat feonul, a fost ok cat l-am tinut pe el, dar imi cadeau ochii de oboseala si am cedat dupa vreo 20 min..iar tipete, scremete urate, saracul copilash..
..
Abia la 8,30 a adormit, si eu cu el, si ne-am trezit la 11. Papa si iar nani pana la aproape ora 2, saracutul cred ca recupereaza somnicul de azi noapte..acum iar papa si nani, dar nu cred sa mai tina minunea si de data asta...macar mi-am facut si eu din treaba cate ceva..am sters praful, m-am apucat de mutat haine de iarna in saci si pus in sifonier cele de vara,am facut o fasolica verde cu purcel
...
Citesc din spate si revin,
stolu'!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Andree27 spune:
Fetelor,imediat intra Kitzy la cezariana!!!!Sa-i tinem pumnii!!!

Va anunt dupa!!!!!!!!!!!!
Poze
Andreea
34+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 6 saptamani!!!
underqueen spune:
hai kitzy!!!! 

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
luny spune:
lyvy 4 ore?? pai e bine, nene,a s vrea si eu!!![]()
Giani, offff, imi pare tare rau ca s-au stricat planurile..nu mai plange!..ii transmiti si Andreiului starea ta..
naty, vad ca si tu ai avut o noapte nasoala...na, al meu iar chitaie, a stat in patut 20 min..
Deci ne pregatim sa predam stafeta!E dragut titlul, eu ii zic lui Matty si 'Randunel mic', ar merge poate 'Mamici de randunei 2008' pt a fi neutru sexul, si fetite si baietei!..wau, ce a trecut timpul..ar trebui sa incununam evenimentul cu o intalnire!!
ioana, ce te invidiez pt masajul alaaaaa...
..apropo, la voi cat costa, mai ales ca vine acasa?
simo, Barosanul ii calca pe urme lu' Mufy cu bubitele pe fata..abia ii trecusera, ca azi dimineta iar avea, pe frunte doar, mici si rosii..eu ii dau cu Triderm, cand le-a avut p-alea muuulte rau pe toata fata a mers!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
adriuta spune:
tuchita vroia tot la o ora jumatate-2 ore tzitzi.Stiu ca musafirii il agita dar el e foarte prietenos si a fost un dulce.Au si fost simtiti oamenii si nu l-au bazait prea mult.
clauclau te pup si multam fain pentru sfaturile cu privire la mugurasii de crestere a lui bebe meu. E adevarata teoria...banuiam eu ce se intampla dar PRACTICA ...bat-o vina ma omoara.Moamaaaaaa ce urat fac cand au din astea. Rebecca a avut vreodata asa perioade?
naty imi pare foarte rau ca are Iulia colicei. Nu stiu ce sa iti mai zic...incearca carrier-ul. Bebele meu doarme ff bine in el, poate o sa ii placa si Iuliei.
numeioana..... pe partea cu ochisorul de la baza nasului in sus spre ochisor masezi incet cu un deget. Si iarasi dejos in sus...si tot asa. cauta LACRIMAL CANAL OBSTRUCTION. Super articolul depre puseele de crestere.
Simo27 e acneea bebelsului...cred. Mai googaleste si tu sa vezi daca seamana cu asta. E de la hormonii din laptele tau care incearca sa iasa afara. Cam asa mi-a explicat mie docorita lui.Mai poate fi vre-o alergie la frig, la caldura sau la ceva ce ai papat tu recent.
maryb FELICITARI PENTRU BAIETEL!!! O sa fi si tu in clubul soacrelor mari. Pupici draga si Iosup e TARE daca a reusit sa vada sexul la 12 saptamani...chiar e. Ai grija de tine si de pui.
mstela daca doarme e satula. Copilul flamand URLA. E urletul acela sfasietor...plansul e de rasfat. Daca ii dai zeama de lamaie sa nu te plangi de colici...nu ii strica echilibrul ei cu nimic Stela. Mie dr-ita mi-a zis NIMIC pt. ca laptele de mama e suficient si n-am avut colici. Daca tot bagi tot felul de chestii se pot declansa colicii. Va pupic si stati pe aproape.
Luny pup baiatul colicios si mamica obosita.
Claudia ce frumos e puiul tau in hainute de fetita... e un dulce
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Olgutzika spune:
Ioana, 

! Sar'naaaa!!!
Bine ca s-a hotarat in sfarsit cezariana aia pentru Kitzy!!! Oricum, incurcate caile maternitatii aleia. Multumim, Andreea, pentru vesti!
Naty, mi se pare nesimtire ce face colega ta, pe bune. Te inteleg si pe tine, ca nici eu nu stiu sa zic NU cand ma roaga cineva ceva, dar...e prea de tot sa te mai si preseze, sa stea linistita EA de Paste, e culmea!! Hai sa nu mai gandesc rau, ca e Saptamana Mare.
Luny, dar tu de ce nu te odihnesti? Da-le in spume de haine de iarna, ai nevoie si tu de odihna. Le faci cand esti mai odihnita..
Stelutza, sa fie intr-un ceas bun cumpararea caruciorului. Si sigur ca ii ajunge Teodorei lapticul tau. Ai spus bine ca altfel nu ar dormi linistita daca ar fi infometata. Pupam!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
adriuta spune:

HAIDE KITZY!!! 

Multumim Andreea de vesti despre Kitzy.
Acum fug la nani.
Pupici
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
numeioana spune:
Mary, felicitari pt baietel!!
Hai Kitzy!!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mami_papatot spune:
astazi repetam figura...papat cate jumatate de ora , somn jumatate de ora si iar treaza cu plansete de mama mama sa-i dau sa pape...si chiar mananca nu se incurca pt ca o aud cum inghite...mi-e teama ca de atat manca o sa o doara burta...sa fie altceva? ca mi se rupe sufletul cand o aud cum plange...deja am lasat-o sa planga vreo 10 min in patutul ei, acum sta pe canapea de vreo alte 5 minute si plange....e toata rosie...si nu e caz de schimbat scutec....
vad ca s-a s-a potolit putin de la o jucarica....gresit...tocmai a inceput...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
clauclau spune:
Kitzi, cezariana usoara si apoi recuperare rapida! Ce bine ca o sa ai Pastele in 3, nu?
Olgutza, a scris Ioana despre puseele de crestere! Foarte interesant, eu am simtit asta de cateva ori cu Rebe si nu stiam de ce mi-e foame nonstop. Si micuta agitata bineinteles!
Maryb, felicitari pentru coios! ![]()
Stela, cu siguranta se satura daca doarme apoi! Ei fac cel mai urat la foame, deci daca nu i-ar fi satisfacuta aceasta nevoie ai sti cu siguranta. Sa sti ca si pe mine ma tocaie pe unde apuca Rebe, chiar si dupa alaptare. Cand o pun sa scoata aerul, pe umarul meu, ea ma linge pe gat sau pe umar! Sau isi linge ei pumnisorul!
Luny, imi pare rau ca ai avut o noapte grea ! Si eu o plimbam prin casa pe Rebe la 4 dimineata, iar ea tipa si tipa neconsolata! Offfff, abia astept sa depasim perioada asta de colici care ne mananca zilele si noptile!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!