Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 21
Olgutzika spune:
A! Deci: ficatul de bebe trebuie sa metabolizeze bilirubina, da? Nu poate sa o faca=icter. Somn prelungit=ficat in repaos=metabolizare si mai slaba. De aia, trebuie pus ficatul la lucru, intensificat alaptatul. Ce da somnul prelungit in cazul icterului, nu ma interesat...dar cam asta e ce stiu eu ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mami_papatot spune:
cum imi dau seama ca sunt colici?
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
clauclau spune:
Mami, in primul rand calmeaza-te, daca Honey te simte pe tine agitata si stresata la fel va fi si ea! Ia-o in brate, plimba-te cu ea in brate, canta-i ceva sa se calmeze si apoi incearca sa o culci. Nu e o solutie sa o pui mereu la san. Daca a mancat, las-o macar o ora, doua sa digere si ea lapticul. E posibil sa planga tocmai din cauza ca mananca prea des si o doare burtica. Dar ea nu stie de ce, insa tu , da! Linisteste-te, alint-o, danseaza cu ea si usor, usor se va calma si ea. Hai , curaj, va fi bine, crede-ma ca toate am trecut prin momentele astea de descurajare , dar se depasesc. Nu o lasa singurica sa planga, ajut-o tu sa-i treaca supararea, ea de tine are nevoie langa ea. 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Mami, are colici daca se strange de burtica, isi freaca piciorusele, se inroseste la fata si plange strident asa, de durere! Si e un planset de neconsolat, greu o linistesti...
Sper sa va ocoleasca colicii!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mami_papatot spune:
claule, ma faci sa-mi dea lacramioarele ce frumos vorbesti...nici eu nu vreau sa-i mai dau sa manance si evit treaba asta cat pot...si ea toncane intr-una cu gurita...cauta tzatica si la taica-sau in brate...i-am cantat, i-am spus povesti...na-da!
mai incerc...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
luny spune:
partea a doua:
olgutza, nu mai calc azi, bre, mi-a ajuns tona de ieri!
nu mi-a mers netu' pana pe la 2..m-ass odihni eu, dar n-am somn,nu le am p-astea cu dormitul ziua, ma simt ok acum si profit..dar a venit soata de la serviciu si o las mai moale ca-i predau lui sarcinile!..
maryb, felicitari pt baietel, ma bucur tare mult pt tine!!

niccoleta, cica abia sambata se poate spala, si eu am aceeasi problema, respectiv un munte de rufe!!![]()
stela, si la noi e destul de aventuros cu masajul..cateodata sta si e ok, alta data nu, si nu il fortez, chiar e contraindicat sa-l faci daca plange!!..teoretic as vrea sa-i fac masaj cu ulei ianinte de baie, atinut de cateva ori, iar dupa baie ori crema hidrantanta, ori nimic, dar de cele mai multe ori, il masez cu crema hidratanta dupa baie..depinde de dispozitia lui...e nasol pe spate, nu-i place sa stea pe burta! despre papa..tu ii dai amandoi sanii la fiecare masa?..asta ar fi cauza pt care nu se satura probabil, pt ca apuca sa suga doar partea mai apoasa, cea consistenta si hranitoare este la final..si tu ii dai asa amandoi sanii..sau ii goleste bine pe amandoi? atunci ar fi ok!
mami.p si eu ii dadeam tot asa des cand era ca Honey, da-i sa pape cand cere,bine ar fi sa treaca o ora intre mese.. e inca mica, eu i-am rarit mesele la 2 ore abia dupa o luna..si la colici, bebe meu se screme taare rau, si se inroseste tot, zici ca explodeaza..
adriutza, clau
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
KITZI, NASTERE USOARA!!!
HAI NICOLETA, DA CU MEMBRANA AIA DE PERETI!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Don't worry, fac capitol!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
aaa, dar vad ca il face deja cineva! Super, ca lesinam de foame...
Am terminat lucrul!! 
Pap si ma apuc de calcat...ufff
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea