Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 18
Olgutzika spune:
Simo, la varsatul de vant sunt pustule, basicutze cu lichid...nu iti poti suna pediatrul? Pentru orice eventualitate...daca zici ca sunt si pe corp...poate fi ceva banal, de la caldura, daca zici ca e si pe la cutulitze...unde altundeva pe corp mai are?
Buey, io cand intrebam de praguri de crestere, nu imi zise nimeni nimic
Ia, Clau, povesteste aici, pliiiiiz!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gbutucica spune:
Olga , ba da putem pleca dar situiatia e coplicata , ptv ca in mod normal ( cu legea de 50 km in localitate) facem 5-6 ore pina la IAsi, unde avem Soacra-mea, nasa, sora-mea si o matusa, (am mentionat doar importantul) si apoi trebuie sa ne abatem la Vaslui ca acolo s-au retras ai mei dupa pensionarea pe caz de boala, si crede-ma ca este foarte obositor, in plus al meu a avut zilele aste un sv foarte prelungit , iar noaptea ma sustine moral sa nu clachez, crezi ca mai poate si el.??
vedem , noi, nu-i un capat de tara, dar vor fi toti bosumflati ca nu i-am lasat sa vina, ei vor veni dupa. asta e.
Simo , ce ai mamico , varsat de vint la VRISTA ASTA???, TE-I DUS CU CAPU' HAI??
Naty, scumpo, am tremis Pm la tine cu ce am contopit, vezi daca poti sa iei ceva bun de acolo
dispeceru
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
Simo27 spune:
Olga,nu mai are pe altundeva bubite!da,o sa sun dr sa vedem ce o fi!uite,ca ma laudam ca nu-s stresata
cu copilu si am dat-o-n bara cu niste bubite![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Da,mai,Giani,o luai pe aratura
...de fapt,problema mea e botezul
...ca ar fi invadat de bubite..si vreau cumva sa previn,sa nu fie bubos![]()
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Olgutzika spune:
Giani
! Naspa situatie! Da' macar i-au spus cand isi poate lua concediu? Sau se poate imbolnavi brusc
.
Simo, sigur e ceva banal!!!! Si e normal sa te sperie ce nu stii, nu? Uf, bine, nu intru in biserica!!! Da' de ce se supara Doamne-Doamne pe mine ca am nascut?!?!?
Luny, calci inca, mama?!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gbutucica spune:
sIMO( eu sper ca nu te-ai supa pe mine??), si al meu a facut cind era mic mic( acu e mare) in jurul gatului , si mia spus pediatru ca poate fi de la mincarea care am crapat-o io , si i-am dat cu unguent baneocin, dar io sunt convinsa ca le-a facut de la caldura, pt casi acum imi face cind transpira.
eu zic sa iei o vata cu apa calduta si s-al dai , apoi cu un pic de spirt( asta mi-a spus o dr. cind am fost cu el internat pt Icter)
o sa fie bine
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
Simo27 spune:
Olga,nu se supara DD!dar,roaga un preot sa-ti citeasca rugaciunile inainte de a intra in biserica,ca asa e randuiala,si nu e obligatoriu sa se citeasca inainte de botez,si nici nu dureaza mult..uite,eu am molifta facuta chiar cand am facut 40 de zile!
Giani,vai,da ce m-am mai suparat!![]()
![]()
![]()
POZE
gbutucica spune:
eu is cu ochii beliti in calculator, da trag un calcat mic, asa ca ..... nu scapati de mine
si stiti de ce pt ca-s obosita , si in plus mi-a drag de voi
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
mihatp spune:
Olga- alaptez dar primeste si supliment ca e atat de lenes incat cu goleste sanii nici in 1 ora, si ma mai mulg eu cat pot. Suplimentul e alternat de lapte de al meu sau lapte praf.
Luca nu este constipat, face scaun chiar moale, culoare buna. Pur si simplu nu face kk si de-l las o saptamana. Am patit asta dupa ce am iesit din spital. Nu reusesc nici cu termometrul. Macar de-ar fi doar el, face doar cu un varf de supozitoare. A zis doctorita sa-I sa-I pun cateva zile la rand o data ca atunci cand a stat mai multe zile in asteptare, cand a facut pana la urma s-a ranit la fundulet si a zis ca trebuie sa evitam asta, si in al doilea rand poate stimulam formarea “deprinderii” de a face kk singur. Dar se pare ca nu ne iese si nu mai stiu ce sa fac cu el ca stiu ca asa creez dependenta.
Merci despre informatiile despre icter, o sa caut sa vad.
Mi-ai fost de mare ajutor.
Tuchita (Buricul a cazut de vreo 3 zile), Gbutucica- nu mai avem icter, suntem bine cica.
Asta ma si enerveaza, ca de la medicii cu care am vorbit, ba imi ziceau sa las copilul in pace sa doarma cat vrea, ba sa-l trezesc. Bine, asta se intampla numai noaptea, peste zi nu avem somnicuri lungi, mancam la 2 sau 3 ore maxim.
Merci si tie Simo.
Eu pe Luca l-am dat in timp ce-l alaptez cu lapte si s-a facut frumusel pe obrajor, au trecut bubitele. Tot pe aici pe forum am citit de asta.
HAI KITZY cu nascarea!!! Sa uniformizam discutiile! La scutecele.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr
gbutucica spune:
Mihatp , daca cpilu nu mai are icter lasa-l sa doarma cit ii trebe
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu