Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 17
tuchita spune:
Ioana asta cu masajul e probabil ca si faza cu slabitul! ca cele mi multe toxine sunt liposolubile si daca slabesti ele trec din tesutul adipos in sange si apoi in lapte! oricum cantitatea cred ca e nesemnificativa fata de aerul pe care il expira beblusii!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
Am si eu o intrebare ,de ajutor
: Barosanelul e plin de bubite pe fata
...ce sa fac? cu ce sa-i dau?
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Am citit pe net si am vazut ca multe mamici au facut masaj in timp ce alaptau si nu e problema... Pfff, ce m-am speriat!!
Olgutz, ok, iti dau un semn pana pe 14.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gbutucica spune:
Mihatp daca copchilu are icter nu-l lasa sa doarma mai mult de 4 ore , ii slameste sistemul imunitar.
trezeste-l si dai sa manince pt ca icterul desi nu e periculos , totusi slabeste foarte tare organismul, si il face puturos.( am stat in spital 2 sapt si a avut birilubina 24 stiu ce spun).
Simo27 , nush ce sa zic cu bubizele rosii pe fata!!!
......, mey tu ai vrut sa ai bb cu par cretz????? ca io da am si furat talaj, da e cretz ca paiu'.
eu lucrez la poiezioara, sa vad ce iese, si revin
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
numeioana spune:
Claudi, am inteles! Sper ca nu te-ai suparat ca te-am intrebat...
Tuchita, mersi mult pt explicatie!!
Hai Kitzy!! Hai cu bebelina!!
Simo, depinde de bubite.. Sunt de la caldura? Poti sa-i dai cu violet, ca si-asa il tii in casa ca ploua
... Sau cu nimic...ca trec de la sine...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gbutucica spune:
Hai kitzy , sai cu dilatarea,, hai cu nascarea iute ca gindul si usoara ca fulgu'....... tot faci pastele in 3!!

Claudia sa-ti traisca baiata, tare momos e 
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
Olgutzika spune:
Simo, cum arata bubitzele? De cand le are?
Claudia, ploiesteanca mea, tu la ce pediatru duci baiata frumoasa
?
Ioana, si eu am dormit ieri de la 4 la 6 cu fii-mea, si cand m-am trezit, ma simteam de parca as fi dormit 24 de ore de somn super-dulce. Si vorba ta, nu ma simt obosita, dar...
Azi se trece pe sub masa, nu? Io oricum nu pot intra in biserica, ca nu mi s-a citit ce trebuie citit...adica pot, ca nu stie nimeni, nu
?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Ii tin pumnii dragei de Kitzy, sa nu se chinuie!!!! Doamne Ajuta!!!
Giani, sorry pentru ratarea plecarii in "strainatate". Nu puteti totusi pleca de sambata pana luni? Ca alea-s zile libere, oricum...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Simo27 spune:
Olga,le are de ieri si nu le-am bagat in seama,dar..e plin pe toata fata!
si marti e botezul si el e napadit pe fata
si sunt micute,rosii..si am vazut ca are si pe burtica
si la cutele dintre picioruse,langa putzi,si acolo am dat cu crema de popou..dar,tot nu s-au dus![]()
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
o fi varsat de vant?!
Olga
,eu zic sa nu te risti sa intri in biserica fara molifta facuta.stie Dumnezeu!!!
POZE