Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Salut.
Odata si odata tot trebuie sa ne mutam la scutece... Si sper sa nu va incurc si sa nasc dupa 1 mai, ar fi tare ciudat... Eu sper totusi sa vina bebe maine, sa pot sa mai intru pe net ;).
Kitzy, succes, sa fie bine, apoi trimite ametita aia de barza si la mine, ca maine oricum e arvunita!!! Mama, daca o prind, ii scot ochii/GPS-ul!
Nicoleta
40+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78
numeioana spune:
Naty, cred ca la fel ca butucica ai vrut sa zici "Puiuti de randunici 2008", ca doar e vorba de ei, nu mai suntem noi, mamicile, pe primul loc... Sunt de acord cu asta. O sa-ti dau link catre poza lui DAVID.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Salut.
Ioana, nu vreau sa vobesc in dodii, dar eu stiam ca e contraindicat sa faci masaj cand alaptezi (nusce substante din muschi trec in sange si apoi in lapte... si cica nu e bine). Ai intrebat un medic intai? Ca eu stiu din auzite... poate ma luminezi si pe mine.
Nicoleta
Olgutzika spune:
Neatza!
Super ideile, Naty!!! Si eu sunt pentru "Pui de randunici", ca doar de acum inainte ei sunt eroii. Noi am fost la odisee, ei sunt de acum membrii clubului scutecelor, nu? Cat despre cuvintele frumoase, sunt absolut convinsa ca vei gasi ceva minunat...io nu prea poci sa te ajut, ca nu-s buna la asta
. Mai scot eu din suflet uneori, dar doar uneori
. Oricum, ultimul punct al lui Livi cred ca trebuie pastrat!!!
Miha, tu alaptezi sau nu? Ca e important in explicatia cu kk. Oricum, ce faci tu cu stimularea este ca initiezi un cerc vicios. Sfatul meu sincer este sa te opresti, pentru ii vei conditiona eliminarea de kk de stimularea cu termometrul! Si vei obtine un copil vesnic constipat. Ca si masura de urgenta, ok, merge, dar nu face din asta un obicei ( Ursulet, acelasi sfat ). Si copii sunt constipati nu daca nu fac kk intr-o zi, ci doar daca nu fac pentru ca fecalele sunt compacte si dure, iar eliminarea este ingreunata din aceasta cauza! Nu e de la mine citire, ci de la neonatoloaga Elena Jianu, Municipal, ale carei sfaturi nu s-au dovedit gresite pana in acest moment.
Oricum, alegeti un pediatru, nu trebuie pana la urma sa mori cu el de gat, il poti schimba, daca relatia cu el te nemultumeste. Mie in legatura cu icterul mi s-a spus sa nu las copilul sa doarma mai mult de patru ore legate ( zi/ noapte ) si sa am grija ca in momentele de trezie sa fie activa. Cauta pe net informatii despre icterul nuclear, sa vezi ce simptome trebuie sa urmaresti sa nu aiba. Oricum, e treaba de pediatru, ca si cu constipatia. Ca si cu ochisorul. Si Ioana mea a avut ochishorul lipit, dar a trecut prin stergerea cu ser fiziologic cam de patru ori pe zi din exteriorul ochiului spre interior. Dar repet, pediatruuuul e cheia! Iar despre scutecul patat...habar nu am...
Ioana, asa ramane, o facem intre 11 si 14, bine? Tu dai semnalul si stabilim atunci ce si ncum. Ne putem intalni oriunde!
Si...
Hai Nicoleeeeeeeta!!
Hai Kitzi!!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
numeioana spune:
Nicoleta, hai ca ma sperii!!! Cum sa nu fie voie?? Aoleu, ce-am facut!!??
Ma bag sa google-esc sa vad ca gasesc despre asta...Ufff... si ma simteam asa de bine!!
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tuchita spune:
buna dimineata!
La propunere de nume nu ma bag ca sunt mult prea noua ca sa am ceva de spus! oricum n-am nici o idee speciala!
Naty
doctorul harnic si copilu' colicos! te cam bagi la munca grea cu linkurile pt poze!
Clau imi pare rau pentru colicii de noapte!
Giani nasol cu planurile stricate, dar poate mai exista o speranta! Lasa ca si Pastele in trei e frumos! Noi azi ne pregatim de vopsit oua!
Simo 
Lyvy
si somn usor!
Mihatp cand are icter tre' sa se alimenteze la 4 ore! s-a mai discutat pe aici! darmai are icter? ca are 2 saptamani, nu?
Iar cu kk..tu ii dai numai san,nu? ca la san nu e musai sa faca kk in fiecare zi! de oschi nu stiu ce sa zic si nici despre pata rozalie de pe scutec! v-a cazut buricul?
oricum ai nevoie de un pediatru care sa-ti dea niste sfaturi bune si sa te linistesti!
eu raportez o noapte linistita, acum prestez o ciorbita in bucatarie si sper sa o termin pana ma duc la cosmetica!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
Claudia,merci ca m-ai luminat
! Sa va traiasca si sa va bucure viata!
Giani,si eu sunt de aceeasi parere,-Puiuti de randunici-si Naty
,nu are de ce sa se supere,ca doar ea ne-a cerut idei si pareri![]()
Miha
,e greu la inceput..stiu,si eu cu David tare stresata am mai fost..acum e alta viata
,si bebelusul e mult ,mult mai calm decat a fost David!legat de intrebari:du-te la un pediatru,gsesete unul repede si el iti va da si un tratament corespunzator ptr ochisor!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Nicoleta spune:
Ma Ioana, stai ma, ca nu vreaui sa te sperii. DAr asa stiu si eu, DIN AUZITE, REPET!
Nicoleta
Andree27 spune:
Fetelor,scuze ca ma bag asa la voi,sunt o graviduta de iunie si o prietena cu Kitzy.Am primit vesti de la ea si m-am gandit sa va anunt si pe voi!!Acum asteapta la monitorizare si are dilatatie 2cm!!Deci azi vine si Diana !!iuupiii!!!

Sa ii facem galerie!!!
Daca mai am vesti va anunt!!!
Poze
Andreea
34+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 6 saptamani!!!
claudia99 spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Oooooooooooooo, ce bine ma simt dupa masaj... parca sunt o alta persoana!! De ce nu incercati, fetelor?
Claudia...ma scuzi ca intreb...dar de ce ii pui lui Bogdan doua caciuli???? E frig in casa? E un dulce Bogdanelul tau!! Ai zis bine ca e "baiata"
poze
atunci era si a avut o sensibilitate otica si asa mi-a recomandat doctorita , acum nu ii mai pun decat una sau fara
mamica de Bogdan Alexandru
2 lunihttp://www.flickr.com/photos/64733768@N00/archives/date-posted/2008/03/27/