Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am avut o noapte taaare grea cu mititica mea; asa ca printre altele am avut timp sa ma gandesc. Asa ca:
ANUNT IMPORTANT PENTRU RANDUNICI:
Se apropie momentul mutarii noastre la "Clubul Scutecelor". In acest sens:
1. Astept propuneri privind titlul topicului nostru nou. Propunerea mea:
"Mamici de randunici 2008"
2. Pt viitoarea listuta, ma gandesc sa atasez fiecarei mamici si bebe un link catre o poza cu bebele respectiv. Trimiteti deci, va rog, aici sau prin PM la randunici, cate un link spre cea mai frumoasa poza a copilasului vostru, la alegere, ca sa-mi alcatuiesc o lista.
3. Am deja oarecum in cap povestea de final de odisee, pe care le-o vom trimite si fetelor "Acusi mamici de mai-iunie" carora trebuie la 1 mai sa le predam stafeta nasterilor si, de asemenea, o vom posta pe prima pagina a noului nostru topic. Pana atunci sper sa ajung sa o compun ca sa o supun votarii; astept insa de la voi idei, ganduri, amintiri, orice vi se pare important de spus si de tinut minte din aceste minunate luni petrecute impreuna!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

P. S. Fetele inca 2 in 1 sa nu se supere, anuntul le include oricum si pe ele. Oricand nasteti, tot ale noastre sunteti!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Sa nu va suparati ca scriu asa rar dar bogdan nu doarme toata ziua si stam mai mult afara iar cand intram eu sunt franta de oboseala ca nu ne place cand nu se invarte roata.Ieri am facut vaccinul care de fapt au fost 2 de -pentaxim ca asa a vrut taticul , ca-i mai bun.

mamica de Bogdan Alexandru 1 luna
http://www.flickr.com/photos/64733768@N00/archives/date-posted/2008/03/27/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, mi se facu pielea de gaina citind postul tau cu predarea stafetei! A fost o odisee atat de frumoasa si a trecut asa de repede!!!! Iaca acus' mi s-a facut putin dor de burtica, n-as fi crezut! Ce de framantari aveam noi atunci, luna dupa luna pana la miraculosul eveniment al nasterii si al primului contact cu locatarul burticii. A fost foarte, foarte frumos!
Dar pentru noi o sa fie frumos si la scutece, avem atatia pasi de realizat in fata noastra! Si mamiceala e cu adevarat frumoasa!

Giani, imi pare rau ca vi s-au dat planurile peste cap, poate cine stie, s-or razgandi de la sot de la servici...

Raportez o noapte colicoasa rau, cu plans de neconsolat de la 4 la 5 dimineata. Nimic nu a avut efect, apoi la 5 am pus-o la san si dupa papa, a furat-o somnul si a dormit pana la 8. Sa vedem azi ce va fi!

HAI KITZI CU NASTEREA!!!

HAI NICOLETA CU NASTEREA!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Claudia,super bebelusul...da-s putin derutata:e baiat(dupa nume asa pare) sau e fata(dupa unele hainute) sau sunt 2 copii diferiti?!ca nu prea inteleg

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

NATY,Super ideea ta!!!!...si sa atasezi si poza!esti o dulce!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de [b]SAMUEL CASIAN
-1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Asa, Naty eu lucrez de cind am vb cu Ela la o mica poezie, sa vad daca reusesc.
despre nume am si eu o propunere, sa nu fie cu suparare, "PUIUTZI DE RANDUNICI", pt ca toata odiseea am foat randunici , si acum avem puiutzi dar noi tot rindunici suntem.( te rog nu te supara).
Super ideea cu pozele, da .
ma distreaza Andrei, rade si vb cu nistre jucarele , de m-am speriat, zici cae profesor, da din maini si gingureste , si MOR DE DRAGUL LUI.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

quote:
Originally posted by Simo27

Claudia,super bebelusul...da-s putin derutata:e baiat(dupa nume asa pare) sau e fata(dupa unele hainute) sau sunt 2 copii diferiti?!ca nu prea inteleg

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Este baiata dar amandoi ne-am dorit fetita si avem si hainute roz si am zis ca macar cu pozele sa ramanem daca fetita noastra are puta (in poze nu se vede)

mamica de Bogdan Alexandru 2 luni
http://www.flickr.com/photos/64733768@N00/archives/date-posted/2008/03/27/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

la toata lumea

naty esti fenomenala cum reusesti sa te organizezi si sa ai putere pentru toate!

am avut si eu o noapte mai fragmentata si sunt rupta acum. iar ziua doarme tare putin. adoarme si in 15 min, cel mult juma de ora se trezeste. nu stiu ce este cu programul asta al lui. iar cand incepe sa planga nimic nu-l mai consoleaza decat sa danseze cu ma-sa. nimeni nu-i bun.

eu am mari probleme cu alegerea unui pediatru. am atatea intrebari de pus!!! ca nu mai inteleg nimic din toate informatiile primite. si, defect profesional, trebuie sa inregistrez orice inf si s-o aleg pe cea mai buna, dar la mamiceala vad ca nu-mi iese decat sa adun informatiile, ca nu reusesc sa le analizez si sa le ierarhizez. asa ca sunt varza.

1.tot nu face kk fara ajutor si ma iau toti ...aia...
2.are o scurgere la ochisor si nu stiu de care e...
3.ce legatura are icterul cu somnul lung de noaptea? il las sa doarma cat vrea sau nu?
4.a patat scutecelul cu ceva rozaliu, e drept ca o singura data, dar ce inseamna asta...

si mai sunt dar ar fi sirul prea lung. se vede ca sunt mama de primul bb ca sunt terminata

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Oooooooooooooo, ce bine ma simt dupa masaj... parca sunt o alta persoana!! De ce nu incercati, fetelor?

Claudia...ma scuzi ca intreb...dar de ce ii pui lui Bogdan doua caciuli???? E frig in casa? E un dulce Bogdanelul tau!! Ai zis bine ca e "baiata"

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput