Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 14
kitzy spune:
Neata!
Eu ma confrunt de dimineata buna cu niste contractii, tin cateva secunde si sunt la intervale de vreo 8-10 min aprox, ultimele 2 au fost mai dureroase, ma duc sa fac un dus, sa-mi fac manichiura si sa-mi pun ultimele lucruri in bagaj....am luat un no-spa, poate e alarma falsa...sa vedem. Oricum, sa fiti pe faza.
Ultima a fost de 25 de sec la 5 min diferenta. Sunt curioasa cum evolueaza, asta a fost mai dureroasa, apa nu s-a rupt, dop ioc....
40 cu
Diana
numeioana spune:
Neata! Ce vreme urata!!
Hai Nicoleta!!!!!!!
Mamaaa, mai avem putin si trecem la scutece...
Nu pot sa cred!!
Eu ieri am picat blana de obosita... Nu simt oboseala, dar iete ca ea e acolo! I-am dat lui David sa pape la 16.00, pe la 17 si ceva a adormit, m-am asezat si eu pe canapea langa el si am adormit. M-am trezit abia la 21 cand l-am auzit pe el gangurind, dar parca era pe alta lume!! Eram ametita rau de tot si cand m-am uitat la cea mi-am dat seama ca am ratat programarea la oftalmolog. Offf, si ochisorul nu mai trece.. L-am spalat, Naty, cum ai zis tu, la 3 ore cu musetel, am pus Tobradex si...nimic!! Acum cu ce fata ma mai duc eu sa il reprogramez...?!
Azi vine maseuza sa ma resfete...in cateva minute sunt la masaj![]()
Cris, despre masaj la piciorusul valg... Noua ne-a aratat Ivan cum se face si facem acasa...a zis c-o sa dureze ceva mai mult recuperarea, dar eu vad ca e bine. Mergem la control peste o luna si jumate. Mai, dar cati copii se nasc asa...eu credeam ca David al meu a fost mai blegut... A zis sa facem cam de 3 ori pe zi masajul...si ultima data ne-a aratat si o miscare noua...
Parca era cineva care facea masaj la ochisor pt canal infundat. Puteti sa-mi explicati si mie cum sunt miscarile??
O zi buna...ca frumoasa sigur nu e!
Pupici!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Kizy, tu esti urmatoarea?! Hai Diana!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
lyvy spune:
Neata, azi sunt naspa!! Poate imi revin!
Iris a dormit doar 4 ore, prea am laudat-o ca doarme 7 ore, as vrea sa fac ceva pentr Pasti, oboseala si lenea ma doboara!!

HAI NICOLETA
HAI DIANA

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
lyvy spune:
Ma duc, ca o aud !!!
Mi-e ataaaaaata de sooooooooooomn!!!pa
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
gbutucica spune:
Buna,
eu sunt plinsa toata,

de ieri de la 6 pling incontinuu.
hoo, stati ca nu s-a intimplat nik cu Andrei , doamne feri, dar ni s-au srtricat planurile de minivacanta de pasti , de a merge la iasi si vaslui ( parintii). si acest lucru doar pt ca nu i-au aprobat zilele de concediu sotzului , pe motiv ca este foarte mult de lucru......... 

.
am planuit pastele de cind am nascut , si le-am spus rudelor sa nu vina ( pe motiv ca ne vom intalni la Paste) si acu , imi vine sa-mi trag palme.

acu ca v-am spus offul meu............
ma duc sa citesc sa vad ce-ati mai facut , ca cu voi mai imi vin in fire. poate revin si cu o scrisorica cum stiu io
si toate bune.....
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
Simo27 spune:

Haide KITZY

Haide NICOLETA

Giani
,imi pare tare rau..poate gasiti o solutie...off
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
gbutucica spune:
HAi Kitzy
, nai cu contractii si travaliu real
,
hai nicol, [majoreta, maine ii vineri tre sa nasti
suparata suparat , da nu ma impiedica nika sa faco galerie mica,
Simo ce ma distrezi tu cu pariulcretz la bb
Rox, am reusit sa vad pozele , si la tine are plete, ura
sa-ti traisca.
Clau , noi incercam sa ne prezentam cit mai bine pt a nu pierde asa o frumusete de fat , respecti nora.
papacioasa, am vazut o albineta,,pufoasa si dragalasa.
Kya , incearca sa-i dai tzitzi in pat , fara sa o mai tii in brate pt a se dezvata usor usor,pt ca vb lu' natuy cu cit o tii m mai mult in brate cu atat mai rau pt tine.in plus daca se mai alinta cu 2-3 oa, oa la citeva secunde chiar minute , nui bai ei incearca marea cu dejetul, adica sunt banditi
Mihutza
si nu mai am memorie, s-a inecat neuronul , sau sa atrofiat nici eu nu stiu
gata fug , plinge Andreiul
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
natynic spune:

HAI KITZY!!! MIROASE A NASTEREEEE!!!!

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Da,Giani ,am o problema cu parul cret la bebelusi![]()
![]()
!
Livi
,imi pare rau de noaptea ce a trecut
...dar,asa au bebeii si nopti mai grele!incearca sa dormi!uite si eu printre un somnic,un alaptat,un joc cu David ,fac treaba...ca am "profitat"de mami si ieri si alaltaieri si acum are si ea treaba ,nu mai pot sa-i cer nimic!si sotul e fff ocupat,vine doar seara acasa si atunci e rupt de oboseala!dar,le fac cum pot pe toate ...plus ca mai am si botezul pe cap
...
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!