Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 13
tuchita spune:
Adriuta ai grija ca musafirii il pot agita foarte tare! Sunt convinsa ca si tu esti stresata de venirea lor si asta il face pe bebe si mai nervos! Zic asta ca si eu patesc la fel!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mami_papatot spune:
fetele, mercic de raspunsuri...e clara treaba...doar ca azi de la 17 o tinem tot asa...san 20-30 minute , somn 10 minute si plans o ora...si tot asa...
ma duc ca musca prosopul!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
tuchita spune:
ma duc si eu la nani!
va urez la toate o noapte usoara, fara colici,urlete si fricchineli! ( asa cum imi doresc si mie!0 si , special pentru ursuleata, un kk maaareeee de la Vlad cel mic!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
luny spune:
noi reusim sa dormim in patut si ziua, de cateva ori, de alte cateva ori, pe o perna mare, pe canapea in sufrahgerie...daca il duc, incepe chiraiala..alta data e cuminte si doarme in patut, deci dupa toanele lui..si eu cred ca nu-i place linistea in camera ziua, daca suntem in sufragerie cu el, adoarme linistit, chiar daca noi vorbim normal, radem, televizorul merge, dar cateodata se supara daca il pun in patut..cred ca vrea sa ne simta pe langa el, sa ne auda..![]()
de cateva zile e fascinat de cele 3 jucarii de plush pe care le are, un copilas si 2 ursuleti, pe care i-am pus pe marginea patului! eu cred ca doarme si cand ma duc sa vad ce face, el e cu ochisorii mari lipiti de jucarii, le studiaza cu atentie!!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
noapte buna si linistita pt toate randunicile!
mai putin NICOLETA, CARE TREBUIE SA NASCA!! HAI CU CONTRACTIAAA!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Parca as zice, parca nu as zice... hai sa zic, oricum vineri il scoatem (sper): ma incearca asa o mica durere de col, cu o miiiiica intaritura de burtica... mici durerile, dar asa incepe... sa fie de bine??
Macar sa am ceva dilatatie vineri, nu? Oricum, ieri la plecarea din maternitate aveam 2-3 cm... poate vreo 3-4? Hai 4-5? Fortez nota, nu?
Insa de luni tot elimin o secretie cu sange nu rosu... nu mereu, uneori e mai vascoasa... oooof, sa inceapa distractia odata! Desi usor nu va fi... sau va fi?
Nicoleta
40+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78
natynic spune:
E, Nicoleta, e, trebe sa fie!!!
Offf...criza groaznica de colici...Incercat TOT. Am primit de la Maxinne un ursulet de plush umplut cu seminte de lavanda care se incalzeste la microunde si se pune pe burta copilului. In final cu asta am linistit-o.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Va (imi) doresc noapte buna!
randunoiul e cobza, o sa doarma pe canapea sa nu ia fata...care scanceste iar, dar nu mai urla
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mihutza11 spune:

iar am ramas in urma, asa ca ma grabesc sa felicit si eu noile mamici: Cristina Goji, Floriio si Nicol. Sa avesti puiutzi sanatosi, frumosi si numai bucurii! 

am vazut si cativa puiutzi de randunici tare dragalasi..nu mai nominalizez sa nu sar pe vre-unul
..
pana una alta mai am de citit 156 si 157.. dar perechea de Phoenix era planificata, parca de cand eram in Ro si stiam ca venim incoace
.. asadar unda verde de la mine ![]()
Mai sunt datoare cu niste urari:
La multi tuturor Florilor (cu f mare intarziere)!! si pt azi la toti ce poarta numele de Gheorghe, George (inclusiv randunoiul meu
), Georgiana! multa sanatate si tot binele din lume! 

Vio subscriu si eu la schimbarile pe care le-ai mentionat! chiar e cool sa ai tzitzi 
Roxana bine ai venit e crengutza!
Mamip condoleante pt Sofitel!
gata.. pana aici am citit!
azi vad ca mandra mea nu prea mi-a dormit, a fost cam agitata... si ma gandesc acum oare din cauza ca oi fi mancat putina mazare? uite asa le testez si eu.. dar efectiv nu mai stiu ce sa mananc... voi ce mai mancati? e si cald si sincer simt cum imi pierd pofta de mancare... m-am saturat de cartofi si orez.. si carne... nici timp si nici chef sa gatesc nu mai am...
stolul! si incerc sa mai revin!
Mihaela mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara