Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (157)
Raspunsuri - Pagina 12
VioletaH spune:
Naty, aici exista obiceiul ca parintii sa-si pupe copii pe gura. Eu l-am avertizat pe sotz ca nu accept asa ceva. In rest il pup peste tot, mai putin in zona diaperului. Si nu-l mai pupa nimeni in afara de noi.
Ursuleata, nu cred ca e cazul sa faci ceva deocamdata
Kya, al meu si acum adoarme numai in brate la mine sau mai nou in leagan. Asteapta pana adoarme profund ca sa o pui jos. Eu il mai pacalesc alaptand culcata, el adoarme si nu mai trebuie sa-l misc, il las acolo si eu imi vad de treaba.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
natynic spune:
Ursu, incearca sa-l stimulezi cu varful termometrului, usor-usor
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
apropo de fixatul cu privirea...eu is tare necajita ca Iulia nu vrea sa se uite la mine
. doar uneori o surprind ca ma fixeaza cand nu ma uit eu la ea; poate vrea sa numa rasfete, sa nu mi se suie la cap ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
Vio si eu la fel fac. Astept pana e in somn profund(ii cad minutele pe langa corp) si abia atunci o pun in patut. dar cred ca simte si diferenta de temperatura si de aia se trezeste.
Trickul cu alaptatul culcata il fac si eu. Asa dormim noaptea si functioneaza foarte bine. In timpul zilei...
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Hm, de stres cred ca mi-o iau hormonii razna... incep sa ma cert cu lumea...
Nicoleta
40+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78
clauclau spune:
Si eu pupacesc pitica mereu, mereu. Nu ma pot abtine, mi-ar fi imposibil sa nu o pup peste tot.
Pe mine ma fixeaza de cate ori vorbesc cu ea, sta numai cu ochii la mine si daca mai vorbeste cineva langa ea , imediat isi muta privirea acolo. E tare curioasa, acum se uita peste tot prin casa si mai nou, a inceput usor sa-si priveasca manutele si sa le intinda putin cand ii arat o jucarica mica de bebe.
Iar cand o pun pe burtica, incepe de-a dreptul sa se tarasca..., se pune in genunchi si se impinge..., m-am si speriat cand am vazut-o intr-o seara putin mai incolo de unde o asezasem eu! Trebuie sa o supraveghes foarte atent, mi-e si frica sa o mai las pe masa de infasat chiar si pana iau un pampers. E tare imprevizibila, randunoiul zice ca o sa mearga de la 6 luni! 
Ursuleata, deocamdata e devreme sa-i faci ceva, poate face singurel in noaptea asta!
Kya, nu stiu ce sfat sa-ti dau, nici a mea nu doarme in patut ziua, doar noaptea il folosim!
Daca gasesti vreo metoda sa-mi spui si mie...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
adriuta spune:
Salutic
Simo super haioasa faza cu lapticul. De acum incearca sa imbraci bluze albe daca pleci pt. mai mult timp, mai 'camufleaza'
Mami asa e...foame mare, dar mult e si nevoie de dragoste si imbratisari...s-ar putea sa manace ca ii provoaca confort nu neaparat a e famanda
Ursu infasa-l intr-o patura, ii calmeaza. Si pune-l pe burta ta.
Fetele hai spuneti-mi si mie cele cu copii mari :))) Adrian are 7 saptamani...apar ceva perioade de crestere pe la varsta asta????? NU MAI POOOOT, de ieri ma capiaza , noaptea doarme dar ziua vrea numai TZITZI....si parca nu se mai satura. Noaptea doarme de la 8-6 cu pauze de masa scurte insa ziua ma omoara. Parca Anca Dragoman povestea de mugurii aceia de crestere...o fi adevarat??? Nu mai e el...asa de flamand e..si lapte e destul.:(((((((( Si am musafiri diseara si el maraie non stop...Ati mai patit careva asa ceva...dintr-o data. Nu il doare burta nu isi trage picioarele numai suge lula aia de o manaca si isi suge manecile si scuipa lula si se enerveaza...si la san in SATOARCE in 2 minute, el care moflaia...si se alinta la san.UFFFFFFFF
MIHUTZA, LA MULTI ANI!! Pentru taticul (cuscru')::))) GEORGE.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
clauclau spune:
Adriuta, da, asa este cu bebele. Explicase la un moment dat Gecko despre asta, cum ca la 6-7 saptamani ar sta numai la san si cresc cererea foarte mult, tocmai sa se asigure de rezerve de lapte. Sanul cu cat este mai supt, cu atat produce mai mult lapte, e vorba de cerere si oferta. Cu cat cererea este mai mare, cu atat va fi si oferta de lapte mai bogata. Asa ca bebele tau vrea sa creasca productia de lapte, sa se asigure ca va avea din belsug! ![]()
Noi am terminat cu baita mai devreme in seara asta si e mult mai bine. In ultima vreme ma apucam de toaleta bebelinei numai dupa orele 22. Si terminam pe la 12 noaptea. Poate ne schimbam putin programul...
Acum fug si eu la culcare, va urez o noapte usoara fara colici, maraieli, caraieli! 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
tuchita spune:
Simo si eu am patit-o la primul copil! si eram pe banca in parc si am realizat cand am simtit ca imi curgea ceva pe picior! Nu ma pune sa iti explic cum!
Vio multumim de aprecieri!
Si mai pune si tu poze cu zambaretul de Sean!
Clau multam! Nici ai tai nu sunt mai prejos! si vorba lui Naty, "creste ficatu' in mine!"
Mami_p e asa de dulce albinuta ta!! Si bine ti-a zis Naty! 
Ursulet stai linistita! o sa faca probabil la noapte, ca sa trebuiasca sa il schimbi pe intuneric..![]()
Nu dispera!
Naty cum adik sa nu pup copilu'!? E asa de dulce...
adriuta intr-adevar e prag de creste la 6-7 saptamani! rabdare multa si totusi nu-i da mai des de 2 ore( hai o ora juma'!) 
HAI NICOLETA, GO, GO, PUSH HARDER AND BREAK THE WALL!!!

Si la mine e liniste in sfarsit! stiti cum am reusit sa-l fac pe Seb sa pape din biberon? Cu minunatul feon! Doar ca as mai fi avut nevoie de o mana...![]()
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze