Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

La multe lunite lui MATEI de Ereena si AMANDINEI de Micsunea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Cine nu si-a baut inca cafeaua va invit sa o savuram impreuna!
Natalia ma bucur ca ai mai dat un semn de viata. Cum te mai simti cu taietura? E bine de data asta? De ce nu bei cafea decofeinizata? Si eu am stat pe bara prima luna dupa nastere cu o pofta de imi curgeau bale si la un moment dat mi-am adus aminte de cafea decaf si de atunci mmmmm savurez zilnic o cana maaare.
Ereena mi-a placut balada lui 24 Si la mine tot 24 apr 2007 a fost ultimul UM, dar restul...nu
Danonique ma bucur ca deja te simti mai bine. Pupam pe bb Albert ca a fost cuminte si asa sa fie si de acum inainte ca deja e baiat maaare. Chiar am uitat sa-ti spun ca pare mult mai mare de 4 luni - un voinicel.

Ma apuc sa fac bagajelul Dariei ca sambata plecam la mama la tara si m-am gandit sa il fac din timp ca nu cumva sa uit ceva

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ereena la multe lunute pt piticul urias Sa fie sanatos si vesel mereu!
La multe lunute si Amandinei de Micsunea
Danoniq eu nu am avut curaj sa testez pe mine batista, dar Theei ii tot scot mucisorii cu ea! Mama rea
1 Sanatatemulta!
Am fost aseara dupa rez la analize: ale mele si ale fetei le-au retinut pt a le face antibiograma, asta inseamna ca mi-au gasit si mie in nas stafilococul ala, sigur de la mine l-a luat si ei nu i-a trecut cu augmentinul pe care i l-am dat Eu alt antibiotic nu-i mai dau, fie ce-o fi! Am inteles ca nu-i periculos, doar se muceste. Sper sa nu fie problema la vaccin, ca stiu ca tre sa fie sanatoasa....de fapt ea nu-i bolnava, dar e purtatoarea nenorocitului de stafilococ

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Cum nu mai e nimeni pe aici ma duc sa fac si eu curatenie ca vine si la noi Pastele.Va doresc o zi frumoasa si spor la treaba ca nu cred ca voi reusi sa mai intru azi.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Alina intr-adevar Albert pare mult mai mare.Deja hainutele de 6 luni ii sunt fixe si trebuie sa cumparam de 9 luni.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

neatza, fetele! mama-mama, ce-ati mai scris! am citit cu syfletul la gura.

va multumesc mult pt urarile adresate lui bebe rares si imi pare rau ca nu am putut intra ieri pe forum! pupici si urari de bine si mariucai, lui benji, lui alex, lui beatrice, stefanei si dragului de ioan.

pt fetele atente la greutate, asta micu' are, la 3 luni, 5,950kg. nascut cu 3,350. a luat 640 de grame luna asta. nu stiu cat mai are-n lungime.

a, danonique, si bebe rares a dat azi semne de revenire la programul vechi si bun, asemanator cu ce ai descris tu acum la albert: cumlat la 22, trezit la 5, pe urma somn iar pana la 9. sa-l tina, sper!

ma bag si io la o cafea!!! am ceva emotii azi...se duce dragos peste sefu' al' mare de la munca sa scoata un aranjament bun pt mine...ca sa nu intru in CIC dar sa raman, totusi, acasa pana in octombrie. DOAMNE-AJUTA si, va rog din inima, TINETI-MI PUMNII!!!

pupici tuturor, sa aveti o zi grozava, in ciuda vremii de kko (cel putin, in bucuresti)!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Laura Ioana nici eu nu aveam curaj sa testez batista ca mi se parea cam brutala treaba cu aspiratorul dar aseara dupa ce mi-am chinuit ambii copii cu ea am zis ca vreau sa stiu si eu daca ii doare ca plangeau de mi se rupea inima.Imi pare tare rau de analizele voastre.Multa sanatate.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Irinouka tinem pumnii sa obtina sotul ce va doriti de la seful cel mare.Multa bafta.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

La multe lunite lui Matei si Amandinei!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati mereu parintii!
Laura I imi pare rau ca nu ai vesti mai bune . Cred ca ar fi bine sa-ti asculti instinctul si sa nu-i mai dai antibiotice Theei... fetele sa se faca bine

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laura, Augumentinul era in antibiograma de data trecuta? dak da e ciudat ca nu ai scapat de animalutzul de stafilococ...vorbeste si cu pediatra dar eu as cauta sa scap de el! am avut o eleva cu stafilococ auriu netratat care a sfarsit prin a scoate un rinichi...Sanatate multa!!!!

fetelor ieri am fost cu masinuca la soc. de asigurari sa rezolv pe casco jumulelile (oameni de bine mi-au zgariat Meganul pe ambele parti din spate pana in fata...e drept ca nu erau zgarieturi groaznice dar pe o parte ajunsese la tabla iar pe cealalta erau destul de vizibile)...am dat peste un pustan plin de aere...ca nu am spalat masina si nu poate poza stricaciunile...i-am zis ca nu am timp ca am un bebe si inca o mandra...cu scarba m-a pus sa sterg cu o carpa in zona jumulita...m-a trimis sa-mi vopsesc masina la o firma de nici n-am auzit si i-am zis ca nici vorba...o fac la Renault Filaret, platesc eu si astept sa-mi deconteze... (anul trecut am mai vopsit-o pe o parte si a iesit ca noua)...
tot despre masinuca: azi m-a usurat de 7 milioane...am rupt ceva la volan si s-a dus airbagul sofer si s-au dezactivat toate asa ca n-am avut incotro...sotul mi-a zis ca e cadoul meu de Paste (uraciosul!). In Mondeo am bagat tare putini bani (si era SH) dar Meganul asta ma paradeste la buzunar...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput