Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
honey79 spune:
Mersi frumos Alinush drag.
Si da, ai dreptate: Doamne-Doamne este oriunde si ne apara de toate cele.
Ahhh..si...si eu tot din Muntenia sunt: pe langa Targoviste. La jumatatea drumului dintre Targoviste si Sinaia. Ma rog... nascuta in Ardeal, dar mutat in Muntenia la varsta de 7 ani.
Pupam si...asteptam impresiile voastre la pozele noastre noi.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Shose spune:
Neatza danonik si io tot la cafea.
Laurici ce bine ca ai impartasit pe Theutza frumoasa. Si io abia astept sa o botezam pe Pipe sa mergem mai des la biserica, si mai ales la impartasi. Dar mai am de asteptat ceva pana la botez.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Neata fetelor,
Shose,
parerea mea e sa nu-i dat fetei nimik pana la 4 luni jumate; si atunci, vezi cum creste si dak e cazul de diversificare.
Eu ii dau buburuzei formula de la 2 sapt. si pediatra a zis pana la 5 luni jumate sa nu-i bag nimik pt ca-i merge super cu NAN1.
Acum, faci cum crezi tu ca e mai bine pentru bb.
Ma pregatesc sa ma duc la impartasit cu mandra; sper sa nu stau vre-o oar pe-acolo, ca se crizeaza si face circ.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
danonique spune:
Am reusit sa citesc ce s-a scris aseara.Multumesc frumos pentru raspunsuri si laude.Pupici pentru:ALINA023,STANCUTZA,KALOSALINA,LAURA DIMITRIS,RAMONA,ANCA,GINNETTE si ROLI 25.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Shose spune:
Ginette si noi tot Nan1 si nici nu face nazuri. Tzatzi din ce in ce mai puztin si Nan din ce in ce mai mult . Deci ca sa impac si una si alta pe la 4 luni ma gandeam si io sa incep.
fugi la impartasit.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
NataliaS spune:
"Neata! si de la mine...
mmmm ce-as mai bea o cafea...dar o agita pe scumpa, asa ca...ma ling pe bot :)
Alinush - ce harnicutz esti, si ce bunatati ai facut...ufff nici nu vreau sa ma gandesc ce mult dulce am sa mananc de Paste si ce colici va avea :)
Merg la sortat haine de bebelush...ca deja ne-au ramas mici si cele 62...am trecut la 68 :)
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ereena spune:
neatza fetelor
pentru prima data am dormit pana la 9 3- . bineinteles cu pauzele de rigoare 1,30 - 5,30 - 7,30 dar tot bine a fost .de la 7 30 am dormit cu piticu' urias in pat ,si ne-am trezit in niste zambete de toate frumusetea. si acum sa ca spun balada lu' 24 :-)))) 24 aprilie 2007 ?UM inainte de sarcina, matei a venit pe lume in 24 ian 2008 iar astazi 24 aprilie 2008 fixxxxx la un an mi-a revenit menstruatia(naspa)
ma duc sa imi hranesc uriasul si apoi vin sa citesc din urma
pupici dulci pt mamici si bebelusi
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
danonique spune:
Dupa ce ieri va spuneam ca Albert se trezeste foarte des noaptea si ca nu se vede nici o schimbare la el desi a implinit 4 luni,azi noapte mi-a dovedit ca e deja baiat mare.S-a trezit o singura data la 5 si apoi la 8 dimineata.Tot ieri a adormit pentru prima data in balansoar.Sper sa nu fie doar o intamplare si sa continue asa.
poze albert
danonique spune:
Eu ma simt putin mai bine.Nu ma ai dor asa de tare ochii iar nasul nu ma mai deranjeaza .Ieri am incercat batista bebelusului adusa din Romania pe propriul nas si am constatat ca nu doare deloc.
poze albert
danonique spune:
Diversificarea o voi incepe peste vreo 2 saptamani cu cereale si in functie de cum le accepta voi stabili cand voi continua cu legume si fructe.
poze albert