Fetele din Austria (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetelor cand va citesc povestind despre musafiri si alergatura ma sperii si eu Noi vom avea primii musafiri (de cand suntem aici) dupa jumatatea lui august, vine verisoara mea care mi-este ca o sora, cu baiatul ei cel marisor (3 ani jumate), ea mai avand un bebe de juma de an dar pe care il va lasa cu mama si sotul acasa. Vor veni pentru o saptamana si noi abia asteptam! Stiu ca va fi cam obositor sa le aratam tot ce se poate (eu de fapt, ca sotul meu va fi la servici) si cu copiii dupa noi. Dar ne-om descurca. Vom fi si noi dupa concediu (vrem sa plecam prima jumatate a lui august in concediu),probabil mai relaxati si odihniti.

Despre ce gradina la grec vorbiti? ca tare as vrea si eu sa va cunosc cu ocazia asta.

Babee da, la alegerea acestei locuinte a cantarit mult si faptul ca are balcon, cu parapet de sticla, prin care vezi in zare chiar si stand tolanit in sezlong, dar si faptul ca blocul e nou-nout, suntem primii locatari ai apartamentului, blocul e intim, are numai 10 apartamente si e totul luna, soare, stele

Noi avem pt maine doua invitatii la o intrecere de cai, linga Viena, sunt tare curioasa cum va fi atmosfera, nu am fost niciodata la asa ceva.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Flavia, daca vrei da-mi datele si celorlalte fete, sa pun listuta at. cand se deschide capitol nou.

Gabriela, tare scumpi copilasii tai. acolo e la gradinita? ce sala mare au!

Simona, am vazut si pozele voastre. Ai de ce sa fii mandra de ei!
Am vazut linkul tau -- ce chirii! ; astea da, preturi!daca te uite insa la apart. mai sunt libere, doar cu 2-3 camere. Voi cate camere cautati?
Cel cu terasa costa peste 3000 de euro si celalat aproape 2000 euro, sunt insa si cheltuielile de intretinere incluse.
Cartierul 19 e unul frumos, si din descriere sunt multe mijl. de transport in comun in apropiere -- asta pt. mine ar fi un atu.

Fetelor, eu sper sa ne vedem si sambata, pe 21 iunie. Si de ce nu si duminica. Unde este rest. asta?

Dana, verisoara ta il lasa pe bebe de jumate de an acasa, fara mami?? chiar vorbeam ieri cu o prietena si ne invitase pe la ea, fara copii!! imi cam suradea ideea, insa eu n-o pot lasa pe Annika singura (mai ales daca suge) si chiar si asa, n-as putea pleca fara ea. M-am uitat pe un catalog cu Baby u. Kinderhotels (ca daca vacanta fara copii nu se poate, at una cu ei) si am gasit cateva hot. dragute (care au multe oferte pt copii).

A fost cineva la vreun astfel de hotel (ex. cele din Trebesing)??
N-aveti chef de o vacanta?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna fetele,

Noi am fost ieri la Schonbrunn unde ne-am intalnit cu Gabriela si cu superbi ei copii!!!

Gabriela-frumosi foc copii vostri ,sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Pupici si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetele,

Noi suntem tot in doi,am avut vineri ceva contractii dar false.

Adina,merci si tie iti doresc o nastere usoara.Tu ai visat ca nu gaseai scaun de masina,dar la mine e realitate,am comandat carucior si nu a venit pana acum,mi-e teama ca nasc si nu vine.Oricum maine o sa sun sa vad despre ce e vorba.
Apropos,succes cu condusul!Un pic de rutina si o sa mearga de la sine!

Silar si gradinita noastea e deschisa pe timpul verii,in general cam tote gradinitele sunt deschise.Asta nu-i problema aici,in cazul in care o gradi se inchide pt cateva saptamani, primesti loc la alta pe aceea perioada.

Dana ma bucur ca aud de bine,mai ales pt Raducu.Cred ca si tu ca mama esti tare linistita cand il vezi asa bucuros si vezi ca s-a acomodat!Despre curatorie nu stiu ce sa zic,la noi a fost una buna si s-a inchis(cred ca a mers in pensie).Stiu ca sora mea stie una,ea duce foarte des si zice ca e buna,o sa o intreb si-ti spun.

Gabriela,imi dai si mie un m² de balcon?Macar atat,noi nu avem si tare imi este greu!Bine ca ai terminat cu aranjatul!Frumoasi copilasii!Si Luca ce mare s-a facut!La botez aratai foarte bine!

Flavia ,e tare greu pe ultim suta de metri,bebe e mare(mi-a spus pe 5 iunie cand am avut ultimul termin)ca are aprox. 3 300g,si ma loveste puternic.Cateodata ma tezeste si din somn!
Lianei ii urez sa stapaneasca masina sanatoasa!
Cu musafirii multa rabadare ca de...asta e o sa treaca si asta!

Bebeluc,m-am uitat si eu un pic ,frumoase apartamente,eu zic ca ar fi cam ceea ce vrei,contractele de inchiriere sunt pe perioada nelimitata,dar exista si varianta pe 30 de zile,ceva tip hotel cu toate facilitatile!Plus ca 19 este un cartier frumos.Mult succes la alegere!
Sa-ti traiasca baietii!Frumosi!!
P.S.eu cand am inchiriat primul ap in Viena,am negociat cu agentia si mi-a redus comosionul la 2 luni.

Gina,am vazut foto,frumoase!Nu se vede pre bine,dar rochita ti-a stat foarte bine,ai fost superba!

Adriana,datele noastre sunt urmatoarele:Violeta 11.08.1977, cu dpn 30.06.2008,Alessandra 26.07.2006,Maira 14.10.2004,Stefan 03.05.1998 si Costi 13.06.1975 (cam multe ,dar asta e...)

Va pup si va urez o zi frumoasa!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Gabriela, multumesc pt informatie. Am cautat Auhofstrasse si am gasit Parkresidentz, e super, ai dreptate.
Gina, ti-am vazut pozele. Sa-ti traiasca. Cand sunt mici sunt niste ingerasi scumpi
Violeta, deci pana la urma si austriecii negocieaza! Maira ta e balanta ca Luca al meu, el e pe 18.10.2004, sunt de o seama! Iti doresc nastere usoara!
Adriana, cautam living cu 2 sau 3 dormitoare. Si mie mi s-a parut verde bez. 19 sa vad cat de departe e de centru. Eu am masina cu GPS deci nu-mi va fi greu sa ma descurc in oras dar am vazut ca transportul in comun este foarte bine dezvoltat si rapid, nu stiu cat de aglomerat e.
Dana, tu nu lucrezi, nu? Cum te-ai acomodat cu noul statut, fiindca din ce am citit aici ai lucrat pana aproape sa pleci. Ai cu ce sa-ti ocupi timpul? Cum te descurci cu cursurile de germana?
Pupici,Simona

Pozele noastre http://good-times.webshots.com/album/563779983BjWGKp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, noi suntem la mama ca in fiecare dumineca, am mincat niste varza a la Cluj, acum ne-am tolait care pe unde.... Vad ca a inceput sa picure, asa ca nu e de iesit afara.
Azi dimineata ne-am echipat sa plecam cu bicicletele si cind am fost gata am vazut ca lipseste bicicleta mea.... am uitat ca i-am imprumutat-o Lianei. Asa ca a plecat doar Bia si Florin.
Violeta, vad ca alaltaieri a fost ziua sotului, la multi ani! Mai putin si scapi de burtica, caci oricit de placuta este sarcina pe la sfirsit e cam greu...
Gina, sa-ti traiasca mititelul iar voua casa de piatra, sinteti o pereche frumoasa! Cred ca a fost stresant cu atitia musafiri, dar sper ca ati reintrat in normal.
Babee, sint pentru iesire, grecul din 3 mi-a placut, hai sa vedem cine se mai inscrie. www.irodion.at/" target="_blank">Acesta este restaurantul, sper sa reusim sa ne intilnim cit mai multe. Depre flori care rezista la soare nu stiu ce sa-ti spun, desi am gradina sint afoana, in afara de citiva trandafiri nu am flori. Cel mai bine te duci la un magazin specializat si intrebi, sau te uiti ca de regula este specificat pe eticheta cit soare suporta.
Cei mici sint nemaipomeniti, acum din poze mi s-a parut ca Rebecca seamana cu tine si Phillip cu Vio (era invers). Sau ma insel? De Luca nu stiu ce sa spun....deocamdata cred ca e o combinatie intre voi doi.
Adriana, nu eu am facut acea listuta, ci Alinah, care nu mai intra pe forum. Am sa o intreb daca mai are listuta, daca nu, datele noastre: Bianca (10.01.2005), Flavia (26.06.1974) si Florin (25.07.1968).
Dana, da, e relaxanta o iesire intre fete, de cind e Liana aici iesim foarte des, chiar am programat pe vineri o noua "escapada".
Bebeluc, sa-ti traiasca copiii, si eu am crezut ca e greseala cind am citit 20 de ani.

Am uitat sa va spun, musafirii nu au mai venit. Li s-a imbolnavit copilul, asa ca au trebuit sa stea acasa. De obicei ma bucur de vizite, dar astia chiar erau cu fite. Au mai fost si acum trei luni si au fost cumpliti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Noi am fost azi la cursele de cai, Raducu a fost super incantat, si noua ne-a placut atmosfera si cursele in sine. Era ceva nou pentru toti. Apoi am facut o plimbare in Baden, canta o orchestra in parc valsuri si era o atmosfera boema. A fost o zi buna. Acolo nu a ploua deloc, a fost chiar un soare arzator. Bun de poze

Gina casa de piatra si sa fiti sanatosi cu totii! Frumoase pozele, sunteti relaxati si zambitori!

Violeta asa e , ai dreptate, si eu sunt mai linistita sa imi vad de ale mele atit timp cat stiu ca Raducu e ok la gradi. Asta e "serviciul" lui si trebuie sa mearga bine, nu?
Vad ca nu mai e mult si trebuie sa nasti. Sanatate si sa iti fie usor! Si la Multi Ani pentru sotul tau ca a fost ziua lui acum 2 zile observ.

Simona ai inteles bine, aici nu lucrez inca, nu am drept de munca, si oricum trebuie sa fiu la dispozitia lui Raducu fiind perioada lui de inceput. Cand el va invata germana astfel incat sa-l pot lasa ziua intreaga la gradinita, cand voi invata si eu mai multa germana ca sa am sanse in gasirea unui job, atunci imi voi pune problema. Deocamdata nici gand datorita faptului ca trebuie sa fiu 100% in primul rand pt copil. In Ro am lucrat in marketing si imi placea ce faceam, insa a fost mai mare dorinta de a pleca intr-un loc civilizat, decat dorinta de "cariera". In ultimii ani ne simteam din ce in ce mai inadaptati la mizeria si mitocania din Bucuresti, asa ca atunci cand am simtit ca nu mai putem asa, am facut primul pas - cel de a aplica sotul meu la un job si eu a-l sustine (cunosc cazuri cand sotiile i-au descurajat pe soti in dorinta lor de a pleca din tara) - si dupa cateva interviuri si castigarea postului, au urmat ceilalti pasi pt mutare. Daca ma uit in urma, a fost greu sa stam separati jumatate de an, dar am avut totusi noroc ca prin natura serviciului, sotul meu mai venea in Ro cam la 4-5-6 saptamani.
Cat despre timpul meu de aici, e ocupat 99%, chiar si cand nu am ceva special de facut cum s-ar zice, gasesc ceva placut de facut, Viena e orasul care-ti ofera multe posibilitati sa-ti omori timpul. Sunt atitea lucruri noi pt mine ca uneori sunt incantat ca un copil.
In plus, asa cum am mai spus, eu in Bucuresti circulam cu masina mea, si probabil din cauza traficului groaznic de acolo, chiar daca imi place la nebunie sa sofez, mi-am dorit sa mai am ocazia sa nu mai merg cu masina. Stiind sistemul f bun de transport de aici, chiar imi place la nebunie sa merg de colo colo, mult si pe jos, sa ma misc.
In plus, referitor la timp, cand ai copil de aproape 5 ani, ai ce face, stii si tu f bine ca mama Dar nu ma vait, ca sunt aici mamici cu 3-4 copilasi, ce sa mai zic eu...
Cat despre germana, nu merge deocamdata, adica mai mult sta, pentru ca incep pe 7 iulie cursurile. pina atunci vreau sa repet ceea ce mai stiu deja ca sa imi reimprospatez memoria si cu Dumnezeu inainte!
Chiar zilele trecute mi-a spus cineva o gluma: Ce inseamna vesnicia? Perioada de timp de care este nevoie ca sa inveti limba germana

Fetelor eu ma inscriu pe lista la grec

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutam fetele!

Am sunat la grec si am rezervat pentru duminica la ora 12 o masa in gradina de iarna(m-am gandit ca in gradina de vara sa nu ne fie prea frig ca s-au anuntat ploi si putine grade).E bine?

Violeta cum esti, cum te simti?La multi ani frumosi sotului tau si multi ani fericiti impreuna.Daca tot 2 in 1 sunteti vii si tu duminica, da?Dau si metru2 de balcon ca stiu ce bine e...

Simona eu nu am retinut tu esti deja in Viena?Ca povesteam astazi cu Adina si nu mai stiam

Adinaq te-am sunat, nu te-ai intors?Parca ai zis ceva de-o luna ca stai, a trecut?

Dana la Baden mergem si noi la ape termale si ne place.

Aseara am iesit cu sotul la un bar si cu toate ca ne programasem sa stam 1 ora maxim 2,am stat 4 si ne-am intors la 2 acasa bine dispusi si razaciosi.Copiii au fost bine, i-a pus el la nani si era mama in casa .Asa cand dorm stau si eu linistita ca nu se mai trezesc si imi prieste si mie.Chiar si in Bucuresti am fost la un film ...deja ne invatam la iesit impreuna la distractie

Caro salut tocmai ce-ai iesit de pe messenger

Alexandra cum esti?Face puiul curand 4 ani, nu?

Mai dau cu o lingura in cratita si fug la munca-merg la distractie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Salutare fetele,

Va multumesc in numele sotului pt urari!S-a emotionat!Atatea fete......

Noi tot in 2 suntem,aseara am avut iarasi contractii false.Flavia asa este,pe ultima suta de metri e mai greu!Oricum mai am 2 sapt si scap,daca nu mai devreme!

Flavia,bine ca nu ti-au mai venit musafirii!Cred ca cel mai frumos lucru e sa-ti petreci Wochen-ende cu familia!Bianca ce mai face?Merge singura pe bicicleta?

Gabriela,merci pt m² de balcon!Cu venitul la grec nu stiu ce sa zic!As veni cu cea mai mare placere dar sa vedem cum decurg lucrurile!
Mai dar activa mai esti!Sa inteleg ca ai inceput sa si lucrezi?

Salut celalalte fete si va urez o seara frumoasa!

Violeta 38,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Violeta intra mereu si zi-ne cum esti ca sa stim.Daca te vei simti bine si poti, te asteptam cu drag.Munca am reinceput-o din Aprilie-cate putin, de 3 saptamani mai mult cu drag si spor

Mi-am amintit de un anunt pus la biserica.Adriana(Klavier a noastra) tine joi, 19 Iunie un concert de binefacere pentru Laura(mamica a 3 copiii, din pacate bolnava de cancer).Pentru ca sunt aeriana am uitat unde se tine loc, dar poate intra ea sa ne spuna

Mergi la inceput