Copilasi din 2002 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
Nicoleta spune:
Crig, plecati in SUA? In vizita sau...?
As pune poze si cu Stefan, dar nu prea vrea sa pozeze... Si cum in alte contexte decat acasa nu-l mai vad... oooof. Nu am poze noi cu el.
Pupici tuturor.
Si LA MULTI ANI LIVIU!!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
cristina22 spune:
La multi ani, Liviu!!Sanatate, impliniri si numai bine!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Anina_n spune:
Salutare, tuturor !
Sper ca toata lumea e bine, la fel cum suntem si noi !
Mi-am reluat serviciul de joi, dar nu am avut timp de net. Dupa 2 sapt. de absenta, am avut ce recupera.
Iar de acasa nu prea mai am timp sa intru, ca de ieri, au venit pt. 10 zile, fratele meu cu fetitza si mami a ei. In sfarsit, mi-am intalnit nepotica mica, live.
La Buzias a fost minunat, Cristinei i-a mers foarte bine. Am avut un program plin de activitati: ore educatie medicala si dieta, sala de sport, plimbari si joaca in parcul Centrului "Cristian Serban", piscina, tip top mini top, dans, poezie.... Ca dovada, iata pozele !
Am reusit sa ma intalnesc cu Mira. Desi scurt, emotia a fost mare, iar bucuria de a-i vedea pe ea si minunile ei, a fost si mai mare.
E o tanara doamna, foarte faina, finutza si minunata, asa cum o stiam din postarile ei.
Nicole, imbratisari si pupici !
Va imbratisez si va pup pe toate cu mult drag si doooor !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
La multi ani, Liviu !
Sa cresti sanatos si voios,
sa ai o copilarie ca-n basme,
alaturi de minunatii tai parinti !
Felicitari, Lucia !
Sa va aduca numai bucurii, micul vostru cavaler !
Petrecere frumoasa, Liviu si sa primesti darurile mult visate !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
sinzi_ana spune:
La multi ani Lili!!!!
La multi ani Liviu!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Dodo-pui spune:
La multi ani! LIVIU
Criq wow ma bucur ca o sa vedeti Disneyland-ul la el acasa.
Nicoleta si pentru micul strengar
Nadina !
Nina bine v-ati intors...vazut pozici.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
cristina22 spune:
Nina- bine ati ajuns!!! Sperbe locuri, superbe poze!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
Sanzi, multumim!
La multi ani lui Liviu!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
crig72 spune:
Dodo, Disney ca Disney ,dar cea mai mare bucuria a Mariucai e ca va fi cu David!!pe mine nu ma mai pun la socoteala
pupici si o duminica placuta tuturor!