Copilasi din 2002 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Va multumim mult pentru urar, tuturor!Liviu s-a simtit minunat ieri la prima sa aniversare in Australia, a fost o zi perfecta si s-a distrat din plin. Am pus aici niste poze:http://community.webshots.com/album/563581488wdSEgg Despre scoala pot sa spun ca ii merge tare bine, ii place, si asta e un lucru bun, asimileaza la greu, incet incet incepe sa vorbeasca si acasa engleza, sa strecoare cuvinte in engleza in timpul discutiilor. Profesoara lui spune ca se descurca f bine si are in plus avantajul ca e singurul roman din scoala, si astfel este fortat sa vorbeasca engleza spre deosebire de grupurile de chinezi sau koreeni care vorbesc intre ei limba natala.Nadina, eu credeam ca tu esti demult pe meleaguri australiene, ce s=a intamplat cu voi? Imi pare rau pentru pierderea sarcinii, si pentru problemele cu Karina. Va dorim tuturor multa sanatate si liniste.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Poftiti la cap. 48 !

Moderatorii pot sa inchida acest subiect.

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput