Copilasi din 2002 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Katty-bine ca ne-ai amintit! La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!
Elena noastra, cu siguranta, petrece cu sambureii ei scumpi!

Fetelor, eu va felicit pentru pozele voastre foarte reusite!!!
La capitolul asta, eu stau foarte prost!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Buna seara si La multi ani sarbatoritilor de astazi.
Eu sunt foarte trista. Din nou sarcina mea s-a oprit din evolutie. Vineri am facut chiuretajul. Am plins foarte mult. Acum am rezultatetele analizelor si astept sa ma duc la medic. M-a chemat peste doua saptamani la control.
Carina a avut o enteroviroza si a stat 1 saptamana acasa, spre bucuria ei. De luni s-a reintors la gradi si nu prea ii convine. E indragostita de un baietel care are vreo 12 ani si e tare simpatica povestind cum se va marita ea cu Mircea. I-a crescut parul si ma pune sa ii fac codite pentru ca i-am spu ca e foarte frumoasa si vrea sa il cucereasca definitiv pe viitorul ei sot. Am sa-i fac niste fotografii.
Va doresc multa sanatate tuturor.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nadina, scumpa, in viata, toate se intampla cu un scop. Stie DD de ce a fost asa.Sanatate si numai bine!!
Pupam indragostita frumoasa!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2733893890103379982GIQHzq
poze nooi
Sunt franta...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nadina imi pare rau:( multa sanatate Carinei!
Nico e figura bebe tau! Dar de ce esti oare obosita???

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Nadina, imi pare rau pt cele intamplate. Multa sanatate si tir si lui Carina si la toti ai casei.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Buna seara mamici dragi si va multumesc pentru gandurile frumoase. Se zice ca cu cat planifici ceva mai mult cu atat te loveste soarta mai crunt. Stiu ca toate au un scop si faptul ca o am pe Carina inseamna enorm.
Din pacatae nici cu ea lucrurile nu stau tocmai bine. Am fost la ortoped inainte de 6 ani la cat ne spusese sa ne ducem pentru ca s-a plins ca o doare soldul. Ea a avut tal valgus cand era micuta si apoi risc de displazie de sold. A facut kineto si apoi a avut ham Pawlick. Acum ne-a spus ortpedul ca trebuie sa poarte ghetute ortopedice, sa faca iar kineto. Nu are voie dansuri, dar poate merge la inot. astept sa luam banii pentru ca sotul meu vrea sa mergem si pentru o a doua opinie la un alt dr. si apoi sa ne programam la kineto si sa vedem ce e si cu inotul.
Nicoleta ori sunteti voi maestri la pozat ori Matei e campion la figuri in fata aparatului foto. Pune mana si odihneste-te, oboseala aduce nervi, lipsa de rabdare si alte neplaceri.
Va pupa mami de mandarina
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

bb Matei are cu un kg in plus fata de greutatea de la nastere... Gabi, de-aia sunt varza...

nadina, iti doresc sa fiti sanatosi cu totii, imi pare rau de pierderea sarcinii. Va fi bine, Doamne-Doamne ajuta pe cei care vor copii.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la multi ani Liviu lui Lucia.. multa sanatate si fericire pui scump

Fetelor va doresc un sf de saptamana minunat ,ne vedem marti ... pup pe toate si pe piticoti ...

http://good-times.webshots.com/photo/2915888370083993775kYoNsf

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Liviu!!Sa fii sanatos si sa-i bucuri pe minunatii tai parinti!Lucia te asteptam cu mare drag sa ne mai scrii si cu muuuulte poze!
Eu va scriu cam rar ca stau rau cu timpul liber.De curand am luat viza si am foarte multe de rezolvat pana plecam..Mariuca e tare fericita si abia asteapta!!Ne bombardeaza zilnic cu multe intrebari.
Nadina recuperare usoara si sanatate multa tie si mandarinei!
Gabbriela mi-a placut albumul vostru de familie!
Nicoleta super pozele cu Matei! Sa ne mai pui si cu Stefan.
pupici pentru toate!

Mergi la inceput