Copilasi din 2002 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Francisca spune:
Katty multumesc pt. sfat. Oricum sotul este de aceeasi parere cu tine in ceea ce priveste serviciile, asa ca...daca nu intervine altceva, sigur va fi Grecia
Va pe toate si ne auzim luni (daca nu va fi nebunie la servici
)
Week-end placut!
Francisca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nadina spune:
Buna ziua mamici,
am si eu 2 minutele libere si am intrat sa vad ce mai faceti.
Pe Mandarina am pedepsit-o pentru ca a pictat pisica cu carioca roz si apoi s-a pictat si ea. Pedeapsa a constat in 2 zile fara dulciuri, dar tare mi-e teama ca tanti, sau bine zis sotul lui tanti nu prea respecta pedepsele mele.
Exista vreo cale sa scapam de muci? De cand s-a nascut asta e principala noastra problema, muci peste muci. Am incercat toate picaturile, aspiratorul nazal, sinupret, orice. Trece o perioada si apoi iar are nasul plin de muci.Facem in fiecare an vreo 3-4 exudate. Imi pare rau de ea ca respira greu.
In alta ordine de idei, are niste ticuri care ma ingrijoreaza. Am fost la neurolog si a zis ca la copii ticurile apar si dispar. Sa vedem
Va doresc un weekend insorit, desi meteorologii spun ca nu va fi asa,si sa ne vedem cu totii sanatosi.
Nadina
Gabi_K spune:
multzam fetelor pt urari, noi am facut un scurt "popas", duminica ne-a internat cu ganglioni umflati, suspect de otita sau parotida, cu toate ca am avut deja oreion.
Luni au venit analizele, fiind leucocite si amilaze marite, ne-a trimis la boli infectioase cu parotida si pancreatita. Ne-a umflat cu antibiotice, dar acum fata are analizele bune. Mai avem regim o saptamana, deci de ziua ei nu papa tort:(
Oricum, s-a vindecat spectaculos, luni mai era umflata, marti deja era bine, cu pofta de mancare de lup, alerga in curte toata ziua. Abia am reusit s-o opresc sa nu se suie in copaci cu branula in manuta. Toate pisicile din curtea spitalului sunt crredca si acum in stare de shoc
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
Nicoleta spune:
Salut.
Sanatate copiilor bolnavi, sa se faca repede bine.
Noi, ok, de 3 nopti parca mai bine, cu program, se trezeste sa manance si plange doar daca are scutecul plin. Ziua doarme bine, inca nu are colici... are si perioade de veghe, in care este foarte atent la ce ii spunem...
Cateva poze noi:
http://good-times.webshots.com/photo/2568165400103379982aTWOAG
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by Nicoleta
Salut.
Sanatate copiilor bolnavi, sa se faca repede bine.
Noi, ok, de 3 nopti parca mai bine, cu program, se trezeste sa manance si plange doar daca are scutecul plin. Ziua doarme bine, inca nu are colici... are si perioade de veghe, in care este foarte atent la ce ii spunem...
Cateva poze noi:
http://good-times.webshots.com/photo/2568165400103379982aTWOAG
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](cool.gif)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
cristina22 spune:
Nico-chiar ca are o freza frumoasa, de baietel! Mai spune-ne ce zice Stefan??
Eu azi trebuie sa incep cautarile pt costum de printul florilorDesi mai avem o luna pana la serbare, costumele se retin deja, ca altfel ramanem fara.
Haideti, spuneti PREZENT!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
salut.
iar incep sa imi fac griji... productoie inegala la sani... oooof, Gabi, tu ai avut asa?
Gabbriela spune:
buna fetelor,
scriu repede ceva si dispar.... nu am mare lucru de zis. Julian merge bine cu scoala, mult mai bine de cat ne asteptam. Cu vb vb bine in eng si putintel mai bine in ro, mai face greseli de gramatica, mai un accent gresit pe ici colo dar cui ii pasa... Incerc sa ii citesc macar o data pe zi in ro si mama vb cu el pe net in fiecare zi cam 30 - 60 min in ro .. de se prinde ceva de el e bine de nu asta e.. nu ma strofoc pt asta.
Sporturile --- va incepe acuma la sf de mai inot iara si baseball.
O sa aduc si ceva poze cat de curand mai recente sa vedeti si voi cat a mai crescut ... si tot slabanog a ramas [:d]
va pup pe toate ... si pe pitici
PS: nicoleta... dai la bb sa suga prima data din sanul care da productie mai mica, asa vei stimula productia de lapte.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julianwww.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Nicoleta spune:
Gabb, incerc si asa...
A, de o saptamana Stefan a inceput cursuri de inot, la Alpin in Poiana. Ii place!
Gabbriela spune:
pozele promise: Julian si o mini-vacanta la Big Bear - May 8, 2009
vizionare placuta!
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julianwww.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato