Copilasi din 2002 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Gabbriela spune:
La Multi ani Gabi_k, multa sanatate si fericire
Nicoleta, felicitari pt bebe
Nadine, felicitari pt sarcina ...
Nina, drum bun si concediu placut.
Astea sunt vestile ce le-am prins din zbor... daca cumva am omis ceva imi cer scuze, sanatate la toti, felicitari pt toate realizarile si multi pupici si imbratisari. Ne-ati lipsit mult
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julianwww.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Gabi_K multa sanatate si tot ce iti doresti de la viata!
Nicooooole ce mai faceti? Cum sunteti? la toate!
...vazut poze , citit tot , sunteti absolut grozave
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim POZE
Matza Emma in actiune
sinzi_ana spune:
LA multi ani Gabi_K!!!!!!!
salutari si de la noi - in plina vara!!!!
Dodo, toti copiii au zile bune si zile proaste!!! Si eu am un (doi de fapt daca il socotesc si pe Radu) in casa, si stiu foooarte bine cum este!!!! La cat mai multe goluri!!!!
Nicoleta, am vazut pozele cu puiul mic!!!! E un dulce!!! Cum mai merge cu tzitzi?? Ati iesit afara la plimbare inca?? Sau mai asteptati?? Cu buricul cum stati??
Stefan ce parere are de noul membu al familiei???
Fracisca, si pozele cu Vlady le-am vazut!!! Frumos foc baietelul tau!! Si locurile si "cascada voastra" super!!!
Cristina, drum bun!!! Si va asteptam cu vesti din Romania!!! Chiar, vroiam sa te intreb, cat de fluent este Robert in romana??
Aida, pupam matza curajoasa!!! Si eu fac mereu afte in gura (rau de tot)...de obicei imi trec in 1-2 saptamani, dar stiu cat de dureroase sunt...(ma interesez de ce m-ai rugat, dar deocamdata nu am nici o informatie mai mult decat ce scrie pe site - ai nevoie de traducere?)
Katty, cum este Andrei cu educatoarea cea iubita?? Incatat??? Ce faceti la vara in vacanta?? Andrei va sta cu bunica???
Gabb, ma bucur ca ne-ai vizitat!!!! Mai pune ceva poze cu Julian (mai multe) si mai povesteste-ne cum e la scoala!!! Incepeti cls 1 in august, nu???
Noi nu mai facem nimic deosebit...gradi...inot...acasa...
Imi tot bat capul cu summercamp...deocamdata nu am gasit nimic care sa se potriveasca cu ce am vrea (ultima solutie fiind sa il las tot la aceiasi gradi)...uf...complicat!!!!
Si pe fetele cu copii bilingvi...David a cam inceput sa uite iar lb romana...in sensul ca o vb din ce in ce mai putin si parca face din ce in ce mai multe greseli gramaticale si uita cuvinte...
Ce sa fac?? Cum vb copiii vostrii???
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Buna, cam liniste pe aici! Nici eu nu am prea avut timp de net astazi!
Sinzi, la vara plecam la Olanesti, ca de obicei, 12 zile, mai mergem la mare, dar in weekenduri, avem in plan si un circuit de vreo 10 zile in Italia, Austria si Germania, vrem sa stam mai mult in Italia si restul sa ne plimbarim!
Iar la sfarsitul verii, bineinteles ca la tara, Andrei, obligatoriu cu buni, iar noi doar daca vom mai avea concediu! Cam astea sunt planurile, sa vedem daca se vor si indeplini!
Cu Olanestiul e sigur, la restul ne adaptam!
Edit, am uitat sa scriu de educatoare si de Andrei. Ca si la inceput totul e minunat! A reinceput sa vina acasa cu o multitudine de poezii invatate, una mai grea ca alta, cu cantecele, ii scoate iar la teatru, la circ, ieri au fost la opereta la "Cocoselul neastamparat", educatoarea spune ca e cuminte, asa ca sunt multumita!
Cam atat!
Va pup pe toate!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Dodo, toti copiii au zile bune si zile proaste!!! Si eu am un (doi de fapt daca il socotesc si pe Radu) in casa, si stiu foooarte bine cum este!!!! La cat mai multe goluri!!!!
Stiu Sinzi dar uneori nu mai am eu rabdare si uit ca-i copil si trebuie si sa se joace si sa faca obraznicii dar imi revin repede.Imi doresc ffffff mult(dar ce parinte nu si-ar dori?!) sa-si revina cat mai mult posibil cat mai aproape de 99%.
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
multa sanatate si tot ceeea ce iti doresti.
![](rugaciune.gif)
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
![](rugaciune.gif)
Dumnezeu imposibilul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
Sinzi, in afara de a vorbi cu el, de a va juca impreuna in romana si de a-i citi povesti, nu vad ce-ai mai putea face. Noi simbata si duminica le petrecem exclusiv in 3, nu prea avem intalniri - sambata mergem la cumparaturi si la plimbare, duminica tot la plimbare si mai nou la cate un parc de distractii si asta inseamna ca vorbim numai romana intre noi de dimineata pana seara. Asta pentru ca in timpul saptamanii vorbeste mult in germana si vrem sa compensam. La urmatoarea vizita in Ro sigur David sa-si activeze vocabularul pasiv. Chiar, cand mai mergeti?
Robert vorbeste fluent romana, uneori mai traduce mot a mot si expresii nemtesti, dar suna caraghios si ne amuzam de ce poate sa iasa. Invers nu se intampla si asta e bine pentru ca, la urma urmei, germana e limba in care o sa o invete la scoala si prefer sa mai faca mici greseli in romana din cauza influentei germanei dar sa il corectez eu decat sa faca greseli in germana si sa-l corecteze copiii sau educatoarea sau invatatoarea mai tarziu.
Gramatica romana o stapaneste cu o singura exceptie - spune mereu "care" in loc de "pe care", nu stiu cum sa-i fixez chestia asta. Vocabularul e bogat si variat, ce sa zic, sunt multumita, mereu a vorbit bine si conform varstei.
Alta acum: de cand face cu logopeda exercitii pentru "sh" - in germana le face- a invatat sa spuna "sh" la cuvintele din germana pe care le-a tot exersat si i-au intrat in reflex pronuntia. Logopeda zice ca problema e aproape rezolvata - mai are mici scapari cand vorbeste repede, dar deja limba sta unde trebuie. Interesant e ca, in romana, cand are de zis un cuvant cu "sh", il zice de cele mai multe ori cu "s" dar se corecteaza cand ii atrag atentia.
Multumim pentru urarile de drum bun, maine gata, plecam, nici nu mai am timp sa intru dimineata. Robert nu-si mai gaseste locul de nerabdare, de-abia l-am culcat. Azi si-a pierdut un catel - un breloc atarnat de rucsac si a plans putin dupa el, dar n-am mai reusit sa ajungem la magazinul de origine ca sa luam altul (catelul era cu tot cu rucsac). Bine ca stim de unde si ca se mai gasesc, o sa luam cand ne intoarcem.Va imbratisez pe toate, ramaneti cu bine, o sa reapar peste 2 saptamani.
cristina22 spune:
Cristina- drum bun sa aveti!! Sa petreceti cu bine in Ro!! Poti sta tu 2 saptamani fara noi?? Io zic ca tot mai intri tu un pic, asa sa ne mai vezi!!
Katty-pupam Andreiul cuminte si destept!!
Andreiul meu, ieri, m-a invatat sa dansez muzica populara. Dupa ce s-a chinuit cu mine, mi-a zis ca eu nu stiu ritmul!!
Dodo-e neaparat nevoie sa faca tot felul de obraznicii! Doar sunt baieti, nu??
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Francisca spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele noastre.
Sunt facute de 01 Mai, undeva dupa Anina, pe unde trece paralela 45, este foarte frumos, noua ne-a placut mult, iar Vlady s-a simtit foarte bine.
Nicole, ce mai face Julian?
Katty, ce planuri frumoase aveti Eu nu am fost niciodata la Olanesti, dar colega mea de birou merge in fiecare an si a zis ca ii place foarte mult.
Noi vrem anul acesta sa mergem la mare, dar nu ne-am hotarat inca, daca aici sau in Grecia.
Cristina22, ce simpatic este Andrei cred ca va trebui sa mai inveti putin pasii
Ce bine ca este vineri, saptamana asta a fost foarte urata si ca vreme si la servici, bine ca este gata
Va si va doresc un week-end insorit si linistit!
Francisca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
Mai am putin timp, ca m-am sculat dis de dimineata si-am mai trebaluit. Cristina, ai dreptate, cu orice ocazie o sa intru pe aici, sa vad cat de des prind ocazia pentru ca n-o sa am net acolo unde o sa stau - poate doar in vizite sau la vreun internet cafe.
Va salut din mers, aveti grija de voi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Hello!
Cristina_C, desi cred ca ati plecat deja, iti urez si eu drum bun !!!
Cristina22, ce dulce a fost si Andreiul tau, auzi sa-ti zica ca nu stii ritmul! Scot niste perle, de te uimesc!!!
Francisca, parerea mea e sa mergeti in Grecia, mai bine decat pe litoralul romanesc, toata lumea se plange de serviciile de acolo. Noi o sa mergem la noi, dar asta numai fiindca o sa mergem in cateva weekenduri, nu sa stam un sejur intreg de 7-10 zile, ca n-avem cum din cauza serviciilor si a celorlalte planuri! Mie mi-a placut in Grecia cand am fost, acum ceva ani, dar banuiesc ca si acum e la fel! toata gasca de mamici!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei