Copilasi din 2002 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
Anina_n spune:
Aici, sunt, fetelor !
Cristina22, katty, Francisca, v-am auzit !
Multumesc ! Abia astept sa ajungem la caldura de acolo.
N-o sa va vina sa credeti, dar sunt la serviciu. Maine dupa pranz plecam si trebuia sa vin sa las totul in ordine pt. sef, sa-i usurez cat de cat munca, pt. urmatoarele 2 sapt.
Intru diseara si va mai scriu. Acum, nu mai am timp...alerg la ultimele cumparaturi, ca tocmai mi s-a incheiat programul.
PS - Nadina, felicitari pentru sarcina !
Va avea mandarina o papusa vie in casa, cum isi dorea la 3 anisori, parca.
Sanatate si sarcina usoara !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Dodo-pui spune:
"Donu' "inca doarme desi cand i-am spus la pranz de somn a zis "nu,naine".
Despre noi eu povestesc rar sau mai bine zis in ritmul achizitiilor.Sunt zile cand spune cuvinte corect si mai multe iar in altele ne demonstreaza cat poate fi de incapatanat.
A inceput sa "joace"fotbal in casa(da cu piciorul in mingie),inainte o foloseam doar pentru aruncat cu mainile .
In rest am inceput sa umblu dupa doctori caci luna viitoare intram in comisie.doctorita neuropsihiatra a lui Bodo luna aceasta nu vine la servici caci are probleme.Daca nu apare la inceputul lunii viitoare adica pana in 5-6 ale lunii trebuie sa merg la alta.In comisie intram pe 17 iunie.Voi vedea ce o fi atunci.
In rest Bodo se "clonteste" pe limba lui sau in romana cand nu-i convine ceva.A inceput sa loveasca cand este lovit si a inceput sa capete increde si pe strada sa incerce sa "alerge"(nu poate inca-nu-l ajuta genunchii-dar important e ca e vrea).
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Cristina_C spune:
Dodo si Bodo, numai bine va doresc Succesele sigur nu se vor lasa asteptate, ai incredere in Bogdanel!
Nina, drum bun si de la mine!! Uite ca plecam cam in aceeasi perioada si stam tot atat.
Nadina, n-ai ce sa faci, daca ma potriveam si nu-l duceam pe Robert la gradinita cat timp i-a curs nasul, lipsea cu saptamanile. Uite, chiar azi i-am suflat nasul bine bine si l-am dus, fara febra, evident. El sta cu program scurt pentru ca asa e si programul meu.
Revin...
Cristina_C spune:
Azi sarbatorim!
La multi ani, Gabi_k! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si numai impliniri alaturi de taurasii tai! Sa fii fericita!
cristina22 spune:
da, da, sarbatorim, numai ca sarbatorita lipseste!! Am inceput chef si la oradeni, dar nu da nici un semn!!
GABI!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
Salut.
Am cateva poze noi... Suntem cam obositi, ranile de la sani parca nu mai trec, insa pot alapta asa inca... il oblojesc...
La multi ani, Gabi!
http://good-times.webshots.com/photo/2587032360103379982TOtfMV
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78
Francisca spune:
Dodo mult succes lui Bodo si asa cum a zis si Cristina, ai incredere in el !
Am vazut pozele cu Bodo, e tare frumusel, mi-au placut foarte mult cele cu ochelarii de soare
Cristina_C ma bucur ca Robert este mai bine
Drum bun si sa ajungeti cu bine in Romania!
Nico stiu cum este cu oboseala, imi pare rau ca nu au trecut ranile, dar stiu ca acestea trec foarte greu.
Matei este un scump am vazut pozele cu el
Ce mai zice Stefan despre fratiorul lui?
Cristina22 multi tie si lui Andrei.
Gabi_K, La multi ani, multa sanatate si numai bucurii alaturi de taurasii tai!
Va si va doresc o zi frumoasa in continuare!
Francisca & Vlady
Francisca spune:
Am pus si eu in album cateva poze, speram sa va placa.
Va
http://good-times.webshots.com/album/559784763XeuLEB?start=156
Francisca
katty spune:
La multi ani, Gabi_K, sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte numai de realizari, alaturi de copii tai frumosi!!!
Foarte frumoase pozici, Francisca, e tare scump Vladut!! Unde sunt facute pozele??? caci peisajul e foarte frumos!
Nicoleta, tare dragalas Matei, sa ne pui cate o poza pe zi sa ne delectam privirile cu un ingeras!
Drum bun, Cristina_C si Nina si concedii placute!!!
Gabi, pup micul fotbalist!!!
Pup de fapt tot !!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei