Copilasi din 2002 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
crig72 spune:
Katty am fost la "'stanbula"cum ar zice Mariuca mea.diseara pun si poze ca abia am ajuns acasa si acusi plec cu ea la dans.usor usor imi intru in ritm.
Francisca,Karina sanatate baietilor!
Am avut si eu emotii cu Mariuca.Am plecat in vacanta cu ea tusind dar pana la urma i-a trecut(cred ca de la inghetata ).
Cristina si eu abia m-am trezit de dimineata..probabil si Mariuca care aseara avea o mare problema..sa n-o mai lasam pana la 4 la gradi ca doarme prea mult..In vacanta n-a dormit deloc la pranz,,hehe boierie!!
la noi in sfarsit e soare.sper sa nu mai ploua.
pupici si revin later
PS Katty florile ca florile ...superbe!!dar cu tortul m-ai zapacit!!super arata!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
Multa sanatate bolnaviorilor!
Si Robert e bolnav, racit, tuseste si ii curge nasul si acum are si febra aproape 39. Il tot verific si, daca trece de 39, il scol sa-i dau Nurofen. Maine dimineata sarim peste gradinita si mergem direct la pediatru, n-am mai fsat la pediatru de la controlul de 5 ani (de atunci am mai fost o data la medicul de familie).
Nicoleta, eu am alaptat numai cu aparatori din primele zile si pana la 10 luni (momentul auto-intarcarii). Am primit de la maternitate unele foarte fine, de la Medela, apoi, pe parcurs, am mai facut eu rost de cateva. Si niciodata n-am avut ragade, sangerari, etc.
Cristina_C spune:
Buna dimineata,
Noi suntem acasa, lui Robert i-a scazut febra peste noapte, a ajuns la 37 si acum inca doarme. Am sunat la gradinita sa spun ca nu vine si acum astept sa se trezeasca ca sa vad cum se simte. Oricum o sa trecem si pe la doctor azi.
In rest - fac de zor bagajele, de data asta nu luam multe dupa noi, stam doar 2 saptamani. Avem avion vineri la pranz.
O zi buna tuturor!
Francisca spune:
Katty, Crig, Cristina_C multumim pentru urarile de sanatate
Vlady este bine acum, dar ieri si azi a chiulit de la gradi a zis ca nu se poate trezi dimineata ca este foarte obosit
L-am lasat eu pt. ca nu putea sotul sa mearga la ora 12 dupa el sa il ia, dar de maine, gata leneveala
Katty sunt superbe pozele, mi-au placut foarte mult florile, dar Andrei si Ana sunt superbi, le sta foarte bine impreuna, parca ar fi frate si sora, nu zici ca sunt verisori, eu una m-as fi uitat intruna la pozele cu ei
De tort...nu am cuvinte...deja salivez foarte frumos si sunt sigura ca a fost si foarte gustos.
Cristina_C multa sanatate si lui Robert, sa ne scrii ce a zis pediatrul, va tinem pumnii sa fie bine si sa treaca repede
Karina multa sanatate lui Bogdanel, sa treaca tusea si sa fie si el bine
Crig asteptam pozele cu Mariuca
Nina gata bagajul? Drum bun si distractie placuta!
Nicoleta iti tinem pumnii sa treaca ranile ca sa poti alapta in voie
La noi vremea este in continuare urata ploua
Va si va doresc o zi frumoasa !
Francisca & Vlady
cristina22 spune:
Crig-am vazut la "Sa ne cunoastem" o pozica cu Mariuca bebe!! Dulce foc!!
Cristina-sanatate lui Robert. Las' ca trece si asta pana sa ajungeti in Ro. Ce zice Robert de Romania?? Ii place?
Katty-ce mare si serios e Andrei!!!
Nu ai exagerat cu florile, dimpotriva, ne bucura.Iar tufa aceea mov e perfecta!!
Karina-asa-s barbatii, le plac micii si carnatii. Stiu dupa Andrei al meu!
Ninaaa!!!Treci la semnat condica!!
Da', nici celelalte mamici nu au scutire!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Neata!
Francisca, asa e, e tare greu sa-i duci la gradinita dupa atata vacanta!!! Nici al meu nu a vrut nici ieri, nici de dimineata!!! Cu rugaminti sa-l luam cat putem de repede!!!
Cristina_C, sanatate multa lui Robert, se pare ca e mai binisor!!!
Crig, super , auzi sa-i tratezi tusea cu inghetata Mariucai!!! Tare!!! Sa nu uiti sa pui poze !!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Cristina_C spune:
Multumim! Da, e mai bine, a trecut febra dar il duc la doctor dupa amiaza. Tuseste, are nasul infundat si e si ragusit. Cand s-a sculat s-a mirat ca nu l-am dus la gradinita. A zis "Mama, ai uitat ceva!!"
Ii place in Romania pentru ca se intalneste cu bunicii, cu strabunica si cu matusa lui si pentru ca acolo are o casa mare cu gradina care acum e plina de flori si unde poate sa zburde cat vrea. Are si prieteni "de vacanta", cativa copilasi care il viziteaza. Chiar a zis ca la iarna vrea sa mergem sa-si faca ziua de nastere acolo, ca e mult mai mult loc pentru party decat aici, la noi. Si mie-mi surade sa petrec Craciunul si Annul Nou in Ro, asa ca mai mult ca sigur o sa mergem si atunci. Si-a facut si bagajul de mana pentru avion, un rucsacel in care si-a pus niste jucarii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Cristina22, acum am vazut ca ai scris aproape simultan cu mine! Nina se pregateste de plecat la Buzias, asa ca cred ca e in agitatie maxima! Asa e Andrei, mai serios, dar nu tot timpul!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
nadina spune:
Buna ziua mamici si sanatate multa puiutilor vostri.
Noi am reusit anul asta performanta sa nu lipsim prea mult de la gradinita din cauza racelilor. Adevarul e ca am trimis-o si cu muci, daca nu avea febra. Ducem in fiecare dimineata o adevarata lupta pentru mersul la gradinita, nu-i place deloc. Cred ca nici mie nu mi-ar placea daca ar trebui sa dorm acolo, la inghesuiala indiferent daca imi este sau nu somn. Dar, astea sunt conditiile pe care ni le permitem, la program lung trebuie sa mearga.
Mucisori oricum are cea mai mare parte a anului, indiferent ce am face si ce tratamente i-am da, deja ne-au disperat.
Mai asteptam pozici de la voi sa va vedem cum ati crescut.
O zi buna,
Nadina
cristina22 spune:
Nadina-am si eu doua poze recente. Si daca tot vorbeam de Andrei de Katty cat e de serios, va spun ca al meu Andrei e mai "copilas". Acuma poate ca si din cauza mea, ca l-as tine si-acum in brate, il alint excesiv, de a ajuns copilu' ca nu mai sta singur in scaunelul lui de masina, ci vrea sa stau cu el!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)