Copilasi din 2002 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Neata, aici a iesit soarele, se anunta o zi frumoasa!
Nadina, bine ai revenit, si cu vesti asa bune, se mareste clubul mamicutelor de 2002 cu 2 sau mai multi copii! Sarcina usoara in continuare! Si Carina, ce atenta e cu fratiorul sau surioara ei, sa nu pateasca ceva!!!
Cristina22, Sinzi, va multumesc ptr. aprecieri la adresa pozelor mele! toate fetele!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
, da , da , i-a placut tare mult pestisorul , mai ales ca l-am pus intr-o galetusa alba cu putina apa si si-a revenit si inota ca nebunu sa gaseasca o cale de scapare
ca sa nu mai zic ca si sarea din apa , poate poate o sa ajunga iar in Timis
asta spre deliciul total al Emmei.
Pana la urma l-a luat in mana si l-a aruncat in Timis au uitat de faza cu dorinta , dar nu era deloc auriu
Nu a avut nici o retinere in a pune mana pe el sau sa il fugareasca prin galetusa ... chiar ea a adunat cateva rame , bleah.
Vestea de azi cea mare , piciorul a inceput sa se desumfle la toate!
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim POZE
Matza Emma in actiune
![](images/user_woman.png)
cristina22 spune:
Aida-nici nu ma asteptam sa fie altfel Emma!! Iar faza cu rama...
Mai mult am intrat sa ma bucur cu voi pt vestea mare si buna!!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
katty spune:
Aida, ce veste buna! Pupici ptr. Emma cea curajoasa!!!
varsta lui Andrei
crig72 spune:
Hristos a Inviat!
am ajuns si noi acasa dupa o saptamana si de plimbareli!!ma bucur ca am citit numai de bine pentru toate
Aida va doresc numai bine si sanatate multa pentru Emma!
Nicoleta sa-ti traiasca Matei si sa fiti fericiti toti 4!Inca n-am vazut pozele dar o voi face imediat cum ma linistesc ca-i vraiste pe langa mine.
Nadina felicitari pentru bebe 2!sarcina usoara!
poate reusesc zilele astea sa pun si eu cateva poze cu noi.
Francisca spune:
Vai ce mult ati scris, dar am recuperat
Eu am fost libera o saptamana a fost super, dar scurt, a trecut timpul asa de repede..., dar cel putin am stat mai mult cu Vlady
, am fost la iarba verde, ne-am jucat, am mancat gratarele de pui, mici (doar noi ca Vlady nu are voie)...a fost foarte frumos.
Nina multumim pt. urarile de sanatate
Acum Vlady este mult mai bine. A facut o enterocolita virala acuta foarte urata si am stat in spital, cu perfuzii, injectii si tot tacamul.
Saracutul a ramas foarte marcat pt. ca el pana atunci nu a luat nici o injectie.
Nu a mai avut voie sa bea lapte (lui ii place foarte mult), nu a avut voie mezeluri, dulciuri, nimic prajit, carne doar fiarta sau gratar si doar de pui, cartofi doar fierti sau copti, oua nu, iauturi nu, sucuri nu...
Acum am mai introdus din ele (lapte, iaurt, oua), dar tot fara prajeli
Dupa ultimile analize facute la Timisoara, se pare ca acum Vlady este OK.
Cristinei este o dulce
trebuie sa iti zic ca asa fac si eu cand trebuie sa plec undeva
pun tot ce cred eu, iar sotul meu zice ca mie imi trebuie un tir
pt. ca masina nostra e prea mica
Distractie placuta la Buzias si sa aveti parte de timp frumos !
Mari, Sinzi, Nico, Dodo, Aida, Katty, Cristina foarte frumoase poze
aveti niste copii superbi
Nadina felicitari pt. 2 si o sarcina cat mai usoara !
Aida pupici pt. Emma, ne bucuram si noi de vestea cea buna
Nu stiu cum este vremea la voi, dar la noi este frig si ploua, este asa de urat si dupa atatea zile libere nu am chef de nimic
Va si va doresc o saptamana cat mai frumoasa si insorita
Francisca & Vlady
cristina22 spune:
Si noua ne-a fost tare greu sa ne trezim dimineata pt mersul la gradi. Seara a avut ceva de colorat, apoi ceva de desenat. Dupa ce l-am convins ca trebuie a se culce, s-a bagat in pat, dar si-a pus dvd-ul cu Sinbad.Iar dimineata, fireste ca abia l-am ridicat.
O saptamana usoara si frumoasa si de la noi!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
Salut.
Khristin, cu 2? hm, usor nu e... Mai ales ca am facut rani la un san, celelalt ma doare... Am cam intrat in panica, vreau sa alaptez... am cumparat acum ceva, o crema, ca Gaarmastanul nu mai face fata...
Intru cand mai am timp. Of, de-ar veni vremea buna...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78
Karina spune:
Bine v-am regasit si Cristos a Inviat !
Am revenit din vacanta, nu v-am citit, doar ultimele mesaje, dar sper sa recuperez.
Nicoleta, sa-ti traiasca bebe Matei, sa fie sanatos si fericit, mincacios si tu sa ai laptic din belsug. Refacere usoara si sper sa ti se vindece cit mai repede ranile de pe tzitzi. Ai incercat cu aparatorile de silicon (desi s-ar putea ca bebe sa refuze...)
Nadina felicitari pt. bebe 2 si sarcina usoara !
Aida pupici Emei si muuuuuuuulta sanatate !
Voi intra sa vad si pozele, promit !!!
Noi am fost 3 zile la Domnesti (pe linga Curtea de Arges) si chiar daca a plouat un pic, am stat la aer curat, am papat carne la gratar, mici si cirnati (daca era dupa Bogdan ar fi mincat numai mici si cirnati). Din pacate tusea tot nu i-a trecut, asa ca de simbata am inceput sa-i dau antibiotic, dar ieri seara si azi noapte parca a fost si mai rau. Sper sa fie bine de acum incolo.
Va pup pe toate/toti si va doresc o saptamina cit mai buna.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Un mic ajutor poate schimba viata unui copil:
1. Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5*
2. Si ingerii au nevoie...19 martie primul transplant - Blogul lui Bogdan-Andrei (Dodo-pui)
3. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
katty spune:
Buna
Ne-am intors si noi aseara din minunata vacanta!
Bine ati revenit, Karina si Francisca!
Karina, imi pare rau sa aud ca e Bogdan bolnavior, si ca l-ati trecut pe antibiotice, dar cu temperaturile astea, cand cald cand rece, nu stii ce sa mai crezi!
Francisca, sanatate multa si lui Vladic, ma bucur ca i-au iesit bine analizele, cred ca nu a fost usor cu atata regim!
Crig72, pe unde v-ati plimbarit??? Cand ne incanti ochii cu poze cu frumusica ta?
Cristina22 si Andrei a inceput destul de greu gradinita, cu parlamentari ca sa venim sa-l luam devreme (adica la pranz), ca sa nu se duca vineri, etc. Cu greu l-am plantat la gradinita!
Nicoleta, sanatate si tie! Imi pare rau sa aud ca ai facut asa rani, nu stiu cam ce sa-ti recomand! Poate aparatori cum a zis Karina! Ce mai face BB?
Va mai pun cateva POZE din ultimele zile de stat la munte! Sper sa va placa! Sper ca n-am exagerat cu florile!
varsta lui Andrei