Copilasi din 2002 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ok , vad ca este perioada de vizionat pozici ... asa ca le-am vazut pe toate , absolut superbe , si pun si eu cateva pozici din ultimele zile
la toate!

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna dragi mamicute!
Noi suntem la munte, acum ploua, dar barbatii au plecat pe coclauri cu ATV-urile, ieri au ajuns pana la Breaza. Noi in casa cu copii!
Dimineata a fost frumos, am stat afara cu copii, dar acum...vai ce ploua!
Am vazut poze tare frumusele aici, Nicoleta, m-a topit ce mititel si ce delicat e Matei, ce fericiti sunt tati si cu Stefan, tu nu mai zic!
Khristin, frumos intregiti familia, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ai o sarcina la fel de frumoasa si in continuare!!! Ai dreptate, copii au niste simturi deosebite!
Cristina_C, pozele cu Robert la ce serbare sunt facute? Mi-au placut mutl de tot costumele, si ce dansuri!
Sinzi, mi-au placut tare mult pozele din Savannah, cred ca v-ati distrat, nu am putut sa nu admir freza din prima poza a lui David!
Mari, ce dulce e si Emma!!!Are niste ochisori!!!
Aida, sunteti o familie tare frumoasa, a prins Ema ceva pesti!!!

Am reusit sa incarc si eu cateva poze din aceste zile. Sper sa va placa!
POZE

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Deci va fi baietel, Khristin! Cum o sa-l cheme?

Katty, a fost serbare bavareza de 1 mai. Dansul e foarte vechi, uite o poza cu copii din 1930 dansand acelasi dans: http://de.wikipedia.org/wiki/Bild:Ochsenfurt_1930er_Umzug_Kinder.jpg
Aida , iat-o si pe Emma pescarita!
Dodo, am vazut si pozele voastre
Sinzi, felicitari, vezi ca la "Generale" s-a pus clasamentul la concursul de poze si pescarul tau in Delta a iesit in top 10!
Nina, tu sigur esti acum la "Dansez", ne intalnim acolo

Weekend placut cu vreme buna, mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, da, sunt la "Dansez pentru tine" !
Revin maine la vizionat poze.
Felicitari pentru baietel, khristin ! I-ati ales si un nume, deja ?
Tizuca ta, numara zilele pana miercuri, 7 mai, cand plecam pt. 2 sapt., la Buzias, la Centrul pt. copii si tineri cu diabet zaharat insulinodependent. Am inceput sa facem bagajele si o valijoara este numai cu lucrusoare pt. ea. Cred ca mai bine luam dulapiorul cu noi, dupa cum ne-a zis tati.
Pana plecam, trebuie sa mai scot cate ceva din valijoara. Poate noaptea asta.
Noapte buna si vise frumoase, va doresc !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Dodo, ce culori frumoase prin gradina!!! Si Bogdanel e tare frumusel!!!! Am vazut-o si pe Andrada...pe zi ce trece e mai frumoasa!!!

Aida, am vazut si pozele cu matza!!! Ce ar fi venit si David cu voi la peste!!!! Ati mancat pestisorul sau v-ati pus o dorinta si i-ati dat drumul inapoi in apa???

Cristina, frumoasa sarbatoare!!!! Americanii astia nu au nici o traditie inafara de curcan si 4 iulie...hm....
Costumele mi-au placut tare mult!!! A trebuit sa le cumparati sau le avea gradinita?

Nicoleta, Matei e cu siguranta baiatul tau!!! Seamana cu tine...iar Stefan cu sotul tau...Cel putin asa mi se pare mie!!!
Cat de dulce e Matei!!!! Si micutz!!!

Katty, cat de frumoasa e Ana!!!! (mi-as dori si eu o fetita ca ea!!!) si ma uimeste asemanarea cu Andrei...
Tropetzica care face baloane o avem si noi...am cumparat-o asta vara din Germania...hihi...Si ouale sunt tare frumoase si rosii!!!!
Imi plac lalele la nebunie...o primavara superba in pozele voaste!!! (le-am vazut de cateva ori!!)

Nina, stiu ca Cristinucai ii place la Buzoias!!! Deci va pregatiti de tabara?? Ce grijulie e ea sa isi faca bagajul!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetelor, multumim de urari ,

Cristina si Anina, sincera sa fiu nu am ales nume inca, dar mai avem ceva timp de gandire

Katty, am vazut si pozele tale, superbe florile ca sa nu mai zic de blondina cea mica

Sanziana, si tie ti-am admirat pozele, mi-a placut trailul pe care ati fost. Si daca tot iti doresti o fetita, ce mai astepti?! Go back to work

Nina, ii dorim distractie placuta Cristinei. Ce draguta trebuie sa fi fost cu bagajelul

Nicoleta, si mie mi se pare ca Matei seamana cu tine. Spune-ne cum te descurci cu doi, ca sa stiu ce ma asteapta

As mai sta cu voi dar baby a inceput sa faca tumbe Un weekend super sa aveti

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Buna ziua mamici,
n-am mai intrat demult pe aici din lipsa de timp. Am ramas doar cativa unde lucrez eu, iar volumul de munca a crescut corespunzator. Acasa imi ocupa mandarina tot timpul. Abia daca mai reusesc sa fac un pic de ordine si papa.
Am inceput sa mergem duminica dimineata la teatru. Am postat si cateva poze. Nu stiu cat de mult ii place Carinei, dar eu savurez momentele ale. Ei ii place in mod cert finalul, pentru ca primesc napolitane Nesquick.
Suntem in asteptarea lui bb 2 (6 saptamani) si Carina are grija sa nu pun strop de cafea/cacao in gura ca sa nu pateasca ceva bebelusul. E tare dragalasa.
Va doresc zi frumoasa cu voiniceii vostri.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Inca un bb2 pe drum! Sarcina usoara, Nadina si Carinei!
Sinzi, costumul e al nostru, numai palaria a primit-o atunci. Am vrut sa iau si palarie, dar Robert a zis - nu si nu! pentru ca le-a luat masura si le-au confectionat la gradinita. Cu palaria a fost o chestie, ca trebuiau s-o arunce la sfarsit! Dar o sa iau si-o palarie, daca pana si papuci i-am luat. Acum cand venim in Ro, au mei au zis c-o sa-i faca rost si de-un costum national - moldovenesc!
Uitasem sa zic, si eu am remarcat freza "cool" lui David din prima poza!

Mergem acusi la plimbare, este o zi superba, fara nici un nor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Dodo, ce culori frumoase prin gradina!!! Si Bogdanel e tare frumusel!!!! Am vazut-o si pe Andrada...pe zi ce trece e mai frumoasa!!!

Asa e Sinzi nasica noastra e din ce in ce mai frumoasa.cat despre frumusetzea naturii...DD e unik.
Nicoleta ai vazut ca stafeta e data mai departe..
FelicitariNadina sa ai o sarcina usoara si BB2 sanatos.
Crigce faceti? Mariuca si pe mamaei

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salutari si de la noi!!

Nina-sa stii ca m-am uitat si io la Dansez!! Mai ales c-au fost oradeni pe acolo!!

Aida-pescarita pune mana pe pesti??Adik ii plac sau fuge de ei??

Dodo-ce mare s-a facut Bogdan!!

Cristina-pupam baiatul cu ochi superbi!!

Katty-v-ati intors??
Pozele tale...ca intotdeauna, no comment!!

Inca nu avem soare la Oradea.Asa ca ma gandesc sa duc copilu' la film.Poate i-ar place Nim's Island. L-ati vazut?

Mergi la inceput