Copilasi din 2002 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nicole- multumim de poze!! Chiar ne-a fost dor de voi!!
Dar ce matur este Julian. Asa tuns, parca nu mai seamana cu tine!

Nico-Stefan a mai facut inot?
Pupam bb mic!

Inotul este primul si pe lista noastra de activitati ce urmeaza.

Trebuie sa merg sa-i cumpar hainute lui Andrei.Chiar dimineata i-am dat o pereche de pantaloni pt 6 ani si ii sunt scurti. Problema e ca in urbea asta a noastra nu prea ai de unde sa cumperi. Pana ii creezi o tinuta, fugi in tot orasu' de nebun. Cu siguranta voi merge afara, doar granita e langa noi

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nicoleta, in completare la ce a spus Gabb: Incepi cu sanul mai "slab", ii dai din ambii sani la fiecare masa, si dupa ce s-a saturat copilul, iti mulgi acel san macar vreo 10 minute. Chiar daca ies doar cateva picaturi la inceput, persevereaza.

Gabb ce mari ati crescut!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Oof, asa incerc, nu mereu, insa la sanul slab se enerveaza, trage de el, e agitat tare. La celalalt trsge cum trebuie, desi eu am vazut ca mai usor curge din sanul slab uneori... Ce-o fi si asta?? diseara il cantaresc, am incercat si aseara dar asa s-a speriat!!! As vrea sa imi cumpar un cantar electronic, or fi si pt bebelusi, dar pana la 150 kg? sale foloseasca si adultii apoi?? Asa am vazut demult...

Stefan merge la primul curs de inot. Azi e a 3-a oara. Parca...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello,
Nicoleta, ale post-nasterii problemute! Imi pare rau, dar sigur se vor rezolva!!! Fa cum zic fetele, sau pune pompa de san la munca pana isi da drumul sanul!
Nicole, am vazut si eu pozele noi cu Julian, a crescut tare mult de cand nu am mai vazut poze cu el! E foarte frumusel, !!
Cristina22, frumos rol are Andrei al tau la serbare!
La noi ieri a venit o noua educatoare, care va fi cu ei pana la sfarsitul anului asta. Cea care era pana acum statea de dimineata pana la 6 seara si nu mai facea fata. De la anul cred ca vor veni altele doua! Andrei a placut-o din prima, e o doamna deosebita, foarte calda, dimineata cand il duceam spre gradinita Andrei nu stia cum sa-si pastreze mainile calde ca doamna le ia manutele cand se vad si nu vroia sa le aibe reci!!! Va dati seama ce atentie! A ras si dumneaei cand i-am povestit!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Katty- ce scump e Andrei!!Cata atentie lA detaliu!!
Auzi, oare e bine sa-i educam in directia asta:sensibili, atenti, grijulii?Ca, totusi, sunt baieti?
Ce intrebari de SOACRA!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Nicole, am vazut pozele, sunt foarte frumoase. Sa stii ca si noua ne-a fost dor de voi
Si mie mi se pare ca a mai crescut Julian si ca este mai matur, dar la fel de frumusel

Nicoleta, am vazut si pozele cu Matei frumusel foc
Ne pare rau ca ai probleme cu sanii

Katty, ce simpatic e Andrei ce atent

Cristina22, eu zic ca este foarte bine ca ei sa fie sensibili, atenti, grijulii, chiar daca sunt baieti

Va si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Oof, asa incerc, nu mereu, insa la sanul slab se enerveaza, trage de el, e agitat tare. La celalalt trsge cum trebuie, desi eu am vazut ca mai usor curge din sanul slab uneori... Ce-o fi si asta?? diseara il cantaresc, am incercat si aseara dar asa s-a speriat!!! As vrea sa imi cumpar un cantar electronic, or fi si pt bebelusi, dar pana la 150 kg? sale foloseasca si adultii apoi?? Asa am vazut demult...

Stefan merge la primul curs de inot. Azi e a 3-a oara. Parca...

Nico, incearca sa-i dai san cand e somnoros si nu plange inca de foame. Un pic de perseverenta trebuie, dar merita, se va rezolva. Insa trebuie sa ai incredere in corpul tau, esti capabila sa alaptezi, ai lapte, Matei suge, deci totul e (aproape) o.k.
Daca vrei un sfat, nu cumpara cantar pt bebei. Ajunge sa-l cantaresti odata pe luna cand mergi cu el la pediatru. Mai sigur iti dai seama de dezvoltarea lui, daca il urmaresti cat de des papa, daca e linistit dupa supt, daca e vioi, daca face suficient de des pipi, daca are urina deschisa la culoare. De la cantar te poti panica usor (daca de ex. intr-o zi face un kk mai mare siti se pare ca a scazut in greutate)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stefan avea ieri 4.300, la 19 zile, in 17 zile de alaptare exclusiva. Eu cred ca e bine, s-a nascut cu 3.750... Sanul ala tot cuputin lapte... eu nu am o pompa scumpa, cea pe care o am nu scoate nimic, dar iese putin dupa ce suge la mulsul cu mana... se intareste sanul, face pisu des, face si caca de 3-4 ori pe zi... doarme si 3 ore legate uneori... E de bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna
Nicoleta, eu zic ca e foarte bine cat a luat in greutate, si parerea mea e la fel cu cea a lui Gabi_K, ca n-are rost sa te stresezi si nici copilul de fapt, cu cantarul!!! Si noi ne-am stresat cand era mic Andrei, acum n-as mai face-o, o data pe luna la doctor e suficient.

tuturor!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, si mie mi se pare ca ia foarte bine in greutate...E un dulcel Matei !!!!
Stefan cum reactioneaza la rolul de fratior mai mare???

Gabb, ce mare s-a facut Julian!!! S-a inaltat tare...si ii sta bine asa tuns...seamana tare mult cu tati...

Katty, ce gentleman este Andrei!!! hahaha...

Cristina22, bine ca aveti granita aproape!!! Ce magazine vizitati pt haine de copii??

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput