Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
Andree27 spune:
Dordia bine ati venit acasuca!!!Ce ma bucur pt tine!!!Pupicei papciosului!!!Va pup pe amandoi!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
alina_anto spune:
Am zis ca ma duc sa citesc din urma, dar de fapt m-am dus la bucatarie...am mancat ceva, am baut un pahar de laptic cald, iar acum m-a luat somnul... Asa ca ma bag in patut. Va pup. Noapte buna!
Presimt ca maine mai apare o nastere (neprogramata!!) Aviz Simo!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 2 saptamani!
Alina
36+
SARA-MARIA
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Am zis ca ma duc sa citesc din urma, dar de fapt m-am dus la bucatarie...am mancat ceva, am baut un pahar de laptic cald, iar acum m-a luat somnul... Asa ca ma bag in patut. Va pup. Noapte buna!
Alina36+
SARA-MARIA
somnic usor!!!!
Deci Simona pregateste-te!!!!!
MA pun si eu in pat la nani!!Noapte buna si va pup!!!!Ne vedem maine la capitolul urmator!!!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 7 saptamani!!!
DanaH spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Buna seara mamici si burtici!
Frumoasa listuta de la inceput -- ce de bebelusi veniti pe lume!- s-au grabit nu gluma! pupici tuturor mamicilor si bebeilor!
DanaH, succes maine! Socrate la fel! tinem pumnii sa fie totul bine!
nu stiu daca mai aveti timp de raspuns, da eu intreb totusi -- de ce e programata cezariana asa devreme, am vazut in listuta de mai jos, ca ziua cea mare era pe 3 mai, respectiv 7 mai?
o noapte linistita tuturor
Adriana, AMR 2sapt 2 zile
Adriana , nu stiu cum este in alte cazuri, dar mie mi-a spus ca o cezariana programata se face cu o saptamana inainte de termen. asta ar si insemnat sambata, dar nu se programeaza cezariana in weekend. pana la urma a ramas joi pt ca atunci era de garda doctora care m-a consultat pe mine.
Dana
38+
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by alexuta75quote:
Buna, fetelor!
Am fost la control azi si sunt cam obosita, pt ca am mers cam mult pe jos....Ma luasera niste contractii cand am ajuns in cabinetul dr..se cam uita si el la mine putin intrebator..
Maine dimineata imi fac un set de analize si ma intalnesc cu dr. anestezist.
Am discutat cu dr. detalii despre operatia in sine, despre zilele de dupa operatie, despre medicul neonatolog, etc... M-am mai linistit (mi-am mai bifat niste raspunsuri la nenumaratele mele intrebari..).
Dordia Ma bucur tare mult ca sunteti acasa si ca bebe Tudor este cuminte.
Fetele care au maine cezariana, le tin pumnii!!!
Nu am prea apucat sa citesc din urma, asa ca incerc sa recuperez acum si revin dupa.
Alina36+
SARA-MARIA
Alina, unde ai fost, la spitalul CF 2 sau la cabinet?
Esti hotarata la cezariana, inteleg. Eu imi iau trusa pt epidurala, dar nu stiu daca nu va fi cazul de cezariana. Vom vedea pe 6 mai cand ma intenez.O sa-mi faca eco si in functie de asta stabilim cum nasc.
Mi-e cumplit de teama.....
Da, Alexuta, am ramas hotarata pt cezariana. Am fost la cabinet azi. Eu te sustin orice ai alege -important e sa iti fie tie si copilului bine! Te pup
de ce ti-e teama? Mai ales ca ai mai trecut prin asta, deci stii la ce sa te astepti.. Eu te rog sa ramai linistita si sa profiti de saptamana viitoare pt ca dupa nastere...va fi mai greu...
Sa stii ca eu am devenit incredibil de linistita dupa ce am discutat azi cu dr.. imi place ca e foarte calm, imi inspira incredere, iar asta e cel mai important!
Noapte buna!
Alina
36+
SARA-MARIA
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Andree27quote:
Alina36+
SARA-MARIA
somnic usor!!!!
Deci Simona pregateste-te!!!!!
MA pun si eu in pat la nani!!Noapte buna si va pup!!!!Ne vedem maine la capitolul urmator!!!!
Poze
Andreea33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
Noapte buna!

Alina
36+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
fetelor, vin de la socri. Astia au luat-o razna... ei zic sa nu ies cu bb pe ceatsa. Si stai sa le explica ca daca nasc pe 1 mai, de pe 10-15 mai incep sa ies din casa, si ceatsa si viscol va fi des!!
Bine, pe langa asta ma invart pe toate partile: ca nu a coborat burta? Ba uite ca a coborat!!!
. SI bb e cu capul in bazin de mult...din pacate/fericire a coborat treptat, si posibil el sa mai fi crescut in loc, si sa nu fie vizibil; sau mai sunt cazuri unde nu coboara burtica. Daa nu vrea, nu vrea!!
M-au naucit de cap. Si au si facultate si master. Si pretentii. Si ne mai intreaba de ce nu venim pe la ei... pai daca imi fac capul calendar cu barfele lor...ca uite aia cum face!! Pai o sa fiu oaia neagra... ca nu am de gand sa pastrez regula clasica, caciula, legat, fular & co.
Ei, oricum, mai amuzant o fo ca am facut pariuri, pt ziua cand o sa nasc, si eu am bifat duminica, cu 3.600gr. E plauzibil? Acu 1 luna la eco a iesit 2700gr.
tati a bifat ca nasc luni, un bb de 3.400gr.
38sapt+5 zile
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
DanaH spune:
Fetelor, va multuemsc tutoror ca va ganditi la mine. nu stiu exact cum o sa va anunt. tot incerc sa ii arat sotului cum sa intre si sa scrie el, dar nu vrea.
poate are timp mihaela (buburuzii) sa scrie ea doua randuri, dar nu stiu exact cand pleaca ei de aici. s-ar putea chiar maine.
pana la urma cred ca iau un nr de telefon la mine si trimit un mesaj.
oricum, daca totul este bine (ceea ce sper din tot suffletul) mi-au spus ca duminica sunt acasa.
eu va urez oricum Paste fericit alaturi de cei dragi si nasteri usoare fetelor care o sa isi tina puiutii in brate pana vin eu acasa.
Pup fetele.
Dana
38+
socrate spune:
dordia bine ati venit. Ne bucuram ca sunteti bine. Sa continuati tot asa. Asteptam pozulici.
DanaH bafta maine.

Eu am zis ca fac multe azi dar nu am facut, ca nu am avut energie si dispozitie.
Am sterilizat pompa de san. Am bagat toate componentele in apa fiarta. Sincer nu am vrut sa scot sterilizatorul pentru atat.
O sa imi iau un bagajel doar cu lucrurile mele ca sa nu car geanta dupa mine pana ma duc in rezerva.
Am inteles ca imi mai face un set de analize si la fata locului. In fine, om vedea.
Azi toata lumea m-a sunat daca sunt emotionata daca nu stiu ce. Vreau sa va zic ca eu sunt foarte calma zici ca nu mie mi se intampla toate astea. Nu as putea zice ca imi e teama, pentru ca de nastere in sine nu imi e. Mi-a putin nu teama, am asa o strangere de inima de ce va fi dupa.
Acuma realizez ca o sa devin mamica. Nimic de acum incolo nu va mai fi despre noi doi, ci despre noi trei.
Culmea e ca noi am luat decizia de a concepe copilul acum, printr-un rationament foarte logic, totul programat. Acum ma intreb daca pot sa ma razgandesc. Se pare ca nu.
Pe de alta parte abia astept sa il vad sa il tin in brate. Si ma coplesesc toate cele, oare o sa pot sa il alaptez, oare o sa pot sa il invat la olita, oare o sa invete sa vorbeasca cum trebuie si cand trebuie, daca o sa stiu sa il invat ce e bine si ce e rau, daca o sa stiu sa il feresc de pericole, si mai am o mie de intrebari.
Deci pe bune, cine are timp sa se teama de nastere?
Si mi se pare timpul foarte scurt pana vineri. Deh numai maine nu-i poimaine, si parca ar mai fi o mie de lucruri de facut (nimic major daca ma intrebati...dar neuronul e in bucla ce sa mai)
Va las ca iar sunt filozoafa si peste toate o sa ma apuce si remuscarile ca ma gandesc la toate astea in loc sa ma concentrez pe fericirea de a aduce pe lume cel mai frumos baiat. (No ofense, asa crede orice mama).
Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+
AMR 12-14 zile apx.
Getutza81 spune:
Am pus poze cu Bogdanel, nu am apucat sa va mai citesc, multumesc de incurajari si felicitari la toate, mai intru poate maine sa va povestesc totul de la cap la coada, acum sunt obosita ca bebica a avut niste colici de toata frumusetea si eu nu pot sai fac nimic, mor la gandul asta ca nul pot ajuta saracutul !
Pozele sunt pe contul comun, albumul e Micuta mea minune mica !
pup pe toate !
===============
Geta
39+1
Bogdan Silviu iubitoare de 
AMR: 6 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

- s-au grabit nu gluma! pupici tuturor mamicilor si bebeilor!