Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 20
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Getutza81
Am pus poze cu Bogdanel, nu am apucat sa va mai citesc, multumesc de incurajari si felicitari la toate, mai intru poate maine sa va povestesc totul de la cap la coada, acum sunt obosita ca bebica a avut niste colici de toata frumusetea si eu nu pot sai fac nimic, mor la gandul asta ca nul pot ajuta saracutul !
Pozele sunt pe contul comun, albumul e Micuta mea minune mica !
pup pe toate !
===============
Geta39+1
Bogdan Silviu iubitoare de
AMR: 6 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

pt mami Getutza si sa fuga colicile dela Bogdanel!!Am vazut pozele..sunt nemaipomenite. Ai un pui frumos foc, si sa va fie sanatos si fericit, si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de el!!!
38sapt+6 zile
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by cleo78
fetelor, vin de la socri. Astia au luat-o razna... ei zic sa nu ies cu bb pe ceatsa. Si stai sa le explica ca daca nasc pe 1 mai, de pe 10-15 mai incep sa ies din casa, si ceatsa si viscol va fi des!!
Bine, pe langa asta ma invart pe toate partile: ca nu a coborat burta? Ba uite ca a coborat!!!. SI bb e cu capul in bazin de mult...din pacate/fericire a coborat treptat, si posibil el sa mai fi crescut in loc, si sa nu fie vizibil; sau mai sunt cazuri unde nu coboara burtica. Daa nu vrea, nu vrea!!
M-au naucit de cap. Si au si facultate si master. Si pretentii. Si ne mai intreaba de ce nu venim pe la ei... pai daca imi fac capul calendar cu barfele lor...ca uite aia cum face!! Pai o sa fiu oaia neagra... ca nu am de gand sa pastrez regula clasica, caciula, legat, fular & co.
Ei, oricum, mai amuzant o fo ca am facut pariuri, pt ziua cand o sa nasc, si eu am bifat duminica, cu 3.600gr. E plauzibil? Acu 1 luna la eco a iesit 2700gr.
tati a bifat ca nasc luni, un bb de 3.400gr.38sapt+5 zile
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
cleo pana la urma, copilul ti-l cresti cum vrei tu.
nu te stresa prea tare..DanaH bafta si sarbatori fericite!!
socrate
lasa grijile. o sa vezi ca totul o sa vina de la sine.
nu-mi e prea bine. cred ca de la pastiluta aia, ma mananca carnea pe mine. am facut dushulet si uns cu ulei de bebe si parca parca e mai bine acu. am si un obicei prost daca ma mananca ma scarpin pana la sange si deja am niste urme pe picioare de zici ca-s zebra. maine nu cred ca mai iau. mai bine ma umflu. beau apa ca sparta si fac pishu din 30 in 30 de min.
mai stau putin si mai dorm putin ca nu stiu ce am dar am o somnolenta de numa numa...

Poze Iulia
32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Andree27 spune:
Am revenit nu pot sa dorm parca ma limbrici in
!!Nu am stare si ma si doare capul!!!
Getuta 
bine ai revenit!!!te pupam si pe tine si pe bebe bogdanel si tinem pumnii sa scape scumpul de el repede de colici!!!
Dana H Bafta multa si nu uitat ca suntem alaturi de tine!!!
Cleo da-le pace si nu ii mai baga in seama!Pe o ireche sa iti intre si pe cealalta sa iti iasa!!!Oricum tu faci cum crezi ca e mai bine pt tine si pt copilul tau!!!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
Andree27 spune:
Getutza numai acuma am reusit sa vad si eu pozele tale!Dar nu iti spun ce tura de plans am tras!!E un dulce si sa-ti traiasca si sa fie sanatos si numai bucurii sa va aduuca!!
Poze
Andreea
Eric
Andree27 spune:
Asa ma doare capul si nu pot sa dorm si asa sunt de agitata si am o stare parca eu m-am pisat pe urzici!!ioii ce ma poate enerva!!!

Ma tot invart prin casa ca un limbric!!!!
Poze
Andreea
Eric
Vianne spune:
quote:
Originally posted by gabitzamquote:
Originally posted by TaniaS
Salut mamici , poate careva sa imi spuna cum se face impartirea pe saptamani-luni a sarcinii? Eu am 31 de saptamani si 4 zile , dar cate luni am ?
TANIA26+
Fetele, cine ii poate raspunde Taniei mai exact? Eu zic ca esti in luna a 8a.
Sincer, eu nu mi-am batut prea tare capul cu lunile, mi-e mai usor cu saptamanile.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Gabitza, uite aici http://theparentsite.com/pregnancy/trimesters.asp
Alina 35+
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
cleo78 spune:
viann, super linkul.
O sa il ytrec pe prima pajina. Si fac si un nou capitol. Ca tot nu am somn.
38sapt+6 zile
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!