Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
Diana79 spune:
Am vrea sa uram si noi La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui. Multa sanatate si tot ce va doritzi.
Noi asteptam contractiile vin si pleaca. Cred ca va mai dura. Ma doare f rau mijlocul si imi amortesc picioarele, nu mai pot..eu sper ca Alysia sa vina cat mai repede.
Bafta multa fetelor care au cezariana maine. Tzinem pumnii sa fie bine.
Va multumim pt sustinere.
38+
Alysia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
MissParker spune:
Denisa, vezi cum se inseala doftorii
Acu' ai mai castigat cateva zile de liniste. Bafta luni si sa fie totul bine!!
Dordia, hai ca abia asteptam vesti de la tine!! Ma bucur mult ca bebe e bine, ca papa si e cumintel si doarme bine, esti o fericita! Sa vii cu poze, da?
Nu pot sa te ajut cu pediatrul, caci si eu imi fac griji unde sa gasesc aici unul bun... Of, greu de tot cu atatea responasbilitati...
DanaH, BAFTA MAXIMA pt. maine!!! 

Felicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
iulia83 spune:
am revenit. am dormit vreo 2 ore ca nu stiu de ce dar am avut stare de somnolenta. fac pishu ca marfarul de la furosemidul ala, dar macar nu ma mai umflai ca un cimpoi.
de chestia cu recoltatul din cordon...e cu dus intors...nu-ti garanteaza nimeni ca va mai fi bun peste n ani, sau ca va fi recoltat corect de catre un doctor sau o moasa care n-au mai facut asa ceva. dar merita totusi incercat. ar fi fost bine sa bage o clauza de returnare a banilor in caz ca nu e bun. dar, Doamne fereste sa ajungi in situatia sa ai nevoie.
dordia bine ai revenit acasa cu puisorul tau. va doresc multa sanatate, fericire, bebe papacios si kkcios si colici-free!!

alexuta75 eu tin, sau cel putin am tinut de luni pana azi post (sper sa pot tine pana vineri). inlocuiesc dulciurile cu baclava (o bucatica iti ajunge cateva ore) eu sunt o mancatoare de dulciuri desavarsita, deci am mancat pana acum jumatate de cutie
in rest, cu putina vointa, e usor. mai o pasta cu ciuperci, mai o tocana de cartof..sfatul meu..nu cumpara cremvusti de post ca sunt scumpi si absolut oribili!!!! in schimb, poti lua pateu vegetal. daca ai lipsa mare de calciu, baga un supliment recomandat de doctor. in rest, fiecare cu vointa si credinta. bafta 
Poze Iulia
32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

MissParker spune:
Dordia, uite, am gasit un topic pe care se discuta ce pediatri sunt recomandati din toata tara, poate gasesti acolo informatii utile:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66197
Bafta multa 
Felicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Alysh spune:
Dordia, bine ai revenit cu puishorul tau, sa fie sanatos in continuare si la fel de cumintel.
Te rog sa-mi mai spui si mie noutati si detalii despre spital.
Si eu sunt interesata de un pediatru bun in zona Decebal- Vitan sau chiar din Policlinica Vitan, daca afli, anunta-ma si pe mine te rog.
Analisa, felicitari pentru bebe! Asteptam povestea mai pe larg!!!
Referitor la post, pe mine m-a impartasit si spovedit fara sa fi tinut post> Doar am evitat sa mai mananc carne cu vreo doua zile inainte. As vrea insa vineri sa tin post ca lumea, sper sa reusesc.
Alina
37+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
alina_anto spune:
Buna, fetelor!
Am fost la control azi si sunt cam obosita, pt ca am mers cam mult pe jos....Ma luasera niste contractii cand am ajuns in cabinetul dr..se cam uita si el la mine putin intrebator..
Maine dimineata imi fac un set de analize si ma intalnesc cu dr. anestezist.
Am discutat cu dr. detalii despre operatia in sine, despre zilele de dupa operatie, despre medicul neonatolog, etc... M-am mai linistit (mi-am mai bifat niste raspunsuri la nenumaratele mele intrebari..).
Dordia Ma bucur tare mult ca sunteti acasa si ca bebe Tudor este cuminte.
Fetele care au maine cezariana, le tin pumnii!!!

Nu am prea apucat sa citesc din urma, asa ca incerc sa recuperez acum si revin dupa.
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 2 saptamani!
Alina
36+
SARA-MARIA
alexuta75 spune:
Multumesc pt raspunsuri. Maine o sa ma duc sa cumpar trusa pt epidurala de la Municipal.
O sa tin si eu post de maine, poate reusesc sa ma spovedesc si sa ma impartasesc sambata.
Cred ca ma voi culca, fiindca am dormit prost noaptea trecuta si ma simt obosita. Ma trezesc noaptea si nu mai reusesc sa adorm. Bine ca mai am 2 zile de serviciu si gata. Stau si eu o sapt acasa pana nasc.
Va pup si va urez noapte buna!
37 sapt
Adriana_78 spune:
Buna seara mamici si burtici!
Frumoasa listuta de la inceput -- ce de bebelusi veniti pe lume!
- s-au grabit nu gluma! pupici tuturor mamicilor si bebeilor!
DanaH, succes maine! Socrate la fel! tinem pumnii sa fie totul bine!
nu stiu daca mai aveti timp de raspuns, da eu intreb totusi -- de ce e programata cezariana asa devreme, am vazut in listuta de mai jos, ca ziua cea mare era pe 3 mai, respectiv 7 mai?
o noapte linistita tuturor
Adriana, AMR 2sapt 2 zile
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alexuta75
Multumesc pt raspunsuri. Maine o sa ma duc sa cumpar trusa pt epidurala de la Municipal.
O sa tin si eu post de maine, poate reusesc sa ma spovedesc si sa ma impartasesc sambata.
Cred ca ma voi culca, fiindca am dormit prost noaptea trecuta si ma simt obosita. Ma trezesc noaptea si nu mai reusesc sa adorm. Bine ca mai am 2 zile de serviciu si gata. Stau si eu o sapt acasa pana nasc.
Va pup si va urez noapte buna!37 sapt
buna alexutza. Mult succes ultimile zile la munca...
Despre post, 2 zile am tinut si eu, mai multe de carne si oua, ca nu e greu pt mine!
Despre epidurala, parca a mai intrebat o fata mai devreme, la Filantropia mi-a zis dr-ul & moasha ca are spitalul. Probabil o voi plati la dr anestezist; alaturi de o atentie...
F. bun subiectul cu dr pediatri-recomandari. Am regasit dr la care am fo trimisa!!! cu 3 recomandari...!!
38sapt+5 zile
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Buna, fetelor!
Am fost la control azi si sunt cam obosita, pt ca am mers cam mult pe jos....Ma luasera niste contractii cand am ajuns in cabinetul dr..se cam uita si el la mine putin intrebator..
Maine dimineata imi fac un set de analize si ma intalnesc cu dr. anestezist.
Am discutat cu dr. detalii despre operatia in sine, despre zilele de dupa operatie, despre medicul neonatolog, etc... M-am mai linistit (mi-am mai bifat niste raspunsuri la nenumaratele mele intrebari..).
Dordia Ma bucur tare mult ca sunteti acasa si ca bebe Tudor este cuminte.
Fetele care au maine cezariana, le tin pumnii!!!
Nu am prea apucat sa citesc din urma, asa ca incerc sa recuperez acum si revin dupa.
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 2 saptamani!
Alina36+
SARA-MARIA
Alina, unde ai fost, la spitalul CF 2 sau la cabinet?
Esti hotarata la cezariana, inteleg. Eu imi iau trusa pt epidurala, dar nu stiu daca nu va fi cazul de cezariana. Vom vedea pe 6 mai cand ma intenez.O sa-mi faca eco si in functie de asta stabilim cum nasc.
Mi-e cumplit de teama.....