Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Dragele mele,nu pot sa cred ca sunt acasa,dupa ce am semnat ca sunt de acord sa-mi faca azi de urgenta cezariana.Pe scrurt toate au iesit bine,lichidul amniotic a iesit in limite normale,dar la limita de jos si a zis ca a gresit aia acum 2 sapt. masuratoarea.Asa ca luni sunt programata la cezariana,dar ma duc zilnic la control.Va pupic dulce!

37+ GABRIEL si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Salutare mamici!

Am ajuns si noi ieri acasa....offf ce bine e acasa...!!!

La multi ani sarbatoritilor ....sa va dea Domnul...muuulta sanatate si tot ce va doriti!!!

Ce sa va zic...nici nu stiu cu ce sa incep...Bb este bine, papa san cu pofta si doarme bine deocamdata....sa nu-i fie de deochi. Il va chema Tudor-Dumitru (Dumitru in memoria bunicii mele) si e un ghemotoc scump foc. Prima noapte acasa a fost un real succes. Adica...noroc ca mi-am pus ceasul sa sune ca altfel...nici vorba de plans de foame. L-am hranit aproape fortat, deci...am avut o singura trezire pe la 3.30 apoi a mai papat pe la 9.00 ca...pur si simplu ii place sa doarma si nu se trezeste neam daca nu ii e foame. Acuma de exemplu...doarme de la 16.00 si inca nu da semne de foame sau de trezire. Dar la 19.00 incerc sa ma plimb pe langa sa vedem daca vrea sa pape. Dar...daca nu va trebui sa il schimb si sper sa vrea sa si pape. Suge f. bine....de mi-a facut rani la sfarcuri cu cata putere trage. Am reusit si am trecut de furia laptelui doar cu suptul lui bb deci...deocamdata e ok.
In rest...eu sunt in refacere, tb sa merg sa scot firele si...sper ca in curand sa mergem la plimbarica cu bb si cu Stefan.
Reactia lui Stefan a fost suuuuper, nu va pot povesti cu cata dragoste l-a primit pe bb, si numai cu el a stat ieri, l-a pupat, a vrut sa il ia in brate, si sper sa fie asa si in continuare.

In rest...merg sa citesc in urma si in limita timpului...voi intra sa va mai zic de una-alta.

Fetelor....mai am o mica intrebare....Poate careva sa imi recomande un pediatru bun care sa vina acasa si eventual sa nu aibe cabinetul in afara sect.3? Eventual stiti vre-un pediatru bun pe la pol. TItan sai Vitan?
Pediatrul lui Stefan e tocmai in rahova si nu poate veni aici unde ne-am mutat...asa ca...sunt in cautere de pediatru...

Va poop si promit sa revin cu detalii!

Diana 37+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Dordia, bun venit aici la poveshti, si mai ales bun venit lui Tudor pe lumea asta, sa fie un bb cuminte, papacios, cacacios si sa aiba o viatsa frumoasa si senina.

Cat despre problemele tale, sincer nu stiu ce sa iti zic. Eu sunt la primul bb- asha ca cetesc ce scriu mamicile cu 'vechime' cu disperare, fac scheme, scenarii, si trasee. Sa speram ca toti bb-ii vor fi ca Tudor, cuminti, papaciosi si ne plangaciosi!!! Ca barza arondata noua e de acelasi tip!!

Despre pediatri...nu stiu ce sa zic. Eventual mergi direct la clinica Titan, si intrebi vreo asistenta care e cel solicitat pediatru . Nu am nicio idee...

Eu voi face card la Medicover, si de acolo imi voi alege un pediatru.

38sapt+5 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Denisa, bine ca nu mai trebuie sa te operezi azi de urgenta! Tinem pumnii sa stea puiul pina luni la locsorul lui!

Dordia, ma bucur pentru voi ca sunteti acasa si bebe este cuminte si mancacios!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by elenuca

hai ca pana m-am cacait eu cu mesajul a raspuns si Laura...mami cum a fost la control, sau eco, sau am visat oare eu?

Elenuca 33 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!

Elenuca in ultimul timp nu am mai fost la control decat cu sis.
Merci de strigare oricum.
Incerc si eu sa pun acum hirtie in dulapurile lui bb si sa termin de calcat.
Mi se pare ca incep sa ma umflu.....
Am inteles ca miscarea e f buna pentru a diminua retentia hidrica.
Imi fac program de acum, 2 ore de mers pe jos in fiecare zi, prin parc.

Dana H, Leeloo, voi maine nasteti???
Fetele, sa fie sanatosi bbeii si sa va recuperati repede!! Nasteri usoare!!!

Dordiabine ai revenit, ne bucuram ca toate sunt bine cu tine si cu bb si asteptam pozici cu bb Tudor - Dumitru!

Laurita 37, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by TaniaS

Salut mamici , poate careva sa imi spuna cum se face impartirea pe saptamani-luni a sarcinii? Eu am 31 de saptamani si 4 zile , dar cate luni am ?

TANIA26+

Fetele, cine ii poate raspunde Taniei mai exact? Eu zic ca esti in luna a 8a.

Sincer, eu nu mi-am batut prea tare capul cu lunile, mi-e mai usor cu saptamanile.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

quote:

Salut mamici , poate careva sa imi spuna cum se face impartirea pe saptamani-luni a sarcinii? Eu am 31 de saptamani si 4 zile , dar cate luni am ?

TANIA26+

Sincer, eu nu mi-am batut prea tare capul cu lunile, mi-e mai usor cu saptamanile.

Gabitzam ai dreptate, de 4 zile e in 8 luni!!
Sarcina usoara mai departe!

Laurita 37, , Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:

quote:

TANIA26+

Eu am cerculet din acela ca dr ginecologi si aici imi apare ca esti in luna a 8-a!!!!Asa cum a zis si Gabitza!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by alexuta75

In primul rand LA MULTI ANI Getuza, Magnetism 79, Chinabulina, Miss Parker si tuturor sarbatoritelor de azi!Ssa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!

Simonacip, mie dr. Mi-a propus sa ma internez pe 6 mai si sa-mi induca nasterea. Mai teama imi e mie de inducere, fiindca nu stiu cum va fi, daca bebe va fi pregatit sa iasa atunci, am citit ca sunt dureri mai mari desi mai scurte ca timp. Dar mai e pana atunci, mi-e teama sa nu nasc mai devreme la cat ma agit la serviciu, cat ma solicita si Alexia acasa.......

Fetele care v-ati spovedit si impartasit, ati tinut post? Ca mie mi-e cam greu, sincer. Adica carne nu mananc sapt asta, dar ce sa fac cu laptele si cu dulciurile, mai ales?

DanaH, referitor la comportamentul primului copil, este putin schimbat, adica Alexia pare nerabdatoare sa cunoasca surioara, sa o ocroteasca si sa o invete ce stie. Parca si-a luat in serios rolul de sora mai mare. Nu stiu insa ce va gandi cand isi va vedea surioara, mi-e teama ca va fi geloasa si nu vreau sa sufere si sa se simta neglijata.

Analisa, felicitari1 Sa fi sanatoasa si tu si bebe si sa te refaci cat mai repede.

Fetelor, chiar nu ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu trusa epidurala si cu inducerea nasterii? Voi nu cumparati trusa? O au la spitalul unde veti naste?

Si eu m-am documentat atent despre inducere cind mi-a spus ca-mi face, am citit ca poate fi mai dureroasa, oricum cred ca depinde si de norocul fiecareia...EU ma rugam doar sa apuc sa folosesc epidurala...Trusa am cumparat-o de la Municipal, fara anestezic asa mi s-a spus.

In ce priveste postul, e suficient sa tii 3 zile si nu cred ca-i un sacrificiu asa mare, eu am tinut de mai multe ori in sarcina, si acum in ultimul trimestru, desi nu am reusit sa ma impartasesc (tb sa vina parintele acasa ,ca nu aveam liber la miscare...dar n-a reusit sa ajunga) Asta daca poti sa tii...

Dana si david pare nerabdator de bb, dar ii simt gelozia in multe cazuri si parca e mai rasfatel in ultima vreme...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Reallaura

quote:

quote:

TANIA26+

Gabitzam ai dreptate, de 4 zile e in 8 luni!!
Sarcina usoara mai departe!

Laurita 37, , Mircea

Fetele, ati raspuns bine in saptamina 32 se intra in 8 luni.

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Denisa 73, bravo, Doamne AJuta sa fie bine pana luni si totul sa decurga asa cum trebuie

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

Mergi la inceput