Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
cleo cat costa? parca m-ar bate si pe mine un gand. dar asta ar insemna probabil sa nasc la Buc, ca aici...aleluia! da detalii te rog
Poze Iulia32 in asteptarea unei gogosici
![]()
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
Nuuu poti sa nasti oriunde!Eu atata stiu ca iti trimit ei de la frima respectiva un kit si cand nasti o asistenta iti recolteaza din cordonul ombilical sangele respectiv si apoi trimiti kitul la frima inapoi si te suna ei sa-ti spuna daca sangele e ok!Pretul asa am auzit ca e in jur la 30 de mil si ceva!!Mai departe asteptam detalii de la Cleo!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 7 saptamani!!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
cleo cat costa? parca m-ar bate si pe mine un gand. dar asta ar insemna probabil sa nasc la Buc, ca aici...aleluia! da detalii te rog
Poze Iulia32 in asteptarea unei gogosici
![]()
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
poti semna prin Posta. Adica suni, iti trimit contractele, le semnati, trimiteti inapoi, primiti inapoi un exemplar+ kit-ul de recoltare.
In occident si moasha poate recolta, cica e f. simplu, dar aici tre sa vb cu dr-ul.
In romania, erau 3 firme, 2 le merg site-ul, 1 a raspuns la meil, la cealalta ne-am dus cu tupeu peste ei.
Diferentsa...e de vreo 8 mil intre ele.
www.cordbloodcenter.ro - 36 mil
www.biogenis.ro -44 mil
Sume aproximative, cu 1 mil in plus, in minus, nu mai tin minte... ca m-am dat cu capul de pereti cu asta acu 4-5 luni.
38sapt+5 zile
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by cleo78
pai nu stiu ce te-ar interesa.
Pe mailul comun am trimis copii la contract.
A fo tati si a luat actele in original de la ei, a adus acasa, le-am semnat si eu, le-a dus din nou la ei - si ne-au dat kit-ul pe care il va fol. dr-ul la nashtere - si va preleva.
Inainte de asta, am discutat cu dr- daca el preleveaza; gluma lui a fo: e o treaba banala (o rutina pt el), dupa ce taie buricutsul la bb, pune o seringa in cordonul din partea mamei inca ramas, si colecteaza tot ce se scurge si de obicei se arunca. Dupa 2-3 min, impacheteaza cf. instructiunilor- stie el ce si cum.
Dupa aia, preda totul lui tati, tati suna la ei, si vin sa il ridice si sa il trimita in Slovacia la clinica.
Clinica da raspuns prin posta, cam in 30 zile, despre rezultatul analizelor, daca e mediul bun de inghetsat, si apoi vom plati. Suma de 3600 roni, intr-o rata, sau 3. Dupa cum am ales.
Anual, va mai fi o taxa de pastrare, de 30 euroi, cred.
Daca Doamne fereshte e nevoie, ii apelam, ei ttrimit direct la clinica unde se va face transplantul, unde se dezghjeatsa si fol.
Problema mea este: daca peste 5 ani, la dezghetsare...se demonstreaza ca proba nu e buna de folosit (din varii motive- congelare proasta, transport incorect etc, lucruri care nu depind de noi )...ce facem????? Pai..nimik. Asta e. E la fel ca si cei care nu au prelevat.38sapt+5 zile
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
Super frumos ai explicat !!Ca sa priceapa orice bombalau,ca mine,ca doar sunt vopsita blond!!hihihi
O sa ma uit pe mailul comun sa vad si ce scrie in contract!!!
Merci mult pt tot!Si inca o intrebare,daca cum ai zis ca peste 5 ani se demonstreaza ca proba nu e buna de folosit ei sunt raspunzatori de ceva?
Poze
Andreea
EricAMR: 7 saptamani!!!
elenuca spune:
fetele bine vam regasit, dupa un somn de frumusete pana la 12, am catadicsit sa ma ridic din pat... greu fuse'... pe cuvant, parca eram lipita de cearsafuri...
. Am papat nitel, nu stiu ce am azi ca nu prea am pofta de mancare
. Fetelor, am reusit sa fac curatenie prin sifoniere... stiti de cand mi-am propus... cre' ca de anul trecut...
dar am reusit, asta conteaza. Si m-am rasfatat si la baie, o ora am stat, gigea m-am facut. Acum m-am pus 3 moatze sa ma ondulez nitel la freza si il astept pe tati sa mergem la cumparaturi .
Imi place de Simona ca reuseste sa-si pastreze calmul, frate, ai toata stima mea, sa-mi spui si mie secretul cand o fi sa am nevoie ( Doamne feri sa nu' dar mai stii...)
Ce face Laura, nu mai stim nimicutza de ea. Laurica la apel
parca trebuia sa mearga la control, o asteptam cu vesti bune 
Mie imi este clar ca anul asta e anul bebeilor cu personalitate, cei mai punctuali au fost baieteii, fetitele se cam codesc se pare. Asa ca fetele, lasati berzele sa dea bairame prin tara, e clar ca inca nu au primit rovinieta de Bucuresti![]()
![]()
Elenuca
33 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!
elenuca spune:
hai ca pana m-am cacait eu cu mesajul a raspuns si Laura...mami cum a fost la control, sau eco, sau am visat oare eu?
Elenuca
33 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!
Andree27 spune:
Cleo esti o bolundica!!In timp ce ma uitam la mailul comun,am intrat unde ti-ai scris tu nr de tel si poza!!Ai dat nr si poza sa te recunoastem la telefon????VAi dulce esti!!!Da imi place poza !!
Poze
Andreea
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
dordia2000 spune:
Salutare mamici!
Am ajuns si noi ieri acasa....offf ce bine e acasa...!!!
La multi ani sarbatoritilor ....sa va dea Domnul...muuulta sanatate si tot ce va doriti!!!
Ce sa va zic...nici nu stiu cu ce sa incep...Bb este bine, papa san cu pofta si doarme bine deocamdata....sa nu-i fie de deochi. Il va chema Tudor-Dumitru (Dumitru in memoria bunicii mele) si e un ghemotoc scump foc. Prima noapte acasa a fost un real succes. Adica...noroc ca mi-am pus ceasul sa sune ca altfel...nici vorba de plans de foame. L-am hranit aproape fortat, deci...am avut o singura trezire pe la 3.30 apoi a mai papat pe la 9.00 ca...pur si simplu ii place sa doarma si nu se trezeste neam daca nu ii e foame. Acuma de exemplu...doarme de la 16.00 si inca nu da semne de foame sau de trezire. Dar la 19.00 incerc sa ma plimb pe langa sa vedem daca vrea sa pape. Dar...daca nu va trebui sa il schimb si sper sa vrea sa si pape. Suge f. bine....de mi-a facut rani la sfarcuri cu cata putere trage. Am reusit si am trecut de furia laptelui doar cu suptul lui bb deci...deocamdata e ok.
In rest...eu sunt in refacere, tb sa merg sa scot firele si...sper ca in curand sa mergem la plimbarica cu bb si cu Stefan.
Reactia lui Stefan a fost suuuuper, nu va pot povesti cu cata dragoste l-a primit pe bb, si numai cu el a stat ieri, l-a pupat, a vrut sa il ia in brate, si sper sa fie asa si in continuare.
In rest...merg sa citesc in urma si in limita timpului...voi intra sa va mai zic de una-alta.
Fetelor....mai am o mica intrebare....Poate careva sa imi recomande un pediatru bun care sa vina acasa si eventual sa nu aibe cabinetul in afara sect.3? Eventual stiti vre-un pediatru bun pe la pol. TItan sai Vitan?
Pediatrul lui Stefan e tocmai in rahova si nu poate veni aici unde ne-am mutat...asa ca...sunt in cautere de pediatru...
Va poop si promit sa revin cu detalii!
Diana
37+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
simonacip spune:
Elenuca, sis n-a fost la control azi, a fost la un curs first bb si nu stiu ce filmari le-au facut pe acolo 
Si eu m-am spalat pe cap, am sa merg sa ma usuc si eu cu peria...Succes la cumparaturi si poate popositi la un suc ceva, asa.. ultimele momente in doi... In ce priveste calmul...cred ca de la uleiul de ricin mi se trage...M-a intarit zdravan![]()

David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alexuta75 spune:
In primul rand LA MULTI ANI Getuza, Magnetism 79, Chinabulina, Miss Parker si tuturor sarbatoritelor de azi!Ssa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!
Simonacip, mie dr. Mi-a propus sa ma internez pe 6 mai si sa-mi induca nasterea. Mai teama imi e mie de inducere, fiindca nu stiu cum va fi, daca bebe va fi pregatit sa iasa atunci, am citit ca sunt dureri mai mari desi mai scurte ca timp. Dar mai e pana atunci, mi-e teama sa nu nasc mai devreme la cat ma agit la serviciu, cat ma solicita si Alexia acasa.......
Fetele care v-ati spovedit si impartasit, ati tinut post? Ca mie mi-e cam greu, sincer. Adica carne nu mananc sapt asta, dar ce sa fac cu laptele si cu dulciurile, mai ales?
DanaH, referitor la comportamentul primului copil, este putin schimbat, adica Alexia pare nerabdatoare sa cunoasca surioara, sa o ocroteasca si sa o invete ce stie. Parca si-a luat in serios rolul de sora mai mare. Nu stiu insa ce va gandi cand isi va vedea surioara, mi-e teama ca va fi geloasa si nu vreau sa sufere si sa se simta neglijata.
Analisa, felicitari1 Sa fi sanatoasa si tu si bebe si sa te refaci cat mai repede.
Fetelor, chiar nu ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu trusa epidurala si cu inducerea nasterii? Voi nu cumparati trusa? O au la spitalul unde veti naste?
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Cleo esti o bolundica!!In timp ce ma uitam la mailul comun,am intrat unde ti-ai scris tu nr de tel si poza!!Ai dat nr si poza sa te recunoastem la telefon????VAi dulce esti!!!Da imi place poza !!
Poze
Andreea33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
asta era cand am iesit prima data cu burticile la restaurant kinezesc. Prin primele zile ale luimartie. Am zis ...sa fie asha, de identificare! Nu de alta, dar eu nu am memoria numelor, asha dupa moaca iti pove ce tin minte despre tine, dar numele... uof uof.
38sapt+5 zile
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!