Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
cleo78 spune:
mai fetelor, m-am uitat si la grupul martie-aprilie.
De grabit...se grabesc baietii. Asta e clar. Asha ca fifitsa mea nu e mai cu mots, ci doar o fifitsa normala iubareatsa care vrea sa stea cu mama. In mama. Numai mama e cam ... obosita. Si maaaareee...
P.S. ce mi-e frica mie... sa nu fie ceva in neregula cu bb. Acum, mishca mai rar. Poate doarme si draga mamii, dar uneori ma sperii rau, cand realizez ca de cateva ore nu am simtit nimik.
DUpa ce ma intind, ev.beau o gura din pepsi-ul lui tati, o mangai + vorbeasc cu ea-reactioneaza. si ma calmez. Dar ce emotii, ce idei, ce spaima...uof!!! Mama nebuna ce sunt.
38sapt+5 zile
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
Andree27 spune:
Tu fetelor,Voi va recoltati careva celule stem???
Eu inca nu am vb cu tati despre asa ceva dar ma tot gandesc la asta!!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
cleo78 spune:
a, sa mai va impartashesc din experientele de astazi: deci ceaiul PICOARE USOARE mi-a ushurat picioarele!! Am baut...4 cani, 1 aseara, 3 azi\. De obicei, rutina zilnica era:pe langa apa + laptele + berea fara alcool obisnuita, o baie in cada, dar nu rece...doar la clatit dau un jet mai rece pe picioare, si va imaginati ca nu stau prea mult cu piciooarele in sus, ca nu rezist. Si uite, ca intru din nou in papucii de casa....care ii taraiam dupa mine.
E singurul lucru care l-amf acut in plus, am baut ceaiul asta.
Deci... functioneshte oarecum!!!
38sapt+5 zile
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by DanaH
fetele, si eu am avut o stare tare ciudata. nu prea am avut chef de nimic toata ziua.
dar mi-a facut tati o surpriza: a fugit de la munca vreo ora si m-a scos la o cafea in oras. ultima cafea de parinti cu un singur copilas, asa mi-a zis. urmatoarea o sa fie de parinti cu doi copii.
acum m-a adus acasa si a plecat sa isi termine treaba la munca.
asa da, acum parca ma apuca si pe mine cheful de treaba. fug sa fac ciorbita pt baieti si sa fierb pompa si suzeta pt bebe, sa fie pregatite, nu se stie.
da' mai arunc eu un ochi pe la voi.
pupici
Dana38+
dana, ce nostalgic suna. E un scump tati!!
andree27, noi am incheiat contract cu Cord Blood Center.
Dupa studii prea aprofundate, o facem pt conshtiintsa noastra - daca Doamne fereshte se intampla ceva, sa nu zic "da, am stiut, si nu am facut nimik....".
38sapt+5 zile
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by DanaH
fetele, si eu am avut o stare tare ciudata. nu prea am avut chef de nimic toata ziua.
dar mi-a facut tati o surpriza: a fugit de la munca vreo ora si m-a scos la o cafea in oras. ultima cafea de parinti cu un singur copilas, asa mi-a zis. urmatoarea o sa fie de parinti cu doi copii.
acum m-a adus acasa si a plecat sa isi termine treaba la munca.
asa da, acum parca ma apuca si pe mine cheful de treaba. fug sa fac ciorbita pt baieti si sa fierb pompa si suzeta pt bebe, sa fie pregatite, nu se stie.
da' mai arunc eu un ochi pe la voi.
pupici
Dana38+
dana, ce nostalgic suna. E un scump tati!!
andree27, noi am incheiat contract cu Cord Blood Center.
Dupa studii prea aprofundate, o facem pt conshtiintsa noastra - daca Doamne fereshte se intampla ceva, sa nu zic "da, am stiut, si nu am facut nimik....".38sapt+5 zile
![]()
Si Cleo?Imi dai mai multe detalii ac tot ma bate gandul si nu stiu ce si cum!!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 7 saptamani!!!
MissParker spune:
Cleo, stai cumintica si nu-ti face griji, catre sfarsitul sarcinii toti bebeii se misca ceva mai putin, fiindca nu mai au loc si stau tare inghesuiti, saracutii... Si asta e un semn ca se apropie nasterea 
Felicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
alexuta75 spune:
Fetelor, cat ati mai scris..... De ieri seara un capitol!
Acum am intrat pe forum, ca la serv nu am timp de nimic!
Mi-a spus dr meu sa cumpar trusa pt epidurala de la Sp Municipal, ca aia e mai buna. Spuneti-mi si mie va rog daca a mai cumparat cineva trusa de acolo, si daca stiti care e diferenta cu alte truse pt epidurala.
Va pup pe toate si citesc din urma si revin imediat.
Alexandra
37 sapt fix
si mami lui Alexia
Reallaura spune:
Fetele, intru si eu acum, ca pana reusesc sa citesc tot ce s-a scris astazi vine sotul acasa si stau cu el...
In primul rand LA MULTI ANI pentru toate mamicile (si taticii) de pe forum pentru Sf Gheorghe!! 

Analisa, felicitari pentru bb grabit, sa ba traiasca si sa va bucurati de el!!
Diana79, te asteptam cu vesti!!
Laurita
37,
, Mircea
AMR: 4 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
iulia83 spune:
cleo cat costa? parca m-ar bate si pe mine un gand. dar asta ar insemna probabil sa nasc la Buc, ca aici...aleluia! da detalii te rog
Poze Iulia
32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

cleo78 spune:
pai nu stiu ce te-ar interesa.
Pe mailul comun am trimis copii la contract.
A fo tati si a luat actele in original de la ei, a adus acasa, le-am semnat si eu, le-a dus din nou la ei - si ne-au dat kit-ul pe care il va fol. dr-ul la nashtere - si va preleva.
Inainte de asta, am discutat cu dr- daca el preleveaza; gluma lui a fo: e o treaba banala (o rutina pt el), dupa ce taie buricutsul la bb, pune o seringa in cordonul din partea mamei inca ramas, si colecteaza tot ce se scurge si de obicei se arunca. Dupa 2-3 min, impacheteaza cf. instructiunilor- stie el ce si cum.
Dupa aia, preda totul lui tati, tati suna la ei, si vin sa il ridice si sa il trimita in Slovacia la clinica.
Clinica da raspuns prin posta, cam in 30 zile, despre rezultatul analizelor, daca e mediul bun de inghetsat, si apoi vom plati. Suma de 3600 roni, intr-o rata, sau 3. Dupa cum am ales.
Anual, va mai fi o taxa de pastrare, de 30 euroi, cred.
Daca Doamne fereshte e nevoie, ii apelam, ei ttrimit direct la clinica unde se va face transplantul, unde se dezghjeatsa si fol.
Problema mea este: daca peste 5 ani, la dezghetsare...se demonstreaza ca proba nu e buna de folosit (din varii motive- congelare proasta, transport incorect etc, lucruri care nu depind de noi )...ce facem????? Pai..nimik. Asta e. E la fel ca si cei care nu au prelevat.
38sapt+5 zile