Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 14
simonacip spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004quote:
Originally posted by Lorich
Leeloo din piata baneasa cu 8 lei kg; vb lui Gabi, sunt tasteless, dar cu putin zahar merg; macar ne facem stocul de vitamine si mai ales magneziu.
Edit: ca am vaz ca ai poze (m-am trezit si eu) ce pui frumos ai si ce-ti seamana!! As vrea sa vad o poza cu tine cand erai la varsta lui.
Lori34+
asteptand un bebe Robert
Multumesc frumos! Sa stii ca mi-ai dat o idee - o sa caut poze pe la mama, cu mine de virsta lui - sa vad daca semanam cu el. Oricum toata lumea care-l vede spune ca seamana cu mine...sunt tare curioasa cu cine o sa semene BB Tudor...
Gabriela35+ cu
AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Si eu mor de curiozitate cum va fi bb Matei comparativ cu David...As vrea sa aibe tot okii albastri si sa semene intre ei..

David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
Fetelor, eu azi sunt de o puturosenie iesita din comun...........
M-a sunat Iuby sa ma intrebe ce vreau de iepuras....... si n-am nicio idee. Si la asta mi-e lene sa ma gandesc...
Dar nu mi-e lene sa refreshuiesc din cand in cand si sa va citesc!
Va pup
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
leeloo2004 spune:
Simo - si eu mi-am dorit ca Stefan sa aiba ochii albastri, ca ai mei, dar nu a fost sa fie...poate Tudor?? Sa vedem...![]()
Gabriela
35+ cu
AMR 5 sapt...
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alra spune:
fetele cu capsunile, nu va mai plangeti maica ca eu dadui 5€ pe juma de kil. si luai de 2 ori ca imi plac si mie si Laurei - ca-puna!, ca-puna!
multumesc tuturor pentru felicitari si vorbe bune. mai merg sambata pe 10 la eco si va mai zic atunci.
pupici si multa bafta ca vad ca incepe sa fie nevoie!! ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Andree27quote:
Originally posted by iulia83
fetele, sa-mi iau sterilizator, sau solutie de sterilizat de la chicco? ce-i mai practic?
Poze Iulia32 in asteptarea unei gogosici
![]()
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
Eu zic ca sterilizatorul!Acuma cum crezi si tu!
VA pun un banc!
Unei pirande ii venise sa nasca in intersectzie... Un politzai incearca sa o ajute, incurajand-o:
- Hai ca potzi, impinge!
Tziganca avea gemeni; scoate unul capul afara din pasarica, se uita si intra la loc zicandu-i celuilalt:
- Coitza, hai prin spate ca pe aici sunt gabori!
Poze
Andreea33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!

Poze Iulia
32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

simonacip spune:
Leeloo facem galerie pentru okii albastri la bb TUDOR

Cit despre berze, dragele mele inais si Lorich, mai facem si noi haz de necaz...lasa ca mai bine sa vina bb-ii cind vor ei...dar cind oi prinde barza aia o tin asa mai mult ca sa o asteptati si voi mai cu foc

David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 1 zi
Daviduchele meu
leeloo2004 spune:
Mai fetelor, noroc cu voi ca mi-a trecut ziua mai usor...
...si venisem asa stresata, ca trebuia sa intru intr-o sedinta in care pina la urma nu am mai intrat
...
Acum mai stau putin si o iau si eu spre casa ca mi s-au umflat picioarele precum butucii - asa-mi vine sa arunc pantofii cit colo...!
Gabriela
35+ cu
AMR 5 sapt...
John D. Rockefeller, Jr.
Lorich spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Leeloo facem galerie pentru okii albastri la bb TUDOR
Cit despre berze, dragele mele inais si Lorich, mai facem si noi haz de necaz...lasa ca mai bine sa vina bb-ii cind vor ei...dar cind oi prinde barza aia o tin asa mai mult ca sa o asteptati si voi mai cu foc
David (10 nov 2004) si
SimonaAMR 1 zi
Daviduchele meu
Cred ca eu zic asa ca nu vreau sa vad nici fulg de barza :))
Lori
34+
asteptand un bebe Robert
Andree27 spune:
Uitati-va pe Prima este vorba despre celulele Stem!!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
DanaH spune:
fetele, si eu am avut o stare tare ciudata. nu prea am avut chef de nimic toata ziua.
dar mi-a facut tati o surpriza: a fugit de la munca vreo ora si m-a scos la o cafea in oras. ultima cafea de parinti cu un singur copilas, asa mi-a zis. urmatoarea o sa fie de parinti cu doi copii.
acum m-a adus acasa si a plecat sa isi termine treaba la munca.
asa da, acum parca ma apuca si pe mine cheful de treaba. fug sa fac ciorbita pt baieti si sa fierb pompa si suzeta pt bebe, sa fie pregatite, nu se stie.
da' mai arunc eu un ochi pe la voi.
pupici
Dana
38+