Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Scriu si eu...pe ultima suta de metrii de job pe ziua de azi!

Socrate, Denisa, DanaH, Cenia! Curaj si va asteptam cu vesti de la excelent in sus! cu poze si cu povesti de vis...vorba lu Esme sau a lui Simonix!

Felicitari analisa sa dea Dumnezeu sa mearga la fel de bine lucrurile ca si pana acum! vrem poze!

Cleo si Simo...lasati bebeii acolo ca ma suparati! Nu e deloc ok sa va tot agatati de toate barzele!

La Multi Ani Miss, Getutza, Magnetism si chinabulina !

noi gata...plecam acs! terminat si jobul pe azi! maine din 6 ore, 4 am sedinta...nu cred ca mai intru sa va citesc! poate doar seara acs!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andree27 - eu am de la Medela si chiar am fost foarte multumita de el!
Am si din ala electric, de la tefal - problema cu ala este ca de citeva ori, noaptea, de oboseala, am uitat sa pun apa in el si am sterilizat biberoanele asa, pe uscat - drept urmare mi s-a ars oarecum interiorul, nu stiu cum sa-ti spun...Oricum, una peste alta, cel electric mi s-a parut mult mai greu de minuit, plus ca-mi ocupa si mult loc in bucatarie, insa e bun daca ai multe lucruri de sterilizat deodata...

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Gata, fetele, am pus carnea de miel la gratar (in cuptor, evident), dupa ce am condimentat-o cu ceva grecesc, am pus cartofii la fiert, am desfacut conserva de varza alba (nu mai aveam nimic proaspat in casa) si acum va las, ma duc la bucatarie sa salivez pana e gata totul si apoi ma delectez cu un episod din CSI in timp ce mananc...

Vad ca a iesit soarele, poate ies si eu pt. digestie pe balcon

Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Silvia mi s-a parut mie ca am vzut pe site-ul cu pozele nume Carmina, dar cum nu se lega ceva, am zis ca e neuronul meu prea obosit si prea singur sa mai priceapa

Miss salivez si eu la niste CSI, ca de miel nu vreau s-aud, la noi la un mom dat se dadea pe 2 posturi, acum n-am mai prins nimic; o fi tot de la neuronu' de la paragrafu' 1.

Am cumparat si eu un kg de capsuni, ca mi-a facut pofta cineva, se stie el cine este, nu zic ca in piata asta de la mine costa cat la Polul Nord probabil. Ei, eu zic sa la mananc sanatoasa!!!

Si da fetelor, vb lui Inais lasati berzele si bebeii, ca o sa va fie asa un dor de burtica dupa... mai ales de burtica plimbareata si miscatoare.

Lori 34+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, am luat si eu capsuni alaltaieri, tot de pofta. Au gust de paie, bleaaahhh. Si ca mi-era mila de ele sa nu le arunc, ca am dat o caruta de bani pe ele, am batut niste frisca de la plic si le-am facut o spuma cu frisca aia.

Felicia, si mie imi place rau CSI. Cand reusesc sa prind. In lipsa lui ma multumesc cu "Crossing Jordan", "Law and order" sau "Criminal minds". Barbata-miu se mira cum pot manca si sa ma uit la filme din astea in acelasi timp. Imi zice "iar te uiti la filme cu racituri".

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Mersi pentru incurajari fetelor.

Cleo nu fi asa de sigura ca ti-o iau inainte...mai e pana vineri.
sa iti treaca supararea. Nu am planuit eu asa... asa s-a intamplat. Recunosc ca mi-a cazut si mie fata, cum am zis eu eram pregatita pentru saptamana viitoare, dar acum ma gandesc ca in scurt timp il voi avea acasa pe bebe al meu ca sa il pap de piciorusele alea cu care ma chinuie si acum.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Mergi la inceput

Pai Lorich, din ce piata ai luat capsunile? Mama a luat din Obor cu 5,5 lei, iar eu de la mine din piata cu 7,5 lei...mie imi plac mult de tot - e drept ca nu au gustul celor romanesti, de peste vara, dar cu zahar peste ele mie tot imi plac!

Deci fetelor, faceti coada ca eu am deja scoase ....

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Leeloo din piata baneasa cu 8 lei kg; vb lui Gabi, sunt tasteless, dar cu putin zahar merg; macar ne facem stocul de vitamine si mai ales magneziu.
Edit: ca am vaz ca ai poze (m-am trezit si eu) ce pui frumos ai si ce-ti seamana!! As vrea sa vad o poza cu tine cand erai la varsta lui.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorich

Leeloo din piata baneasa cu 8 lei kg; vb lui Gabi, sunt tasteless, dar cu putin zahar merg; macar ne facem stocul de vitamine si mai ales magneziu.
Edit: ca am vaz ca ai poze (m-am trezit si eu) ce pui frumos ai si ce-ti seamana!! As vrea sa vad o poza cu tine cand erai la varsta lui.

Multumesc frumos! Sa stii ca mi-ai dat o idee - o sa caut poze pe la mama, cu mine de virsta lui - sa vad daca semanam cu el. Oricum toata lumea care-l vede spune ca seamana cu mine...sunt tare curioasa cu cine o sa semene BB Tudor...

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by aimee79

quote:
Originally posted by simonacip

Aimee, cind mai mergi la control?
La mine aceeasi situatie, cind merg la toaleta la kk si ma chinui nitel, mai pica din dop, contractii destule si nedureroase, si dureroase (de CM), dar nu e nimic nou, deci...nu presimt nimic

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Simona, ce control ca m-a chemat direct la operatie pe 4 mai la ora 8.......auzi sa-l ia naiba de dop...ca eu din sapt 32 tot pierd din dopul asta...si tot asa la kk pierd bucati mari...cred ca nu e dopul totusi....ca doar nu s-a strans dopul tuturor la noi....si la tine e la fel nu...fara urme de sange, dar asa ca albusul de ou mai consistent...

Alexandra 39+
AMR 10 ZILE!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

EU am pierdut asa: la 34 de sapt odata si bine, apoi stat in pat cumintica, nici o urma.
Pe 18 aprilie dupa o sticluta de ricin am pierdut iar mult de tot, apoi in ziua respectiva si o zi -doua dupa am mai pierdut la kk, gaseam pe hirtie...Acuma iar aseara am pierdut o parte si la fel la kk azi....Dar de fiecare data cind am pierdut portia mare ca sa zic asa am avut dureri ca la ciclu...Am si pozat un dop, dar mi-e rusine sa-l postez, dc vrei sa-mi messul tau si-ti arat dc nu ti-e scirba cumva...

Eu sper ca pana in 4 mai sa te apuce nasterea naturala si sa incerci...Dar sfatul meu este : cu epidurala, altfel cred ca-i foarte dureros...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput