Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by socrate

Fetelor cam tarziu dar fac si eu prezenta. Ca in fiecare zi mi-e rau de dimineata, eu banuiesc ca de la Papaverina.

In rest toate bune, azi bag la sterilizat pompa sa o iau cu mine si mai scot din mormanul de bagaj.

Gabitzam, poti sa ma treci in lista, vineri la 7:30 ma internez. Nu stiu inca sigur ora la care ma baga in operatie dar va tin la curent prin sms.

La multi ani sarbatoritelor de azi.

Revin mai tarziu, acum am putintica treaba.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Waaawww iti tinem pumnii!!totul va fi bine ai sa vezi!!!!!!

Cleo nu fi suparata ca si tie iti vine randul!Ai putina rabdarica!!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Leeloo, sunt aici iubita, rasfoiam DC-ul...n-am prins inca barza aia de picior...deh..Barbate-miu imi spunea aseara sa mai stau si eu pina spre sf. saptaminii, saptamina viitoare chiar, sa fie mai liber traficul

De parca era o problema si n-as fi stat Asa ca...stau

Felicia, La Multi ANi si tie, sa fii fericita!!!!!!!!

Socrate pentru vineri

Silvia, iar pe mine ma mai cheama si SIlvia pe linga SImona, si uneori mi se pare un nume mai frumos, dar nu mai am puterea sa le spun celorlalti sa-mi spuna SIlvia, deja de 30 de ani numai Simona mi se spune...In liceu baietii imi mai spuneau Silvia..nu stiu de ce, dar numai baietii...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

analisa, felicitari! sa fiti sanatosi si fericiti!
leeloo, eu sunt georgiana, nu georgeta si multumesc pentru urari
DanaH, succes maine, iti tin pumnii ... mi-a placut foarte tare faza cu desenul lui alexandru pentru teodora

georgiana, 36+, viitoare mami de gogoasa balerina teodora maria

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

fetele, sa-mi iau sterilizator, sau solutie de sterilizat de la chicco? ce-i mai practic?

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Eu solutia de sterilizat (de altfel cam scumpa...) am folosit-o doar cind pleacm in deplasare; sfatul meu este sa-ti iei pentru acasa sterilizator pentru microunde - mie mi se pare cel mai practic dintre toate, problema cu el este ca nu are capacitate foarte mare - in al meu incap doar 3 biberoane, maxim!

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

salutare fetele!

La multi ani sarbatoritelor!

e...sa scoatem niste majorete pentru fetele astea care se baga in fata (Socrate, Diana,Cenia...), dar de le iertam...nu-i asa Simona, Cleo?

Fetele cu probleme...sorry si un pupic....sper sa treaca toate...si sa vina bbii rpd sa uitati de toate

Dollores imi pare rau ca nu poti papa dulce si ca stai cu stres sa nu pateasca bb ceva de la diabet, dar sunt sigura ca avand o asa mamica grijulie va fi ok. Eu inca nu am ajuns la o concluzie....cu ce voi face....

Fetelor...asera am avut cam multe contractii dureroase, dar s-au potolit....poate ma ajuta bb sa iau o decizie.....aseara ma impingea rau in col....am avut senzatia ca iasa....

Simonacip cum mai esti...vreun semn ceva?

Alexandra 39+
AMR 10 ZILE!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

quote:
Originally posted by iulia83

fetele, sa-mi iau sterilizator, sau solutie de sterilizat de la chicco? ce-i mai practic?

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Eu solutia de sterilizat (de altfel cam scumpa...) am folosit-o doar cind pleacm in deplasare; sfatul meu este sa-ti iei pentru acasa sterilizator pentru microunde - mie mi se pare cel mai practic dintre toate, problema cu el este ca nu are capacitate foarte mare - in al meu incap doar 3 biberoane, maxim!

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Si eu sterilizator de micro am!E de la Avnet.tu esti multumita de el?

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Aimee, cind mai mergi la control?
La mine aceeasi situatie, cind merg la toaleta la kk si ma chinui nitel, mai pica din dop, contractii destule si nedureroase, si dureroase (de CM), dar nu e nimic nou, deci...nu presimt nimic

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

cleo...putina rabdare....o sa vezi ca bb o sa vina cand nici nu te astepti....uite un ca sa iti treaca
fetele care merg la dr...bafta...sa ne aduceti vesti bune.
noi suntem la capitolul calcat rufe....deci ma vait mai rau ca o baba....incerc sa va si citesc , dar uit mereu ce vreau sa zic

iulia 35s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Babyname si eu uit de multe ori cite ceva...de ex am uitat sa-ti spun ca-mi place foarte mult NICOLE

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Aimee, cind mai mergi la control?
La mine aceeasi situatie, cind merg la toaleta la kk si ma chinui nitel, mai pica din dop, contractii destule si nedureroase, si dureroase (de CM), dar nu e nimic nou, deci...nu presimt nimic

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

Simona, ce control ca m-a chemat direct la operatie pe 4 mai la ora 8.......auzi sa-l ia naiba de dop...ca eu din sapt 32 tot pierd din dopul asta...si tot asa la kk pierd bucati mari...cred ca nu e dopul totusi....ca doar nu s-a strans dopul tuturor la noi....si la tine e la fel nu...fara urme de sange, dar asa ca albusul de ou mai consistent...

Alexandra 39+
AMR 10 ZILE!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput