Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

leloo nu e mare, e imensa

vezi link-ul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84271

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mersi mult, am citit si eu acum povestea - foarte haioasa, iar pustoaica e frumoasa-foc!

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor cam tarziu dar fac si eu prezenta. Ca in fiecare zi mi-e rau de dimineata, eu banuiesc ca de la Papaverina.

In rest toate bune, azi bag la sterilizat pompa sa o iau cu mine si mai scot din mormanul de bagaj.

Gabitzam, poti sa ma treci in lista, vineri la 7:30 ma internez. Nu stiu inca sigur ora la care ma baga in operatie dar va tin la curent prin sms.

La multi ani sarbatoritelor de azi.

Revin mai tarziu, acum am putintica treaba.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

quote:

in plictiseala mea, am dat de ceva pe forum. ce parere aveti? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95565
eu una, as fugi de as rupe pamantul

N-as vrea sa fiu acuzata ca judec oamenii, dar nu ma pot abtine sa remarc ca mare-i gradina lui Dumnezeu!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Chiar ca e mare!! :) :) :)
Sa rad am voie, nu? Ca de judecat, nici eu nu vreau sa o fac, ptr ca nu am acest drept!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noemi, tinem pumnii, o sa fie totul bine, trebuie sa scoatem de acum fetele la agitatie

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Sunt pe la pagina 6 cu cititul dar postez ca pana ajung eu "la zi" trece saptamana
Problema cu jobul e..in linii mari si simple urmatoarea: ca la orice firma din Ro, se mai fac si nefacute..ca altfel nu se poate. Numai ca s-a cam infuriat un client si daca ne reclama si vine controlul gaseste niste nereguli pt care am semnat si eu, ca deh, asa e practica. Si acum stau cu stress.
Babyname, eu votez pt Andreea Riana, dar si celalat e frumos. Eu as fi ales pt baietelul meu Nicolas, dar deja am ales "Daniel"= a fost ceva spontan, un feeling si acum il astept si pe tati sa se hotarasca la un nume.
M-ati innebunit cu arsurile. Eu n-am deloc. In schimb am reflux. Cand imi trage puiul mic un picior in stomac ma trezesc cu mancarea inapoi in gat, bleah, care are cu totul alt gust. E nasol de tot pt ca tine asa ore bune, uneori urca doar pana in esofag si parca sta acolo, parca am ceva in gat permanent, ca un os de peste infipt.
MissParker, cat de riguroasa esti. Te admir si as vrea sa fiu si eu ca tine. Asa ai fost intotdeauna sau ai lucrat cu tine pt asta?
Apropo de nume, nici mie nu-mi place cum ma cheama dar mi-am luat aici numele care mi s-a parut ca suna bine: Silvia. Are rezonanta, nu? Consoane siflante, ee, + vocale. De fapt, pe mine ma cheama Carmina dar nimeni nu-mi retine numele din prima si ma trezesc cu carmenia, hermina, carmencita, carmina-bulina, etc nu-mi plac numele rare, intr-adevar, imprima omului un destin rar si nu intotdeauna e si fericit..
LA MULTI ANI!!! fetelor ...care se stiu ele cu numele pe caiula:P
Mai muncesc, mai citesc, mai revin cu aberatiile mele

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Mi-e caaaald, transpir din greu, m-as dezbraca daca as putea, vreau afara. Nici pofta de mancare nu am. M-am plictisit. Vreau acasa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Si eu, si eu! Iar in plus mai am si niste arsuri...de nu va spun...am rontait 2 maaloxuri pina acum, dar dupa juma' de ora iara apar...

Aoleu, urmeaza socrate!!! Pai sa scoatem sa le incalzim!!!

Vaz ca Simo nu a mai dat pe aici...i-o fi batut si ei, in fine, barza la fereastra???? Sis, unde esti???

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetele, sa-mi iau sterilizator, sau solutie de sterilizat de la chicco? ce-i mai practic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Carmina, alias SilviaPop, n-as zice ca sunt riguroasa, mai degraba o perfectionista inraita si plina de prejudecati Am devenit asa din cauza unei copilarii mai putin fericite (a fost mecanismul meu de supravietuire, dorinta de a controla totul in viata mea), iar acum, de vreo 4 ani, incerc la terapie sa lucrez la mine tocmai ca sa nu mai fiu asa. Crede-ma, de cele mai multe ori e un blestem...

Edit ca sa-i spun lui socrate ca-i tinem si ei pumnii pt. vineri!!

Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by socrate

Fetelor cam tarziu dar fac si eu prezenta. Ca in fiecare zi mi-e rau de dimineata, eu banuiesc ca de la Papaverina.

In rest toate bune, azi bag la sterilizat pompa sa o iau cu mine si mai scot din mormanul de bagaj.

Gabitzam, poti sa ma treci in lista, vineri la 7:30 ma internez. Nu stiu inca sigur ora la care ma baga in operatie dar va tin la curent prin sms.

La multi ani sarbatoritelor de azi.

Revin mai tarziu, acum am putintica treaba.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Si tu te bagi in fatsa mea???
NU MAI MAI JOC!!! Imi iau jucariile si plec.

38sapt+5 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:

fetele, sa-mi iau sterilizator, sau solutie de sterilizat de la chicco? ce-i mai practic?

Eu zic ca sterilizatorul!Acuma cum crezi si tu!

VA pun un banc!

Unei pirande ii venise sa nasca in intersectzie... Un politzai incearca sa o ajute, incurajand-o:
- Hai ca potzi, impinge!
Tziganca avea gemeni; scoate unul capul afara din pasarica, se uita si intra la loc zicandu-i celuilalt:
- Coitza, hai prin spate ca pe aici sunt gabori!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput