Bucurii de sept-oct 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 14
lullabay spune:
Gety, La Multi Ani!!!
Xandrutza felicitari din suflet!!!!Sa ai o sarcina perfecta!Si un baiat asa cum vi-l doriti!Eu cand am inceput sa citesc cap trecut,ma intrebam de ce nu spune nimeni nimic de semnatura ta...dar vazand cate pagini s-au scris am fost convinsa ca s-au sesizat fetele :)))
Mira prin ce cosmar ati trecut!Sistemul medical si unii oameni din el sunt de super k..asta e principalul motiv pt care as vrea sa emigrez:daca se intampla ceva cu copilul meu sa stiu ca e pe maini bune.Si pana voi ajunge sa emigrez ma rog sa imi fie baiatul sanatos!
Si nu te innvinovati degeaba,ce puteai sa faci?nu ai cum sa previi,bravo tie ca ai adus anestezist si ca nu ai lasat "inteleptele"decizii pe mana dr.
Itzy eu nu am trimis banii,maine dim...fetele din Iasi cum ati iesit azi din casa?eu am fost singura cu baiatul si la ce vant si ploaie a fost afara nu am avut curaj sa ies cu el.
Sephora sa aiba grija Doamne Doamne de Igor.
Noi n-am mai facut poze de un secol,promit ca primele pe care le fac le postez.
floricel79 spune:
Itzy-bitzy, eu am ceva probleme cu "Sucursala bancii", ti-am trimis PM, daca nu pot sa trimit nicicum prin Ibanking o sa trimit maine de la ghiseu diirect.
Xandrutza, bravo! Felicitari pt bebe, sa fiti sanatosi toti si sa va dea DD tot ce va doriti! SI eu imi doream mai demult sa fac 3 copii; acuma ca am inceput cu cezariana m-am mai domolit dar vad ca se poate si incep sa prind curaj
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
lullabay spune:
Floricel pai se fac si 4 si 5 cezariene!!e mai greu dupa...adica oricum e greu cu 3 copii,dar cred ca daca au varste spatiate poate e mai usor..
Eu am 3 colege de servici cu 3 copii,una dintre ele are 27 de ani!
lullabay spune:
Xan ,ma gandeam acum cat ai putut sa taci si sa nu spui nimic!eu dupa prima zi de intarziere deja anuntasem pe toata lumea,inclusiv colegi de servici :)))....sa nu imi spuneti secrete ca nu pot sa le tin
floricel79 spune:
Lullabay, stiu si eu ca se pot face mai multe cezariene, dar cred ca de fapt motivul pt care mi se pare mult 3 copiii nu tine numai de cezariana, cred ca mi se pare ca-s prea "batrana" ca sa mai fac inca 2 copii de-acuma inainte
La multi ani Gety!
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
beatrix spune:
gata, am terminat de vizionat toate pozele cu protagonisti Raducu, Vladone si Luca si curcubeele! o singura data am vazut live doua curcubee!
Scumpik, am tot incercat pana acum sa trimit banii dar imi da eroare la transferuri internationale! e de la ei ca isi cer scuze si-mi zic sa revin! daca nu-si remediaza problema maine, vineri sigur ii trimit ca merge sotul la banca sa semneze niste hartii! mii de scuze!
Roxana, mai facut sa rad la faza cu secretele!
Noapte buna si somn usor!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
lullabay spune:
Roxana vrei sa imi spui un secret???
Pana la urma care e misterul dintre Alex si Andra?ca a ramas in aer..
Vaaaaaaai Floricel ptiu,ptiu pe limba cum prea batrane???ca toti atati ani am si eu,ba daca ma uit bine esti mai tanara cu vreo 3 luni decat mine...eu zic asa unul pe la 30-31 si unul pe la 34-35?ce zici?te bagi?
scumpik_lui spune:
Beatrix stai linistita, nu e nici o pb cu banii.
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
cine imi da un clik sa cresc mare?
lullabay spune:
Aaaaaaaaaaa....am uitat sa ii multumesc lui Scumpik ca de cateva zile mananc non-stop cartofi prajiti ..si azi a mancat si baiatul nu se mai oprea ,m-am gandit ca i se face rau,dar nu a avut nimic...
Apropos Scumpik am piept de pui si carne de vita...ceva idei delicioase?
itzy-bitzy spune:
Incep si eu " Vaaai Floricel si Lullabay dar ce vorbarete ati devenit meyyy " Vad ca multe mai planuiti sa ne faceti matusi... spor la treba fetelor ...dar si sotilor vostri.
De sistemul medical de kkt din Romania nu mai zic nimic...Toti folosesc cuvinte pompoase cate fac si dreg...dar in realitate e jale si prapad! A fost nevoie de renovarea spitalului Budimex prin teledon...ca statul roman are alte prioritati...etc...Mi-e o sila de ei de mor!
Am vazut pozele cu vecinu' de langa casa Vladissimo. Fii-mea il striga zilnic si el umbla cu altele mai mari . Meyyy Lilico are o fatza de ingeras...zau...mai-mai ca nu te-as crede cand povestesti de nazdravaniile lui
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)