Bucurii de sept-oct 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 13
GETY spune:
Rezolvat, trimis.
Mirabelac, eu zic sa lasi dintisorii in perioada asta si sa mentii zona cat mai dezinfectata.
Asa creste Maria Diana
festina spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Daniela, sper sa am ocazia vreodata sa-ti fac o vizita, mi-a placut la tine acasa
Va asteptam cu drag
alexutza_26 spune:
Itzy - trimis banutii de la Ploiesti!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 6+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
itzy-bitzy spune:
Gagicutzelor sunteti niste grozave!!! dar stiti asta nu?
Mi-au intrat pe card primii banuti! - de la 11 fete - 1 mil.95 mii. Restul maine...cu bucurestencele ma intalnesc si e ok...
Roxana01 sigur nu e tarziu pt ca in functie de bani luam alt buchet sau mai punem ceva, vedem ...Ne vedem in parc, nici o pb...
Sandra...perfect ne vedem maine, ca vineri stau acasa .
Asa ca maine fac comanda si vineri il are Cristina
Va pup pe toate revin mai incolo
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
lilina spune:
cateva poze
am vazut si eu pozele cu Mathias, super ideea ce a planta cate un pomisor pt.fiecare nepot
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
lilina spune:
am mai vazut niste poze, cu Raducu....avem camion pt.calarit identic
lilina spune:
am uitat un lucru f.important
LA MULTI ANI GETY
scumpik_lui spune:
Lexi bine ca v-am putut fi de ajutor
Gety La Multi Ani!!! ai mai rezolvat ceva cu banii si cardul?
Am vazut si eu pozele cu Raducu e tot numai un zambet, si am vizionat si filmuletul cu Matti vorbaretul (pijamaluta exact ca a lui are si Luca, doar ca ii este un pic micuta si n-am mai gasit sa iau mai mare)
Incarc si eu imediat niste poze sa va pun.
Edit: am vazut si pozele cu Vladone si Miruna. In prima poza care se deschide, in care e cu miruna pe jos seama f bine cu nepotelul meu
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
cine imi da un clik sa cresc mare?
scumpik_lui spune:
Si iata pozele:
curcubeu
curcubeu 2 in 1
poze cu Luca de aici in colo
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
cine imi da un clik sa cresc mare?
floricel79 spune:
Mira, e greu de imaginat ce ai simtit tu in momentele alea si mai ales cand v-au trimis acasa de la spital, fara sa va faca nimic. E inuman tratamentul asta, imi pare rau ca traim in Romania, cand aud de cazuri de genul asta :(((
Te inteleg ca te invinovatesti, fiecare am face asta dar chiar se poate intampla oricui, copiii sunt imprevizibili si de multe ori nu le poti anticipa fiecare miscare si nu-i putem proteja in fiecare secunda, din pacate.
Incearca sa te gandesti ca va trece si asta si va fi doar o amintire urata. Multi pupici si sanatate multa va doresc!
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)