Bucurii de sept-oct 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Da Lexi are parul carliontat si i s-au pastrat carliontii dupa tuns ... asa de mult mi-am dorit un baietel carliontat ... eu am parul buclat dar f putin, doar cand e ud se vede ca e carliontat tare, dar fiind foarte greu si bogat se intinde repede ...
Multumesc de complimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eu is asa de ametita ca m-am dus la banca cu nr de card primit pe PM dar nu e bun, imi trebuie IBAN-ul, o sa fac maine plata. Vreau si eu IBAN-ul va rog.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Eu is asa de ametita ca m-am dus la banca cu nr de card primit pe PM dar nu e bun, imi trebuie IBAN-ul, o sa fac maine plata. Vreau si eu IBAN-ul va rog.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Ti-am trimis eu contul IBAN pe PM.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Itzy, depus firfiricii de la Susheava!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

si eu am depus banii, 10 ron.

Mirabela, prin ce-ati trecut...
Slava Domnului ca acum totul e bine, lui David.

Eloise, asteptam hotararea administratiei, pana acum a votat doar publicul. Ei decid.
Baietii sunt mai bine, daca pot spune asa, ii tin cu antitermice. Numai ca febra nu mai urca asa repede.

Festina, tare frumusel e Raducu, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mephala, va tin pumnii, sper sa castigati. Sanatate la copii!
Daniela, sper sa am ocazia vreodata sa-ti fac o vizita, mi-a placut la tine acasa
Itzy, Anca, m-am dus eu la culcare, dar am reusit sa dorm vreo 5 minute mai tare m-am ametit de cap.
Alina, multumesc!
Lexi

Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

intru in fuga mare, ca azi net-ul a facut numai figuri si am scris de cateva ori fara sa apuc sa trimit.

deci: Mirabela, imi pare tare rau de ce ati patit! nu esti vinovata cu nimic! Sunt absolut revoltata de comportamentul medicilor! sunt infioratori, parca fac parte dintr-o alta specie, nu au pic de intelegere, de suflet.Fii tare pt David si gandeste-te ca, atunci cand va fi cu un cap mai mare decat tine si te va lua in brate, veti rade amandoi de acest incident. asa sunt copiii, se mai si lovesc.

Xandrutza, felicitari pt bb3! ma bucur ca ati trecut peste perioada critica si ca sunteti bine. o sarcina usoara in continuare! cand a auzit de Cristina, sotul meu intreba cu uimire daca mai sunt curajosi ca noi, cu al doilea copil, ca de noi toata lumea se mira, prieteni, familie, colegi de serviciu. spun ca asa curaj mai rar si se uita compatimitor la noi. cand i-oi spune sotului de tine, se va linisti ca nu suntem un specimen pe cale de disparitie... mai sunt si altii care isi doresc mai mult de 1 copil si au si curajul s-o faca.

Itzy, ti-am trimis un PM. ti-am scris inainte de a scrie mesajul asta, de teama sa nu se intrerupa iar netul. sper ca ma poti adauga in listutza.

va pupam

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Plec si eu ca omul in vizita si pana ajung acasa aproape terminati subiectul?!

Itzy, am vb si cu cuscra, ziceam ca trec eu pe la Victoriei cobori 5min sa-ti dau cashul. E mai simplu asa decat trambalare cu card, online nu pot face plati si sta Ruxa o gramada dupa mine in banca sa virez...Eu maine am termen la tribunal si ma duc SIGUR cu metroul, mi-e chiar in drum statia Pta Victoriei.

Mira, super urata patzania voastra. Suntem alaturi de voi .

Revin dupa ce ajung acasa si citesc pe indelete tot.

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, tu cand ai completat IBAN-ul, ti-a incaput si ROL02 de la sfarsit? Ca mie nu mi-l ia.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Fetelor, multumesc pentru urari!

Teoretic, eu sarbatoresc pe 23 aprilie, c-asa scrie in calendar, dar acum n-am nici un chef. Nici pofta de mancare n-am ... asa ca, tot raul spre bine. Tot nu gaseam o modalitate sa slabesc.
Mephala, pregateste-mi un loc pe podium!

Astept si eu raspunsul Xandrutzei, ca am incercat sa virez, dar nu incape terminatia de la IBAN.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput