Bucurii de sept-oct 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 11
scumpik_lui spune:
unde sunteti fetelor? ati plecat toate?
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
cine imi da un clik sa cresc mare?
itzy-bitzy spune:
Meyyy sunteti niste figuri......pot sa imi deschid chiar si o mica afacere cu finantarea voastra nationala si europeana....cu virgula si fara virgula ...de bacsis nu mai zic...fabrica de pufuleti imi fac
Ramo eu zic sa te duci sa si depui si acel 1 leu
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Meyyy sunteti niste figuri......pot sa imi deschid chiar si o mica afacere cu finantarea voastra nationala si europeana....cu virgula si fara virgula ...de bacsis nu mai zic...fabrica de pufuleti imi fac
Ramo eu zic sa te duci sa si depui si acel 1 leu
Itzy-Bitzy
cu
ai gresit, dspre mine era vb nu de Ramo . Ira cu afacerea cred ca ar trebui sa ne treci si pe noi ca si colaboratori ai tai
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
cine imi da un clik sa cresc mare?
itzy-bitzy spune:
Festina ti-am vazut flacaul...moaaama ce fete fericite o sa faca el cu buzele acelea senzuale . E simpatic foc...si nazdravan pe masura nu? Are si un par ff frumos, buclat asa, nu l-ai tuns deloc nu? Sa va traiasca si sa fie sanatos
Scumpiko pardon...dupa asta se vede ca nu ma pricep la afaceri nu?
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Flavia, multumesc frumos! Daca ar fi dupa noi ar merge si bb4, dar nu stiu daca se mai poate, eu avand cezariene facute.
Itzy sefa, Itzy sefa, nea-nea-nea-nea-nea-neaaa
Eu cred ca merg sa trag un pui de somn, cat doarme Narcisa; vremea asta de afara imi da o stare de somnolenta...
Va pupic, ne auzim mai tarziu.
Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Xandrutzo du-te mai repede la culcare ca ai luat-o pe aratura...
Daca ne straduim un pic...dam gata si capitolul asta azi
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
[teal] ai gresit, dspre mine era vb nu de Ramo .
Acum mi-am dat seama...voiam sa rad de Ramo cu operatorul de la ghiseu, si pe tine sa te trimit iar la banca...dar a iesit o combinatie numai d emine inteleasa...
Ca eu fac 7000 de lucruri deodata
Itzy-Bitzy
cu
festina spune:
Itzy si eu am efectuat tranferul astazi dar probabil iti vor intra banii abia maine ... tot 10 RON
Multumesc mamicilor care mi-au laudat puisorul.
Da, Alexandrina asa e Raducu vesel tot timpul, rade cu gura pana la urechi dintzosul lu' mama! Pozele din interior sunt la noi acasa ... in biroul care a devenit camera de joaca/jucarii. Baloane cere toata ziua sa-i facem ('noane' pe limba lui) dar ii spun ca numai tata stie sa faca si trebuie sa-l asteptam sa vina de la servici (servici='a-e-i' pe limba lui) ... doar asa mai scapam. Avem si o masinarie cu baterii si un fel de ventilator care face sute de baloane, nu exagerez ... e mai eficienta decat suflatul la un singur betigas
Ramona, cat despre papucii lu' tata ... nu numai ca se incalta singur cu ei dar se si plimba prin casa asa incaltat ... e asa comic cum isi trage piciorusele incaltat cu ditamai pantofii ... e topit dupa taicasu'.
alinamoro spune:
Xandrutza, felicitari , sarcina usoara si un bb sanatos!
Gety, imi pare rau de ce-ai patit cu cardul. Bine ar fi sa poti recupera banii.
Mirabela, Doamne, mi-au dat lacrimile citind mesajul tau. Ma bucur ca David e mai bine acum saracutul.
Itzy, azi depun si eu banii in contul tau.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
anangel_lexi spune:
Scumpik, multumim muuult de tot
Xandrutza, multumesc pentru adresa!
Festina, vaaai cat de dulce si zambaret e Raducu! Si ce carlionti are! Ar face echipa buna cu Gabriel al Alexutzei.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
festina spune:
Itzy ... ma credeti - nu ma credeti eu l-am tuns pe Raducu de 3 ori pana acum... in august aproape de tot ca era cald si mergeam la mare, si in decembrie si martie dar nu f scurt ... dar are pe cine semana ca si eu si taicasu avem un par f bogat ...