Bucurii de sept-oct 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 10
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
da sefa Itzy eu sunt de acord
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Lasati-ma bre cu sefia voastra ca pe mine nu ma gadila la orgoliu ca pe altii
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Itzy, de la Arad bacsisul e mai mare, ca nu am mai apucat sa intru, Gabi nu a citit tot cred si noi am pus 11 lei de caciula, asa ca . Vezi tu dupa ce se strang banii ce si cum, important e sa trimitem cat mai repede comanda.
Asa pai sa imi spuneti exact care cat a depus...sa stiu cand verific acolo...
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
scumpik_lui spune:
Itzy eu am depus si pt beatrix si Lexi, deci 29 lei (ca venea 28,8 si am pus fara virgula)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
xandrutza_76 spune:
Daniela, da` frumos mai e Raducu! Si vesel tot timpul.
Mi-au placut si jucariile pe care le are; mi-a placut cum poarta el papucii lui tati.
Si Narcisa ma pune sa-i fac balonase, tare o mai amuza.
Fotografiile facute afara (primele) sunt la voi acasa facute? Ca mi-a placut ce am vazut...
Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
scumpik_lui spune:
xandrutza mersi ca ai raspuns inaintea mea...dar io nu vazusem ca scriam si eu mesajul
beatrix ce ciocolata? lasa asa ca ingrasa cioco si io-s la cura
scumpik_lui spune:
ce toanta sunt, trebuia sa depun 30 lei, dar asta e vina lui Itzy ca ea a insistat sa nu dam mai mult, si oricum am dat, dar trebuia sa dau suma rotunda, ufff...merg sa mai depun 1 leu?
xandrutza_76 spune:
Flavia, multumesc frumos! Daca ar fi dupa noi ar merge si bb4, dar nu stiu daca se mai poate, eu avand cezariene facute.
Itzy sefa, Itzy sefa, nea-nea-nea-nea-nea-neaaa
Eu cred ca merg sa trag un pui de somn, cat doarme Narcisa; vremea asta de afara imi da o stare de somnolenta...
Va pupic, ne auzim mai tarziu.
poze cu noi
ramomar spune:
itzy draguto, da si eu tot 10 lei pusei si iti explic si de ce, ca altfel fii sigura ca ii puneam cu virgula , ma intreba operatorul de la chiseu: "cat depuneti?" io: "10 lei" , la care el se uita la mine si zice:''numa atata?" ca si cum ar zice ca pt atata ma deranjezi, deci daca ii ziceam si de virgula ma scotea afara
xandrutza chiar asa , cine scrie si ceva frumos pe felicitare?! eu stiu...itzy , sper sa nu ma bata, dar ii dau o bere la prima intalneala
festina e dulce rau Raducul tau si tare incantat cu papucii lu'tati.
Multi -ici frumuselului si sper sa nu mai treaca asa mult timp pana ni-l arati
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Anca, am postat amandoua odata, de doua ori la rand, in acelasi minut, la diferenta de cateva secunde
poze cu noi
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Anca, am postat amandoua odata, de doua ori la rand, in acelasi minut, la diferenta de cateva secunde
poze cu noi
sa ne fie cu noroc, nu?
Bre da tu nu dormi? ca asa ai spus...somnik dulce, dulce!