Bucurii de sept-oct 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Dragelor, dragutelor, tare-mi place cand va mananca deshetele si scrieti pagini intregi!

S-o iau pe rand:

Itzy, plec spre banca. Nici mie nu-mi place cand imi da cu virgula asa ca te vei alege cu 0,4 ron bacsis. Cu inca 0,4 de la Xandrutza te-ai scos de-o punga de pufuletzi.

Mira, asa cum ziceau fetele, n-ai de ce sa te invinovatesti! Copiii sunt atat de eneregici si de imprevizibili la varsta asta incat intr-o secunda pot face o pozna. Te felicit in schimb pentru atitudinea hotarata, bravo tie ca ti-ai dat silinta si-ai gasit anestezist. Sper din suflet ca patania asta sa devina amintire cat de curand si sa nu aiba urmari neplacute in viitor. Iar pentru dom' doctor, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Itzy, plec spre banca. Nici mie nu-mi place cand imi da cu virgula asa ca te vei alege cu 0,4 ron bacsis. Cu inca 0,4 de la Xandrutza te-ai scos de-o punga de pufuletzi.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006) - campion la pozne

"Binele omis, raul comis si timpul pierdut sunt trei lucruri regretabile" - M. Cotrau

ehe Lili eu cred ca s-a facut cu 2 pungi ca si eu tot fara virgula am depus

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Noooo, ce pufuleti mey? ingrasa...

Eu zic asa: vad la final ce suma se aduna...s-ar putea sa fie chiar 2 mil 300 daca puneti toate cate 10 ron...Si mai punem o felicitare, ceva sau chiar luam un alt buchet .

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Am ramas datoare cu niste www.flickr.com/photos/11529826@N02/sets/72157601473359378/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

quote:
Originally posted by MamiLili

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006) - campion la pozne

"Binele omis, raul comis si timpul pierdut sunt trei lucruri regretabile" - M. Cotrau

ehe Lili eu cred ca s-a facut cu 2 pungi ca si eu tot fara virgula am depus

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

No ca am ras cu lacrimi!

Itzy, daca depasim bugetul le poti spune sa faca buchetul putin mai mare; sau sa adauge si bomboanele Rafaello.
Si acum intrebare intrebatoare:
s-a gandit cineva la un mesaj din partea matusilor?

Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Scumpik, ! merci mult de tot!
am sa transfer banii plus o ciocolata pt tine ca ai fost dulce ca ne-ai usurat munca mie si lui lexi!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

da sefa Itzy eu sunt de acord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

deci pana acum ati depus:
-ramomar
-xandrutza
-gabitzica
-flavia
-scumpik

corect? 50 ron - fiecare cate 10 ron? ca sa stiu cand verific acolo...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

deci pana acum ati depus:
-ramomar
-xandrutza
-gabitzica
-flavia
-scumpik

corect? 50 ron - fiecare cate 10 ron? ca sa stiu cand verific acolo...

Itzy-Bitzy
cu

Plus Lexi si Beatrix, via Scumpik

Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Itzy, de la Arad bacsisul e mai mare, ca nu am mai apucat sa intru, Gabi nu a citit tot cred si noi am pus 11 lei de caciula, asa ca . Vezi tu dupa ce se strang banii ce si cum, important e sa trimitem cat mai repede comanda.

Mirabela, nu ai nicio vina, copii sunt copii, insa ma gandesc ca nu ti-a fost si nu iti este deloc usor. Sper sa se refaca repede.

Xandrutza, felicitari din tot sufletul. Chiar ati vrut bb3? Oau, ce curaj. Bravo voua.

Se pare ca din 5 mai incep si eu lucrul. Mi-am gasit job asa ca voi intra in randul mamicilor muncitoare.

Mergi la inceput