Bucurii de sept-oct 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 15
lilina spune:
scumpik, am vazut pozele cu Luca, e super haios tuns asa
itzy, chiar am servit o portie de ras cu Vladone, ne arata cu degetul aparatul de aer conditionat si ne zice "cocoshit" am murit de ras, asa spune el la "toxic" pt.ca e disperat sa puna mana pe sprayurile si solutiile cu care fac eu curat in casa si i-am spus ca sunt toxice....dar nu inteleg de unde legatura cu AC
si ma striga "mamiii, mami" dar pe un ton suuuper dulce, ma topesc dupa el cand zice asa
"iubirea lui cu Miruna" e cu nabadai, mai degraba se bat decat sa se joace impreuna, da' sa mai faca si altceva, nici nu stiu cum de au stat amandoi in pozele alea
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
itzy-bitzy spune:
Scumpy cine e gagalicea aia mik...Denisa careia ii dadea tarcoale Luca? Cred ca vrea si el o surioara ...tu nu te bagi? Ma uitam la ultima poza si la prima cu carliontii aia...nici nu zici ca este el...foarte schimbat pare acum...dar tot frumos e
Lullababy iar incepi cu cartofii cu mujdei? Vrei sa te fugaresc un pic?
Si apropo de asta..Scumpy ma intrebasei atunci daca mi-am facut pofta...BINEINTELESSS....dar eu am facut-o lata...adik o bomba calorica nu alta...ca nu ma incurc cu jumatati de masura Am ajuns acasa de la serviciu, mi-am acroshat papusik din parc ...fiinca era cu parintii mei afara...si m-am dus glontz in bucatarie. Sotul curata usturoiul ca el a facut mujdeiul si cand m-a vazut cum curatam cartofii imi spune:
- Moaama dar ce viteza ai la curatat, ti-e asa de foame?
Nu mi-ati facut pofta cu nimic..nici cu bomboanele bucurii in sarcina, nici cu pizza, placinte si alte-alea dar cartofii aia cu mujdei mi-au pus capac ...Iar bomba calorica au fost astia cu branza rasa deasupra si pui la ceaun impanat pe alocuri cu usturoi. La sfarsit imi cantam singura prin casa "Gre-ie-re bor-tzos, lasa bu-rta-n jos"
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by lilina
itzy, chiar am servit o portie de ras cu Vladone, ne arata cu degetul aparatul de aer conditionat si ne zice "cocoshit" am murit de ras, asa spune el la "toxic"
"iubirea lui cu Miruna" e cu nabadai, mai degraba se bat decat sa se joace impreuna, da' sa mai faca si altceva, nici nu stiu cum de au stat amandoi in pozele alea
super tare
pai ai grija ca asa incepe cu nabadai...eu am pushcociul la picior sa stii..sunt vigilenta
Itzy-Bitzy
cu
lilina spune:
Itzy greiere bortzos lasa burta-n jos si ridica mainile in aer, everybody
'fi-miu' descoase un pui de perna, are o rabdareeee
ieri am bagat si eu un castron de catofi prajiti cu usturoi, ah ce pofta mi s-a facut iar...abia astept sa plec in we, o sa mananc munti de cartofi prajiti
lilina spune:
Alinaaaaa, vin la tine sa mancam corcoduse crude de la tine de la geam, ca am chelit pomii din fata blocului
itzy-bitzy spune:
pai hai sa fim "Soca Girls"
Follow the leader, leader, leader, follow the leader
Follow the leader, leader, leader, follow the leader
Hands up, down
Up, down
Up, down
Up, down
Everybody now, put your hands in the air
Vrabia malai viseaza...tu esti aia...si eu greierele
Beyy am luat-o razna...crek ar tb sa ma retrag
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by lilina
'fi-miu' descoase un pui de perna, are o rabdareeee
Itzy-Bitzy
cu
lullabay spune:
Lilinaaaaaaaaaaa,Itzyyyyyyyyyyy ce imi faceti!Dupa ce ca fac maine din nou cartofi cu mujdei acum si pui la ceaun??????
Sunt si eu cu mainile in aer!!!!!!!!!!
Itzy eu glumesc cu bebe,mai trece timpul pana il fac,dar tu??????cu 2 perechi de bunici activi?????ia mai fa unul sa faci imparteala corecta:un nepot aici,un nepot acolo...:)))
itzy-bitzy spune:
Lasa-mi mey corcodusele pretioase in pace...cand s-or coace iti fac cinste cu o punga
da' la caise te bagi? Tu tii galeata si eu le bat cu coada mopului
gata plec ...poate se supara cineva ca suntm off-topic pe aici
puuup
Itzy-Bitzy
cu
lilina spune:
moaaama, cartofi prajiti cu usturoi si branza rasa si pui la ceaun.