FIV 176
Raspunsuri - Pagina 9
KITTA spune:
Madutzdaca esti pe aici cumva si nu vopsesti ouale ca orice femeie normala, eu ma duc total nepregatita cu analizele la dosar asa cum sunt ele in romanica si o sa le traduc adhoc. Crezi ca are ceva? Fetele mi-au zis ca, consultatia costa 115 Eur. Piece of cake! Le-am raspuns eu! sa vedem acu' daca socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ.
Va pupez din nou!
lessy spune:
salutare fetelor!desi am scris un singur mesaj pe forum, le citesc in fiecare seara pe cele scrise de voi.eu am facut fiv la sibiu si sunt in ziua 5 de la ET (facut in 19.04). dupa punctie la mine a inceput sa apara hiperstimularea ovariana. acum mai simt ceva tensiune la nivelul ovarelor si sanii imi sunt "tensionati".ca si celelalte fete nu stiu daca sunt semne bune sau rele.astazi de dimineata mi-am facut test, dar a iesit desigur negativ.dr chicea a spus sa merg pt testul de sange in 30.04. , dar dupa cum ma stiu, pana atunci mai imi fac inca cateva teste.
le felicit si eu pe fetele care sunt gravidute si le doresc sa aiba copii sanatosi, iar fetelor care inca nu au avut un rezultat pozitiv le doresc sa mearga mai departe
cristal1995 spune:
Kitta: concediu placut si intrevedere cu noroc. Iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de acolo.
Avand in vedere ca maine plec din Bucuresti la bunice va urez Paste fericit si plin de bucurii si indeplinirea dorintelor voastre cele mai arzatoare!
Va pupic!
Aly-"Inca mai sper..."
iana_mari spune:
Ioanatugs, multumesc iubita ,vom lupta impreuna in mai -iunie.Mie azi mi-a venit deja c.m. trebuie sa sun pt. programare.Am primit mesajul de la tine.
roxanaz spune:
dora.buibar
Trimis la - 25/04/2008 : 09:35:06
--------------------------------------------------------------------------------
buna sunt DORA.am mai trimis mesaje dar vad ca nu-mi rasp nimeni.nu trimit unde trebuie?am si eu nevoie sa vb cu cineva care a facut fiv sa ma inteleaga ca am facut si eu la giulesti si nu am reusit si sunt intr-o stare proasta .va rog sa-mi raspundeti
iana_mari spune:
Bine ai venit pe forum Dora.Si eu am un fiv nereusit la Giulesti inceput cu prof.Marinescu si terminat cu dr.Codreanu si iti inteleg starea.
Cand ai facut fiv si cu cine?
Spune-ne mai multe despre tine si problemele tale si te vom ajuta.
KoraPop spune:
gabita eu zic ca ce simti tu e efect de gravideala ca de hiperstimulare in nici un caz nu poate fi vorba in zi11 de la ET cum esti tu azi.Ti-ai facut testul de urina?Astept vesti bune!
KITTA sa vii cu vesti bune din Germania!Sarbatori fericite si tie!
dora povesteste-ne mai multe amanunte despre tine,eu ti-am raspuns si data trecuta...ca sa scrii aici dai click pe "raspunde la subiect" ,nu pe "subiect nou".
Eu aseara am simtit din nou presiunea aceea la ovare si rinichi pana am adormit,acum dimineata e cam liniste si pace pe la mine,dar m-am obisnuit deja...dimineata nu prea simt nimic ,dupa pranz simt cate ceva si seara simt cel mai tare ce se intampla pe acolo....Azi la mine e zi8 dupa ET ( zi 25 de cm).
Kora
CARPE DIEM!
pisix spune:
Fetelor sunt pe fuga de o saptamana si abia reusesc sa citesc dar nu si sa raspund ...
Kora ...asa mare zbucium sufletesc e in mesajele tale ...iti doresc din tot sufletul sa fie pozitiv insa mi-e teama ca daca nu ies lucrurile cum trebuie o sa fii devastata. Te pup si iti doresc pace in suflet in primul rand
Gabita - dr mea mi-a spus ca te umfli iar cam in 10-12 zile de la punctie ...daca ramai gravi :-)
Kitta - bafta maxima, tare mai semanam noi, numai noi mergem in vacante pe la doctori :-)
Vapup pe toate si va urez bafta !!
KoraPop spune:
pisix...sunt pregatita pentru ambele variante,asa ca orice va fi voi merge mai departe....,doar ca mie imi place sa traiesc fiecare pas,de aceea scriu si descriu ceea ce mi se intampla zilnic,poate sunt fete curioase sa stie ce simptome am...in rest sunt destul de linistita si nu voi fii devastata daca va fi negativ testul...faca-se voia lui DD...!
Kora
CARPE DIEM!
ice spune:
buna, Ioana
da, am facut FIV la MEDLIFE. A fost 3-lea dupa unul la Giulesti si 2-lea la Gynera.
Am inceput protocolul scurt, din a 2-a zi a ciclului cu 2 gon f 75/zi+0.1 diphereline, dupa 8 zile de stimulare nu am reactionat bine, nu erau decat vreo 2 folicului de peste 10mm si estradiolul 400, mi-a marit doza la 3 fiole pentru 2 zile, apoi la 4 si mi-a redus in ultimele 3 zile din nou la 3.Inainte de punctie s-au vazut 11 folicului, la punctie mi s-a spus ca au rezultat 10 ovocite.
Pana aici pot spune ca am fost multumita de serviciile lor in sensul monitorizarii ecografice din 2 in 2 zile si anize de estradiol, mi s-a parut ca in occident, cum citeam pe internet ca se intampla.
Dupa punctie doctorita mi-a spus ca ovarele i se par grav afectate si prin urmare mi-a sugerat sa nu mai incerc FIV.
Partea mai putin placuta a urmat dupa. La celelte 2 FIV-uri dupa punctie, a 2-zi mi se spunea cate ovocite s-au fertilizat, a-3-zi in ce stadiu de dezvoltare se afla embrionii si in gener a 4-zi era transferul. Aici, punctia a fost joia trecuta, au spus ca pana a 2-a zi lasa ovocitele la maturat, deci vineri sotul a donat sperma, si am asteptat sa mi se dea telefon ( asa au spus)vineri, sambata si duminica. Telefonul l-am primit abia luni dimineata cand mi-au spus ca nu s-a fertilizat niciun ovocit. Am fost socati pentru ca nu ni s-a mai intamplat asta ( prima data din 8 ovocite s-au fertilizat 6, a2-a oara din 5 , toate). L-a chemat pe sot sa mai dea o proba si sa incerce o procedura care se numeste " rescue ICSI" dar care se practica cu sanse de scucces de 15-20% daca este facuta dupa 6 ore de la un prim esec IVF simplu, nu dupa 3 zile.
Cand m-au chemat pentru a 2-a proba de sperma, luni, am intrebat daca nu este prea tarziu pentru ovocite pentru ca deja mi se parea ca nu mai poate fi corelata virsta ovocitelor ( vechi de 4 zile de la punctie + 15 zile stimulare)cu fereastra de implantare in endometru, mi s-a spus ca se incerca.
Am vrut sa incerc aici pentru ca am considerat ca fiind la inceput vor acorda mai multa atentie si pot spune din comoditate.
Prin urmare nu voi mai face FIV in Romania.
Va urez succes in continuare.