FIV 176

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

salutare fete dragi!

avand in vedere ca astazi e ultima zi cand mai am acces la un computer cu internet, ( la parinti sa-mi petrec Sarbatorile)am intrat sa va urez un Paste Fericit cu impliniri si bucurii!
sa credem in miracole si cu optimism sa mergem mai departe spre realizarea visului ce ne leaga...
bafta fetelor care in zilele urmatoare fac testul si sa dea Domnul sa fie cu II.

Kora, astept cu sufletul la gura rezultatul tau (din pacate o sa-l aflu abia cand ma intorc in Bucuresti)dar sunt convinsa ca va fi cu ochisori
si pentru voi toate mamici si viitoare mamici (curand!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Dandatul clopotelor care vestesc Invierea, focul lumanarilor aprinse in biserici, gustul deosebit de pasca si oua sfintite, magia apei cu care se spala copiii in Dimineata Mare - toate acestea sa va faca Sfintele Sarbatori pline si frumoase cum numai sufletul si-o doreste.
Paste fericit!!

Asteptam noutati bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

gabita am asteptat un semn de viata de la tine,cum te mai simti,daca ai facut testul de urina....iti tin pumnii sa fie totul bine si luni sa primesti cea mai frumoasa veste!Doamne ajuta!
Eu imi simt si acum tensionate ovarele,burtica,dar fac bagajul pt ca maine plecam la parintii mei si ne intoarcem marti seara.

Fetelor eu am sa ma retrag zilele acestea asa ca va doresc tuturor

SARBATORI FERICITE SI DD SA VA ADUCA PACE SI LINISTE SUFLETEASCA, IMPLINIRI SI BUCURII!PASTE FERICIT!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

FEtelor, mi-au venit rusii!!!

Mergi la inceput

Dragele mele, sunt foatre suparata.

Aseara mi-au venit nesimtitii in ziua 24 de cm si ma gandesc ca m-am dat peste cap cu hormonii. Niciodata nu mi-a mai venit cu 4 zile inainte, imi vine sa urlu.

Am sunat la clinica dar nu raspunde nimeni ca aici e "sarbatoarea lu peste" si cred ca pana luni nu dau de nimeni. Sa merg la alt spital mi-ar spune ca pur si simplu mi-a venit ciclul.

Oricum eu voi pune in continuare ovulele cu progesteron chiar daca sunt constienta ca nu mai am nici o sansa.

Doris tu unde faci urmatoarea incercare, tot la Humanitas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Of mai Gabitaaaaa !E cantitate normala de cm,sau sunt doar pete?Ovulele de progesteron poti sa le inghiti daca sangerezi ( mie asa mi-au zis la clinica,daca sangerez sa le iau oral,nu vaginal).Te cu drag,ma simt singura acum fara tine si fara Claudia....asta e viata,mergem mai departe orice ar fi...Sunt alaturi de tine

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Gabita nu pot sa cred....imi pare tare rau...daca a venit cm asa de repede cred ca progesteronul nu a fost deajuns sa nu a fost bine asimilat...totusi nu iti pierde speranta, au fost fete cu cm si erau gravidute.

Kora, sa aveti Sarbatori Fericite iar iepurasul sa va aduca in dar indeplinirea dorintelor!

Ice imi pare rau...

Pupici tuturor si spor la pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Claudia - imi pare rau , chiar nu m asteptam , dar asta e,trebuie sa mergi mai departe ! trebuie sa mergem mai departe pt. ca vreau sa ti spun ca si eu incerc si sper dar sansele mele sunt mai putine datorita complicatiilor ! dar trebuie sa speram in continuare, pt. ca in adancul cel mai indepartat al sufletului nostru va exista mereu un licar de speranta si Dumnezeu sigur ne va ajuta !

va pup pe toate si Paste Fericit!

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Fetelor, e cm in toata regula dar nu f. abundent pt ca iau in continuare progesteron.

M-am certat si cu sotul care nu suporta sa ma vada plangand si-mi spune ca nu e sf. lumii, ca vom mai incerca dar eu sunt ffff. dezamagita.

azi-noapte nu am dormit deloc aproape, am facut drumuri-drumuri la baie si am plans pt. fiecare pata.

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine!

KORa si macar tu sa te intorci fericita!

SARBATORI FERICITE la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

KITTA, concediu placut, sa vii cu vesti bune. Si pe mine ma cam tenteaza Austria, dar acum depinde si de preturi; asa ca te rog daca poti afla cat mai multe referitor la costuri ,inclusiv tratamentul, monitorizarile si analizele (daca nu sunt acceptate cele din Romania).
Iti doresc sa ai un Paste Fericit si sa imbini placutul cu utilul.

Mergi la inceput