FIV 176

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

gabita am mai ramas noi doua in cursa care se apropie de sfarsit....tu cum te simti?Eu in continuare am presiunea aceea la ovare si la rinichi/spate,mai intensa decat dimineata,dar totusi nu foarte suparatoare...ma tot gandesc ce o fi insemnand toate astea...e de bine...e de rau...?
P.S. Acum am vazut ce ai scris mai sus;au fost cazuri cand a venit cm si peste utrogestan,dar de obicei utrogestanul ( progesteronul) prelungeste,intarzie venirea cm-ului.Sa speram ca nu e nimic grav,ia tratamentul in continuare pana luni orice ar fi,e posibil si sa sangerezi si totusi sa fii graviduta,asa a patit de exemplu Lachione care acum are doua printese gemene.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

Claudia imi pare nespus de rau, iti doresc sa ai puterea sa o iei de la capat.
Kora, multumesc pentru raspuns, iti urez sa ti se implineasca visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Claudia, sincere pareri de rau. Nu te descuraja, trebuie sa mergi mai departe. Sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Claudia
Blanche iti doresc de pe acum succes .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Kora, eu simt niste intepateri in burta si in spate, aseara parca a fost un pic mai rau dar acum mi-e bine.
o presiune in burta simt si eu dar mi-e frica sa nu fie din cauza autosugestiei.

I-am spus soacrei mele ca am avut scurgerea aceea si mi-a zis ca poate "m-a insemnat", cred ca se referea la nidatie, dar asa de repede?

Poate maine dimineata mai fac un test desi va fi doar ziua 11, cam devreme.

si sa speram ca totul va fi bine pt. amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

gabita eu cred ca e de bine ca simti ceva pe acolo,chiar daca vad ca manifestarile sunt diferite la noi doua,ce sa mai zicem de Luca noastra care din zi 6 a declarat sus si tare ca nu mai simte nimic si ca sigur bebelasii ei nu mai au nimic de spus...si uite-o graviduta cu gemeni...Vad ca esti hotarata cu testul de maine...asa ca iti doresc bafta sa zaresti chiar daca vag a doua linuta pe care ne-o dorim atat de mult...maine dimineata dupa ce ma trezesc am sa deschid calculatorul expres sa vad ce rezultat ne srii,asa ca sa nu ma tii mult pe jar te rog.O seara placuta cu cat mai multe "intepaturi"!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Claudia, ! Dar trebuie sa mergi mai departe!
Kora, Gabita, cu curaj inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ice i-mi pare rau pentru ce-ai patit! Dar nu inteleg de ce nu ti-au facut ICSI, daca au vazut ca nu se intampla nimic?? Tu ai scris ca ai facut la MEDLIFE parca nu? Dar sa nu te descurajezi si sa mergi inainte!!
Iana_mari ce ma bucur ca ti-a iesit bine analiza aia buclucasa!! Si e normal sa trebuiasca sa astepti sa treaca cilclul inhibat, hai ca mai ai putin si vei incepe emotiile FIV-ului norocos!
Catalina2307 ma bucur ca sunteti bine toti trei!
Claudia_prea sunt alaturi de tine!
Luca_Luca felicitari pentru inimioare!
Gabita78, Kora-pop multa bafta!
Felicia, Cristinici, Nusy ce mai faceti dragelor??? Mi-e dor de voi!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Dragele mele, eu ma simt din ce in ce mai rau: ma doare burta cu intepaturi si presiune si nu reuseac sa mananc nimic; parca si respir mai greu.

poate fi hiperstimulare in ziua 10 dupa ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, am reusit sa ma programez la clinica din Viena, la cea la care a fost Madutz, ca are un nume tare ciudat si nu l-am retinut inca. Au fost f. draguti. Initail au zis ca nu au locuri saptamana viitoare dar cand le-am spus ca eu eram de fapt in vacanta de Paste si ca stau pana marti si voiam sa imbin placutul cu utilul mi-au facut loc marti. Sa vedeti intrebare, cica prefer la dr. barbat sau femeie? Sa mor de ras nu alta la cati dr. m-au vazut ce mai conteaza. In concluzie nu m-au programat chiar la Profu' ala de scrie pe site, nici nu stiu la cine ca nu am putut sa retin numele de emotie, dar nu mai conteaza ca oricum m- am programat asa pt. inca o parere si dupa aceea mai vad. Va povestesc cand ma intorc impresiunile...
Va doresc Paste Fericit si cu vesti bune dupa!

Mergi la inceput