FIV 176
Raspunsuri - Pagina 7
catalina2307 spune:
Maria eu in z13 am avut BHcg 637,36. Si am gemeni.
Felicitari si iti doresc sa ai cati bebei vrei tu. :)
gabita78 spune:
Fetelor, din pacate pana luni nu pot face analiza sangelui pt ca aici maine e sarbatoare nationala iar sambata nu se ia sange decat pt urgente.
De dimineata am o durere de cap si un pic de febra, mi-e teama ca am racit desi am stat mai mul in casa.
Claudia, hai da-de vestea cea mare!
camid spune:
Claudia hai da-ne vestea cea mare, ca suntem nerabdatoare. Doamne ajuta sa ai bhcg-ul mare.
Cocolyso cum au reconstruit trompa? In timp ce-ti facea laparo? Scuze ca pun asemenea intrebari dar nu stiu cum se procedeaza pentru reconstructia trompei. Poti sa-mi dai mai multe amanunte? Insanatosire grabnica iti doresc si sa-ti aduca DD mult dorit.
KoraPop spune:
gabita deci luni faci bhcg?Ma voi gandi la tine,eu sambata plec la ai mei cu masina (conduce sotul meu) dar vom face vreo 500 km....ne intoarcem marti seara si sper sa vad vesti bune de la tine!Ai grija cu raceala,bea ceaiuri multe cu miere si lamaie si stai la caldurica.
claudia eu "pazesc" computerul asta sa vad rezultatul tau,hai scrie-ne ceva ca nu mai pot de emotii!
Dariela la Giuly nu erau sigure asistentele ca vor lucra in 29 si la BIOS am sunat sa ma programez si numai de miercuri lucreaza asa ca,asta este,fac testul miercuri dimineata la ora 8.30 si pe la ora 13 si ceva imi trimit rezultatul prin e-mail.
Cocolyso multumesc inca odata pt incurajari!
Kora
CARPE DIEM!
Cocolyso spune:
Kora
Cami in timpul laparo au facut, cum nu stiu, dar asa mi-a explicat dr dupa operatie (Vladareanu) si mi-a zis ca totul e ok sa vin cu testul pozitiv.Insa asta se intampla anul trecut in 17 august si pana azi eu nu am vazut test pozitiv.Mai mult decat atat in decembrie am descoperit ca am fibrom de 1 cm pe care mi l-am scos in februarie (prin pozitia lui functiona ca un sterilet si impiedica o posibila sarcina).Oricum la HSG de dupa laparo trompele nu erau permeabile, au zis ca e un fel de malformatie si deci singura sansa fiv.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
claudia_prea spune:
Fetelor, imi pare rau, dar nu pot sa va spun ceea ce toate ne-am fi dorit.
Bhcg in ziua 12 este 0,100. O sa urmez sfatul medicului si nu intrerup tratamentul pana miercuri cand ma intorc in tara si o sa refac analiza, dar eu personal mi-am luat gandul ca se poate schimba ceva.
As vrea sa intreb, credeti ca am vreo sansa sa reziste la dezghet, embrionul care-l mai am?
Va pup pe toate si va urez sarbatori fericite! Sa va aduca iepurasul macar voua, cate o valoare frumoasa. KOra si Gabitza, sperati pana in ultima clipa si credeti in sansa voastra!
KoraPop spune:
Of Claudia m-am demoralizat total ,sunt tare trista pt tine...Daca DD vrea embrionasul tau va rezista la decongelare si va deveni copilasul tau...linistete-te acum de sarbatori si apoi cu forte proaspete o vei lua de la capat...
Kora
CARPE DIEM!
Cocolyso spune:
Claudia, imi pare rau;eu totusi zic sa mai ai speranta pana marti, pt ca daca embrionul s-a prins mai tarziu si HCG se va secreta mai tarziu.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
gabita78 spune:
Claudia, sunt alaturi de tine.
Nu te descuraja, viata merge mai departe si urmatoarea incercare va fi sansa ta.
gabita78 spune:
Fetelor, am foat la baie si pe hartia igienica a ramas unfel de lichid albicis cu cateva firisoare de sange in el.
Sunt disperata, cm ar trebui sa imi vina luni. E posibil sa-mi vina mai devreme?
Va rog sa-mi raspundeti!