FIV 176
Raspunsuri - Pagina 6
KoraPop spune:
gabita stai cuminte pana in zi 12 si faci atunci un test de urina daca tii neaparat,cu prima urina de dimineata e cel mai bine in situatia noastra.Mai incolo ....in orice moment al zilei,asta cand cantitatea de hcg va fi mai multa in organism....( sa speram...)
Kora
CARPE DIEM!
gabita78 spune:
KORA, si eu aseara am avut dureri mai puternice de ovare, eram ffff balonata si azi dimineata nu mai aveam nimic.In schimb m-am trezit cu durere de cap si nu am reusit sa mananc cine stie ce.
poate mai fac un test maine dimineata.
LucaLuca spune:
Gabitza, lasa testele de urina, du-te maine si fa bhcg-ul. Ai prescriptia? Si mie imi zisesera medicii sa ma duc la test "dupa Z14", dar bineinteles ca in Z10 la prima ora eram acolo cu prescpriptia-n dinti, infirmierele care iti iau sange habar nu au despre ce e vorba, n-au nici cea mai vaga idee de deadline-uri &stuff, ele isi fac datoria. Daca nu ai prescriptie pentru BHCG, du-te pur si simplu intr-un centru de analize si platesti (nu ar trebui sa coste foarte mult). Oricum, rezultatul este deja reprezentativ (nu pentru testul de urina, insa), deci ce ti-e scris in frunte ti-e pus. Asa economisesti macar neuronii pe care ti-i pui inexorabil pe bigudiuri zilele astea. Iti urez multa-multa bafta!:)
Kora & Claudia, pup fetele cuminti si astept rezultate frumoase! :)
Eu am venit de la eco, totul ok, am doi saci embrionari de 21 mm, cu veziculele ombilicale respective; embrionii au activitate cardiaca si o lungime cranio-caudala de 8,5 mm, fiecare. Concluzia generala: "grossesse gemellaire bien évolutive". Ceea ce, din nou si din nou, va urez si voua, fiecareia, curand! :)
7+
claudia_prea spune:
Buna dimineata fetelor,
Kora si Gabita, multa rabdare. Testele de urina sunt inselatoare, sa nu va faca mai mult rau decat bine. Eu vorbesc, care bineinteles ca am facut unul dimineata si este negativ, dar eu nu ma bazez pe ele.
Am fost si am facut Bhcg, astept sa ma sune sa-mi spuna ce si cum.
In orice caz, dna dr mi-a dat voie sa-l fac doar de gura mea si a zis ca si daca este 0 azi sa nu intrerup tratamentul pana ma intorc.
Sper sa pot sa va dau o veste buna si sa va incurajez si pe voi.
Ice, imi pare rau. Mult succes in continuare!
Catalina, ma bucur, ai grija de toti 3!
Pupici tuturor, si multumesc pentru sprijin.
claudia_prea spune:
Luca, ma bucur pentru tine! Tine-o tot asa pana la final si la urma sa vii cu pozele printeselor!
Dariela spune:
Cristal - Bine ca te-ai linistit. Te asteptam cu vesti dupa intrevederea cu Ron-El
Kora - La Bios iti da rezultatul mai repede? Nu poti sa faci analiza marti la Giulesti?
Sper din tot sufletul ca de ziua casatoriei sa primiti cel mai frumos dar posibil! Si lasa testele in cutiuta lor!Gabita ultima parte e valabila si pentru tine!
catalina - Ma bucur ca bebelini sunt bine. Sper sa scapi cat mai curand si de infectie.
cocolyso- Eu am facut 2 eco cu Profesorul si una cu Tutu. La niciuna nu s-a vizualizat hidrosaplixul. La histerosalpinografie a fost vizualizat insa extrem de clar, chiar daca este foarte micut. Asa ca nu m-as baza pe eco, indiferent cine-l face.
claudia - Doamne ajuta la o valoare cat mai mare! In cat timp primesti rezultatul?
LucaLuca - Felicitari pentru comorile tale!
Dariela
Cocolyso spune:
Kora fierberea din burtica e semn bun.Chiar imi povestea o colega de servici care a fost insarcinata, acum baiatul are 2 ani, ca asa simtea.
Claudia sunt cu pumnii stransi pt rezultatul tau.
Luca felicitari pentru cele 2 inimioare.
Gabi asteptarea e grea dar va merita cu siguranta.
Blanche
Catalina, Zouzou si toate celelate fete va pup si va imbratisez cu drag !
Dariela tu acum in ce stadiu esti?
La laparo mi-au taiat partea cu hidro si au refacut trompa (neosalpingectomie).
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
maria215ro spune:
Fetelor, azi am repetat Bhcg z14: 219,7.Au zis ca e foarte bine, dar am uitat sa intreb daca nu cumva sunt 2.Voi ce parere aveti? (Z12- 74,08, iar Z14 219,7.