FIV 176

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Kora, gabita, claudia va tzin si eu pumnii de aici de pe margine am mari emotzii pentru voi. Stiu ca in iunie incep si eu lungul si incertul drum al FIV-ului. In fiecare dimineata inainte de a intra pe forum sper la o veste buna.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Maria, pe 29 m-au programat cei de la clinica unde am facut ICSI.

Oricum eu cand voi merge acolo voi sti care-i rezultatul.

Fetelor, azi dimiceata am avut o urma de scurgere maronie, sper sa nu-mi vina nesimtitii.

Claudia, ce vesti ne dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Am intrat sa va salut!

Catalina - ma bucur ca puiutii sunt bine la caldutz! Ai grija de tine si de ei!

Fetelor, am incercat sa accesez FIV herbal suport de pe prima pagina, dar ce apare acolo e doar o pagina aproape curata, ce nu contine nici o informatie? A fost stearsa cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Gabitza, bhcg-ul il poti face incepind cu ziua 10 de la et, e foarte grea asteptarea asta, multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Gabita poate acele urme de pete sunt de la implantare. Da Doamne sa fie asa si sa ai un BHCG cat mai mare!

Iana eu sper ca intr.o saptamana, doua sa ma duc sa vorbesc cu medicul. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

buna, fetelor
multumesc celor care ai citit mesajul meu si mi-au tinut pumnii, nu am intrat sa va scriu deoarece dupa primul soc pe care l-am avut in ziua punctiei vis-a-vis de starea ovarelor a urmat 2-lea luni( la 4 zile de la punctie)cind am fost anuntati ca din 10 ovocite nu s-a fertilizat niciunul.
Pentru mine s-a incheiat un capitol, FIV in Romania.
Voi lua o pauza si bineinteles voi continua.
Va urez mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Ice, imi pare sincer rau,dar mergem inainte si trebuie sa reusim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Ice imi pare nespus de rau, dar va veni si randul tau cand ne vei da vestea mult asteptata.
Eu va urez la toate numai teste pozitive.
Paaaaa!

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ice imi pare tare rau...data urmatoare ,probabil cu alt tratament va fi bine...Eu sunt acum la al treilea FIV si mi-am dat seama ca tratamentul ( mai ales din primele 5 zile) conteaza enorm.La primul FIV am facut numai cu menogon,doza mica la inceput,la al doilea cu gonal f + menogon si acum la al treilea cu puregon primele zile si mai tarziu am adaugat menogon.Rezultatele la acest fiv,al treilea,au fost mult,mult mai bune decat la fiv-urile precedente atat in ce priveste calitatea ovocitelor,dar si a embrionilor....acum sa vedem rezultatul...Mult succes pe mai departe!

gabita nu intrerupe sub nici o forma tratamentul,eu iti tin pumnii stransi!

claudia asteptam cele mai bune vesti!

cami30 multumim pt sustinere!Ma bucur ca in sfarsit te-ai hotarat sa incepi fiv-ul!

Eu aseara ( si ieri dupa masa) am avut dureri puternice de mijloc ( ma dureau tare ovarele si durerea parca se propaga in jos pe picioare,rinichii si in sus pe spate,in burtica simteam o balonare si o fierbere intensa....f. ciudat totul).Acum dimineata nu prea simt mare lucru,destul de vag in zona ovarelor.Chiar am observat zilele astea ca dimineata nu simt aproape nimic,iar de la pranz incolo incep sa se manifeste tot felul de senzatii de cm,iar seara sunt cele mai intense.Sper sa fie de bine,dar am momente cand ma intreb daca oare mai sunt acolo vii sau totul e pierdut si de data asta...incertitudinea asta e cumplit de grea....azi e zi 7 dupa ET....pana la test parca mai e o vesnicie...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Dragele mele, multumesc pt sfaturi si incurajari.

Intr-adevar e foarte grea asteptarea si ma tenteaza un nou test, insa mi-e tare frica.

Fetelor, testul se face cu prima urina de dimineata sau in orice moment al zilei?

Mergi la inceput