FIV 176
Raspunsuri - Pagina 4
catalina2307 spune:
Draga Mihaela prezenta ta ca si cititoare la acest cap. din forum nu poate avea decat doua explicatii:ori te gandesti la o fertilizare ceea ce nu cred tinand cont de starea ta actuala ori esti foarte ingrijorata de cum merge sarcina mea. Daca acesta este motivul ma gandeam ca este mult mai simplu sa ma intrebi.Iti dai seama ca daca aveam ceva de ascuns puteam sa imi gasesc un nick gen floare de colt sau orice altceva si erai intr-o ceata totala plus cine stie o insomnie ceva de grija mea. Ceea ce nu este indicat tocmai acum.Te pup.
Fetele ignorati va rog mesajul de mai sus dar ii este adresat unei cunostinte ingrijorate.
Va multumesc mult pentru sprijin.
(Mesaj postat si pe gravide prin fiv pt mai multa siguranta)
KoraPop spune:
Moni mi-ai citit gandurile, nota 10 pt asta !.Daca testul iese negativ,nu-i mai fac nici un cadou si ne imbatam de necaz.Dar acum nu ma mai gandesc decat la varianta frumoasa....
Kora
CARPE DIEM!
gabita78 spune:
Fetelor, eu ma simt plictisita si cu nervii la pamant, nu stiu ce sa fac sa treaca timpul mai repede. Mai am de asteptat caci beta fac abea in ziua 15 de la ET care e martea vitoare.
Mai e aproape o saptamana.
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!
Blanche25 spune:
Fetelor in asteptare sunt cu pumnii stransi pentru voi. Sa va daruiasca Dumnezeu teste cu II rosii. Va pup
Cocolyso bafta, sa fie cu noroc prima incercare. Intr-adevar scriam impreuna la aspirante, pe atunci cand asteptam cu mare speranta in fiecare luna testul pozitiv. Din pacte aveam rezervate alte planuri....
Cristal, in afara Romaniei se recomanda direct scoaterea trompelor, spun medicii ca nu fac nimic bun daca sunt acolo asa imflamate...si ca daca sunt clipsate nu se vor recupera oricum vreodata, parerea lor (Israel si Spania) sa le scoateam...lucru ce am si facut...si sunt linistita, mai ales ca una avea multe aderente, care in viitor imi puteau creea alte probleme. Pup dulce iubita
catalina2307 spune:
Dragelor am facut eco de verificare. Inimioarele sunt acolo, totul este in regula, le-am vazut, le-am auzit sunt fericita. Acelasi lucru mi s-a spus si aici. Sarcinile gemelare sunt cu risc ,trebuiesc monitorizate cu atentie si la primul semn ca ceva nu este in regula anuntat dr.Urmatorul control , peste 2 saptamani.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate. Pup.Multumesc inca o data fetelor care desi au problemele lor au stiut sa imi spuna o vorba buna. Sunteti speciale si meritati tot ce este mai bun.
anastacia spune:
la toata lumea de Sf Gheorghe,
Fetelor voi care ati facut E.T aveti dureri si mai ales cand mergeti la baie pt pi....
sau am inebunit eu?
a mai patit cineva asa ceva?
madalina28 spune:
Kora eu am facut teste 2 diferite in z10 si au iesit aproape negative, spun aproape ca se vedea o urma de care toata lumea radea zicea ca am vedenii,mai bine stai linistita sa nu faci rau la bebelusi. si tin pumnii sa iasa cu ochisori.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by cristal1995
Pisix: imi mai spui o data link-ul ala din Viena? Ca nu il mai gasesc.
Va pupic pe toate...
Aly-"Inca mai sper..."
KinderWunschKlinik
Traunuferarkade 1
A-4600 Thalheim bei Wels
Austria
TEL. +43 (7242) 224466
FAX +43 (7242) 224467
office@kinderwunschklinik.at
http://www.baby4you.at/index.php?lang=en
toate clinicile despre care s-a discutat pe subiectul Fiv,sint postate pe prima pagina...pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
iana_mari spune:
Moni ai dreptate ,sunt mult mai linistita si voi petrece sarbatorile cu ganduri limpezi
maria215ro spune:
Gabita, de ce faci testul abia in z15?Nu poti merge la o clinica si sa-l faci mai devreme?