FIV 176

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Flori,Felicia:

Crystyna: dupa ce am fost chiuretata si ,la interval de 2 saptamani,rechiuretata (cu durerile ingrozitoare aferente,cu toata anestezia pe vena),in sfarsit,pot spune acum ca sunt mai bine...adica sangerarea a incetat de 3 zile si astept sa vina primul CM, sa ma pot apuca de naturiste,pentru refacerea ovarelor si a uterului.Tu ce ai mai facut?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna fetelor, eu am cam lipsit in ultima perioada dar am reusit sa citesc totul din urma.

Urez bafta, sanatosi si la termen proaspetelor .

Trimit un si o fetelor care nu au reusit de data asta si sa nu ne pierdem speranta ca va veni si vremea noastra .

Gabita eu fac tot la Humanitas si incep din nou pe 23 iulie. Eu sunt obligata sa fac tot aici ptr. ca ca avem aici la rece, noi am facut biopsie testiculara. Eu daca puteam faceam in Romania ca sunt mai multe sanse. Nu ca as avea ceva sa le reprosez, sunt profesionali, te monitorizeaza des, singurul defect pe care il au e ca nu iti explica prea multe, eu ma duc mereu si ii trag de limba. Eu am facut prima incercare in mai anul trecut, apoi in septembrie, apoi in martie si acum in iulie.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Cristos a inviat!

Fetelor, acum m-am intors si eu si am intrat in cea mai mare viteza sa vad noutatile.
Gabitza, imi pare rau ca s-a intamplat asa. Trebuie sa speram ca data viitoare va fi cea norocoasa si pentru noi, si sa fim convinse ca va veni si randul nostru.
Kora, hai cu vestea cea mare, te asteptam. Sper ca tu sa fii cea norocoasa in aceasta serie si sa ne dai imboldul necesar si noua.
Flori, felicitari! Sarcina usoara si numai vesti bune de acum inainte!

Va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

Nusy imi pare sincer rau pt toata suferinta ta,atat fizica cat mai ales psihica.eu am 7 luni de la fiv 2 nereusit si psihic nu mi-am revenit complet. inca mi-e frica de un alt esec. sotul meu a primit tratament cu undestor[testosteron]6sapt si peste 2 sapt mergem la gynera si repeta spermograma. ma gandesc ca daca e mai buna poate ne indica dr sa facem fiv. eu m-am gandit sa incerc prin sept,dar astept reintalnirea cu d.na dr. eu am vrut sa te mai sun,dar nu am indraznit. chiuretajele unde le-ai facut si de ce 2 ? te-am pupat

Mergi la inceput

Nusy imi pare sincer rau pt toata suferinta ta,atat fizica cat mai ales psihica.eu am 7 luni de la fiv 2 nereusit si psihic nu mi-am revenit complet. inca mi-e frica de un alt esec. sotul meu a primit tratament cu undestor[testosteron]6sapt si peste 2 sapt mergem la gynera si repeta spermograma. ma gandesc ca daca e mai buna poate ne indica dr sa facem fiv. eu m-am gandit sa incerc prin sept,dar astept reintalnirea cu d.na dr. eu am vrut sa te mai sun,dar nu am indraznit. chiuretajele unde le-ai facut si de ce 2 ? te-am pupat

Mergi la inceput

draga ICE fii tare si optimista. prin asa ceva am trecut si eu la primul fiv cand 2 doctori spun ca la mine trebuie fiv cu icsi si o madam biolog s-a gandit sa faca doar fiv ...ca poate iese...eu aveam 8 ovocite...si dimineata NU s-a fecundat niciunul...eu am cazut jos cand am auzit...s-a incercat a doua zi un icsi cu aceeasi proba ..s-au divizat 3...dar fiv nereusit...nu e drept ...sunt experimente pe noi, pe banii nostri , pe nervii nostrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Hristos a Inviat, fete dragi!

2bobocei, draga mea nu pot decat sa-ti spun cazul meu: in Z10 de la ET am avut BHCG 22.56 si dr. de la Giulesti mi-au confirmat sarcina 100%, cu conditia sa repet si in Z12 (cand eram programata), cand BHCG a iesit de trei ori mai mare. Acum sunt posesoarea unei burtici de 12 saptamani.
Asa ca, eu zic sa fii optimista, ca ai de ce. Repeta peste 2 zile si daca valoarea creste, este bebe sigur.

Pupici la toate fetele.

Hai Kora!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Adevarat a inviat!

2boboci, valoarea e cam micuta pentru Z14, e totusi posibil sa se fi implantat mai tarziu, de aceea repeta BHCG. Pumnii stransi sa se dubleze!

Miki pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

felicitari flori sai sarcina usoara.
Stiu ca s-a scris mai de mult dar nu stiu pe unde,am si eu o problema; ar fi cam asa:
ET=1 mar
Bhcg=17 mar NEGATIV
25 mar -07 apr prima menstruatie(cam prea lunga dar merge)
15 apr-25 apr a doua menstruatie ,nu m-am mai dus la dr ca am zis sa astept sa treaca;a venit Pastele
27 apr si in prezent menstruatie abundenta ,cu cheaguri

Ce ma sfatuiti sa fac ca am vb cu dr meu pe 24 apr i-am explicat situatia si mi-a zis ca de pe 5 mai il gasesc la clinica.Intrebarea mea e Sa astept pana pe 5 mai sau ar trebui sa intru in panica pt ca de fiecare data a fost ff abundenta (mai mult decat de obicei) sicu durerile de rigoare.
Va pupik si numai de bine sa auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Adevarat a inviat!

Flori, felicitari plenare si sa te bucuri de bb!!

Doibobocei, valoarea e intr-adevar cam ambigua pentru Z14, repeta analiza, poate e vorba de o nidare intarziata. Ramai optimista!

Kora, eu am o idiosincrazie cu emoticoanele animate, dar daca e musai-musai, bag si majorete roz!:)

Catre toate fetele curajoase si rabdatoare: va urez sa vi se indeplineasca dorintza cat mai curand!

Despre mine nu am noutati majore, no news - good news, am intrat in saptamana 9 si tot fara ameteli, fara greturi, fara voma, fara pofte, fara pete, fara bufeuri, fara dureri, fara complicatii. Nici mamei nu ii vine sa creada. Ptiu, sa nu ma deochi!:)

8+

Mergi la inceput