FIV 176
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
ADEVARAT A INVIAT!!
FLORI76 FELICITARI IUBITA!! SARCINA USOARA!!! Ce ma bucur pentru tine, asta e chiar o veste bune de sarbatori!!
2bobocei trebuie sa repeti maine analiza, dar eu cred ca e bebe, pentru ca val. nu e mica deloc. Poate s-a implantat mai tarziu, insa ceva este acolo si ma bucur pentru tine iubita! Astept vesti de la tine, ca sa te pot felicita cum se cuvine! Fata din Tulcea a reusit??? Tare m-as bucura pentru voi doua, va tin pumnii stransi!
cu drag Ioana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Gianina34 spune:
2bobocei - nu stiu daca te ajuta cu ceva insa cei de la MEDLIFE lucreaza zilele astea. Oricum trebuie sa repeti analiza pentru a vedea cresterea (Doamne-ajuta). Ai facut teste de urina? Cum iti ies?
nusy spune:
Crystyna: imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa intamplare...poate da Doamne-Doamne si data viitoare va fi bine.Eu a trebuit sa fac de 2 ori chiuretajul pentru ca prima data a ramas un rest si tot sangeram,nu se oprea.Asta a fost bafta mea...Poti sa ma suni fara probleme,nu ai de ce sa-ti fie jena,imi face placere.Te
2bobocei: valoarea este de sarcina,dar trebuie vazuta,asa cum ti-au zis si fetele, in evolutie...daca se dubleaza la doua zile. Bafta multa,asa sa fie!
Ioana: o tulceanca de-a mea a fost cu voi???Sper sa fi reusit si ea!
Nusy
2bobocei spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajari.
O sa postez mai multe mesaje pentru ca sunt inca in etapa supravegheata de moderator
2bobocei spune:
Gianina34 multumesc pentru informatie o sa incerc un test vineri la Med New Life desi profu mi-a zis sa il repet marti. Pana atunci mi se pare o vesnicie
2bobocei spune:
Gianina 34 am facut un test de sarcina in ziua 12 si a iesit usor pozitiv. Cand l-am repetat, insa, in ziua a 14-a cea de-a doua liniuta nu mai era la fel de evidenta (m-am cam chinuit sa o vad si nu stiu ce sa zic daca era acolo sau nu).
Oricum, nu ne mai ramane decat credinta in Dumnezeu si speranta ca un bebic lupta in continuare pentru noi.
Curaj fetelor. Sigur o sa reusim!
gabita78 spune:
Hristos a inviat!
Fetelor,incet incep sa imi revin din socul avut si sa ma gandesc la o noua incercare intr-un spital public aici in Milano.
Mi-am facut deja o programare si ma rog sa nu dureza mult pana voi incepe din nou stimularile; eu sper ca pana in august sa fac ICSI nr. 2 pt ca aici in spitalele publice te costa cam 500euro dar sunt liste lungi de asteptare.
Doris, eu cred ca fac la clinica Zucchi Monza.
Dariela spune:
Fetelor mai am putin si intru in panica!
CM-ul trebuia sa vina normal pe 24.04. Inca nu a venit si pe 05.05 am programare pentru laparascopie in vederea clipsarii unei trompe.
Sunt si zilele astea libere si chiar nu stiu ce sa fac - sa ma duc la Giuly pe 05.05 sau sa astept sa vina si sa sun pentru reprogramare? Voi ce ma sfatuiti?
Dariela
camid spune:
Nusy, imi pare sincer rau, nu te descuraja, mergi mai departe. DD este mare si ne va implini pe rand dorintele.
Si eu am mari emotii la gandul ca trebuie sa incep primul FIV, si nu am deloc curajul sa ma hotarasc unde sa-l fac.
Azi astept rezultatul la bhcg al prietenei mele care a facut tot la Gynera si tot asa, am niste emotii mai mari ca ale ei.