FIV 176
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Dariela spune:
Cocolyso - Ma pregatesc pt clipsarea trompei afectate. Asta daca va binevoi sa vina CM-ul ca are o intarziere de vreo 7 zile si pe 5 mai am programare. Am incercat orice vin rosu,
,
fierbinti si nimic
!
Claudia - Sigur embrionasul tau va rezista!
lessy - Bine ai venit printre noi si te asteptam cu o valoare mare pe 30.04! Lasa testele ca nu ne fac niciun bine!
Kitta - Vad ai abandonat planurile mioritice. Multa bafta la Viena!
Dariela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
felicia_ spune:
Flori, ce mult ma bucur! Felicitari din toata inima! Cred ca ati avut Sarbatori minunate!
Kitta, sper ca ai rezolvat! Stiu ca ei trimit si prin fax, ai avea unul pe-acolo?
Dany, Avalon, Nusy, ma bucur ca ati mai scos capul din barlog!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
Blanche25 spune:
FLORI FELICITARI!!!!!! BRAVO!!!!!! SARCINA USOARA, BEBE SANATOS SI BINECUVANTAT!!!!!!!!!!!!
KORA Da Doamne sa ne dai o veste buna!
amzulica spune:
Kitta - referitor la analizele de la Bios - vineri trebuia sa am si eu rezultatele insa am fost sunata sa-mi spuna ca nu le merge netul si le vor trimite abia miercuri - pana atunci sunt in vacanta. Naspa moment! Imi ofereau varianta de trimitere pe fax ...
Cami
Dariela spune:
Flori - FELICITARI MAMICO!
La valoarea asta sigur sunt doi! Sarcina usoara si sanatosi!
Kora - Tu urmezi! Am pumnii stransi-stransi!
Dariela
Dariela spune:
ice - Nu pot sa inteleg cum cei de la Medlife au ales sa procedeze asa! Nu ti-au dat nicio explicatie?
gabita - S-a mai intamplat sa vina si peste. Nu-ti pierde speranta!
Dariela
Avalon spune:
Intr-adevar, Ice, nu as vrea sa pun sare pe rana acum dar am fost nedumerita foarte atunci cand ai spus ca sotul a donat gigei a doua zi dupa punctia ta... si chiar nu intelegeam ce tehnici de ultima ora folosea acel embriolog scolit in SUA astfel incat sa prelungeasca durata de viata a ovocitelor cand se stie ca in mediul lui natural ovocitul traieste intre 6 ore si 24 ore... mai apoi, atunci cand ai scris ca nu s-a fecundat niciunul am inteles ca cei de la Medlife nu aveau vreun "as" in maneca sa procedeze altfel decat alte clinici (se stie, peste tot se recolteaza mai intai sperma pentru ca ea sa fie preparata si pregatita, ulterior se recolteaza ovocitele)... pur si simplu cred ca a fost doar o problema de organizare la medlife in ziua aia sau experimentau o "noua tehnica de maturare a ovocitelor in laborator" si e mare pacat ca s-a intamplat asta tocmai la tine, mare ghinion! Adica daca exista intr-adevar acea posibilitate a maturarii ovocitelor imature in laborator , parerea mea ca nu ar fi trebuit sa riste atat de mult timp, astfel incat sa le piarda si pe cele mature deja, ar fi trebuit incercata in prima faza fecundarea celor mature si mai apoi, daca tot dispun de posibilitatea asta sa se fi incercat o a doua recoltare a spermei la 24 ore si incercarea fecundarii ovocitelor care s-au maturat intre timp. Sa speram ca data viitoare vor fi mai atenti cu pacientii, ca doar platim si nu ni se fac toate aceste proceduri gratis, sa nu mai vorbesc de tratamentele la care este supus corpul nostru...
KITTA astept un sms de la tine sa-mi spui cum te pot ajuta sa transmita cei de la Bios pe fax la mine rezultatele... daca nu cumva ai rezolvat intre timp.
flori76 spune:
Buna dimineata din Islanda
Zouzou,Stuart,Ariana,Digeka,Catalina,Felicia,Blanche,Dariela multumesc din suflet,fetelor pentru urari.Citesc mesajele voastre si tot parca nu-mi vine sa cred ca mi se intampla toate astea,ca eu sunt cea felicitata...
Kora:hai cu vesti bune
Flori
medamaya1 spune:
Flori, felicitari din suflet , iti doresc o sarcina usoara usoara la termen.
Kora, te asteptam cu o veste la fel de frumoasa
, doamne ajuta
2bobocei spune:
Buna fetelor si Hristos a inviat!
Eu tocmai am aflat rezultatul la Bhcg (ziua a 14-a) si sunt foarte descumpanita
Nu stiu daca o valoare de 39,08 este sarcina sau nu.
Asi dori sa imi spuneti, daca se poate, care este opinia voastra, daca mai a fost cineva in situatia mea
De la spital mi s-a spus ca rezultatul este neconcludent si sa continui tratamentul, urmand sa repet, bineinteles, BHCG-ul.
Asta in conditiile in care am sunat la doua clinici si nu se lucreaza pana luni.
Nu stiu ce sa zic si ce sa cred.
Va rog frumos sa imi impartasiti din experianta voastra.