Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineata fetelor ! haideti ca m-am trezit si eu cu noaptea'n cap ca nu mai apucam sa scriu nimic altfel...
multumesc inca odata tuturor celor care au fost alaturi de mine... deja pot spune ca stau mult mai bine, sotul cum va spuneam m-a ajutat foarte mult si cred ca am reusit sa depasesc perioada..deocamdata el e acasa cu noi si eu ma simt mult mai bine si implinita(poate ca si asta imi lipsea)..nustiu s'o vedea cand o reincepe munca din nou... si mai mult tot de asta nu intru pe DC caci mi s-ar parea absurd,el isi ea liber sa stea cu noi si eu pe Pc... in fine ..imi place mult perioada asta asa cum va spuneam sper sa ma pun la punct si sa ma motivez ..tb sa merg inainte ,s'o fac pt ei ...oarecum ajunsesem in mijlocul problemei..se adunase toate la un loc si a fost f. usor sa intru in vartej si sa fiu luata pe sus...caci deobicei sunt o fire puternica desi in ultima vreme nu prea am dat dovada...

gata si acum sa va spun despre junioara...
cu ce sa incep ... caci sunt foarte mandra si incantata... sa vezi progrese ... cand stii ca era un bobocel si cum incepe ea sa infloreasca..cateodata se uita asa la tine "ca un om mare" si cand te gandesti ca e o bucatica de om..iti vine sa o mananci... "omuletz in miniatura" nu ma mai satur de ea... recunosc caci cu depresiile mele am cam neglijat-o si pe ea si desigur ca la un moment dat incepuse sa ma simta.. mai mult de asta voi incerca sa nu mai cad si sa incerc sa fiu senina si cu capul pe umeri... trebuie sa ma gandesc la ea... nu merita...
si cum spuneam de progrese... la inceput cam la 1 luna jumate incepuse sa faca un "uuu"" uneori un "ooo" dupa a fost mai convinsa de primele ei sunete la 2 lunite si ceva,deja era stapana pe primele ei "cuvinte":) la 3 luni avea deja intonatie si facea discursuri pe legea ei, iti dadea impresia ca iti povesteste ceva :))
la 3 lunite si 2 zile a fost primul ei "ras" cu "chitcaielei" a fost superb si impresionant sa o vad... tot de pe la vreo doua luni incepea sa vrea sa stea in funduletz.. la 3 lunite deja daca o puneam la 45 de grade statea pt.cateva secunde se ridica singura...
dupa a urmat o perioada de pauza nu a mai gangurit defapt nici acum nu o mai face decat daca o mai las uneori singurica (tb sa merg si eu la necesitatile mele)macar atat... si atunci isi baga 2 degetele in gurita parca ar vrea sa fluiere :) si incepe sa "uuueasca" pe legea ei cu balonasele de rigoare ..la un moment dat incepuse sa scuipe..acum numai ce ai impresia ca mananca sapun
mai nou a dat cred ca "vorba" pe rostogoliri... are vreo saptamana decand daca o pun pe spate numai ce o vad pe burtica si e asa de bucuroasa ca reuseste ,maraie asa pe lege ei sa o vad si sa "apreciez"... inainte daca o lasam pe burtica aveam parte de un "scandal" :) ,nu vroia sa stea deloc...
in fine acum o vad ca vrea sa se tarasca... incearca desi nu prea reuseste sa avanseze, oricum ar fi devreme..dar presupun ca asa incepe totul..un pic azi un pic maine...
ce sa va mai spun ieri am avut prima tentativa de papica solida, nu numai san... si nu cred ca functioneaza.. imi impinge tot cu limba afara...cred ca inca nu e pregatita..mai incerc si azi sa vad ce obtin daca nu ..eu n'o fortez cand se va simti pregatita va inghite..si asa pana la 6 luni mai este dar am zis sa incep treptat si usor sa o obisnuiesc..nu e ca tin neaparat sa pape..si asa cred ca voi duce dorul eu sa o am la san atunci cand o voi intarca...(desi nu mi-e usor deloc cuproblemele mele de san)ma incapatanez sa o alaptez ca stiu ca e cel mai bun pt. ea.... uneori stau si ma gandesc cum a crescut micutza doar cu san...si ma simt mandra si rasplatita... are 4 lunite si 7 kg cu 70cm lungime... a pus cam 1kg pe luna ceea ce e foarte bine si de lungime manechin :)desi o nascusem de 48 de cm...cred ca sunt eu micuta si nu avea loc in burtica ;)

deocamdata cam atat poate oi fi uitat ceva.. nustiu, e posibil...
s-a trezit si tb sa incepem o noua zi :) ,inca nu are un program definit.. nustiu cand o sa-l faca ... am pus si poze noi la semnatura...

daca nu mai reusesc sa intru va urez tuturor un paste fericit sa aveti parte de tot ce va doriti si numai bine!

aa

si bine ai venit pe lume Diana sa fii papacioasa si frumoasa , cumincioara si necoliciasa si mamei refacere rapida si multa sanatate si fericire!
flavia inca odata iti urez multa sanatate ... si inca odata iti multumesc ca de altfel tuturor celor care nu le nominez.. ma scuzati ca nu o fac voi stiti ca va am la suflet si ma gandesc mereu mai ales la cele 2 linute DD apropo deja ne gandim sa vedem ce iese pt. bb2 ..nustim daca , ce si cum..dar 'om vedea ;) sa speram bine....

va pup si va

Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

cristy74- multumim pentru semnatura si sa ne tii la curent

slimatei- multumim pentru detalii, am trait si eu alaturi de tine acele momente cu broscutza ta.

idaira- ma gandesc la tine.

Noi plecam intr-o scurta plimbare la Tg. Neamt sa-i facem o surpriza bunicii sotului meu, asa ca va pup pe toate muuuult sa ajunga pentru cateva zile.

Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost "CRUCEA", scopul SAU a fost "DRAGOSTEA", motivui LUI ai fost tu!

PASTE FERICIT!

Miha

http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata si de la mine,

FLAVIA tare naspa cu otita asta. Sa tea D-zeu sa nu mai dureze mult pana se insanatoseste micutul. Si mama imi spunea ca o vecina care are un baietel de abia 2 luni a facut otita si plange de nu mai poate. Cum poti oare sa o eviti? Sanatate multa. Cum e vremea la voi? S-a mai incalzit?

MUSETTE, MARY felicitari pentru baietei!!

CRISTY vai si tu ce putin mai ai!! Abia astept sa facem galerie!

SLIMATEI ma bucur tare sa aud ca esti mai bine. Tare faza cu fluieratul! Citind ce scriai despre cum a crescut ea pana acum cu peripetiile ei, imi aduc aminte de nepoata mea giulia care asa era si ea: mereu pusa pe shotii, nu vroia sa stea nici in ruptul capului intinsa. Mereu vroia sa se ridice. Paste fericit si tie. Meregeti la inviere? Aveti biserica ortodoxa acolo? Noi mergem la Modena. Acolo este biserica si sunt si fratii mei acolo. Ok, sanatate si sarbatori fericite.

MIHA plimbare placuta si sarbatori fericite si tie.

Fetelor, eu va doresc sa aveti un Paste Fericit. Un test pozitiv pentru cine e in asteptare. Va pup

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

slimateigreat news! in fond.... cine se pricepe mai bine decat noi la autocontrol?

Un Paste luminat pentru cele mai frumoase si mai curajoase femei!

Sa va aduca daruri multe!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI !!!

....................
..................
.........
......

Va si va pe toate

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

SFINTELE SARBATORI SA VA ADUCA LINISTE IN SUFLETE, LUMINA IN CASE SI MULTA FERICIRE!
IAR SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI BEBELUSI SANATOSI!
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!

myry 35+ Sara Denisa DPN 25.05.2008

Pozele mele

Mami si tati te asteapta

Mai e putin

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Hristos a inviat!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ADEVARAT A INVIAT!!

Buna fetelor,

Sunteti la sarbatorit? Eu bantui dis-de-dimineata pe aici ca pe urma o iau din loc. Ce mai faceti? Sper ca sunteti bine. Eu din pacate zilele aste am stat foarte rau. Am facut o indigestie de la mancarurile astea de Paste(sarmale, chiftele,etc) si m-am constipat foarte tare din cauza ca saptamana trecuta am mancat de foarte multe ori spaghetii, ca vroiam sa nu mananc carne in aceea saptamana. Si eu de la prea multe spaghetii ma constip foarte tare. Am suferit de balonare si dureri de intestine exact cum ma lause pe mine crizele alea de stomac acu vreo o luna jjumate. Si cred ca si atunci de fapt nu era sotmacul si erau intestinele. A fost groaznic!!! Acu' ma simt mai bine. Aseara am mancat numai 2 iaurturi si la pranz la fel vreau sa mananc ceva lejer. Numai ca nu merg la baie si tare mi-e frica sa nu ma ia durerile din nou.
Eu de inviere am fost la Modena la fratii mei. A fost destul de dragut. A parte gestul facut de cativa romani de acolo care m-a lasat masca. Si ne mai plangem ca italienii au ce au cu romanii. Intr-o sarbatoare asa sfanta si de importanta.....Invierea Domnului.....niste nesimtiti s-au gasit sa arunce acolo la biserica.....in timp ce preotul tinea slujba si ajunsese la faza cand se canta cantecul hristos a inviat sin morti cu moartea etc...etc.........sa arunce cu ARTIFICII!! Da, da!! Au aruncat cu artificii!! a fost ceva foarte rusinos!!! Biserica unde merg eu e o biserica unde se tine slujba in italiana dar hristos a inviat se zice in: italiana, rusa, romana, greceste si in bulgara. PEntru ca aoclo vin toate aceste natii. Si cine s-a trezit sa arunce artificiile???? Tocmai romanii!!! am ramas foarte scarbita!Ma rog....

Cam astea sunt sarbatorile mele. Acum ma simt binisor, dar stau foarte incordata sa nu inceapa iar durerile. Nici nu stiu ce sa mananc sa nu ma balonez din nou. De la o friptura oare ma balonez? Dar de la salata boeuf?? Dar de la un ou?? D-ne ce intrebari fac?? numai ca fetelor cand am o criza de asta sunt efectiv la pamant!

O zi buna!!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mai intai de toate vreau sa va spun si eu HRISTOS A INVIAT si Paste fericit tuturor. sper ca v-a adus iepurasul ceea ce va doreati.
danangie rana va fi mereu deschisa acolo in suflet. nu te simti vinovata. a trebuit sa-mi accept soarta si ceea ce mi s-a intamplat. a trebuit sa accept si sa trec cat pot peste.
mav felicitari pt bb baietel. si nu fi suparata ca nu e fetita. important e sa fie sanatos. felicitari si pt miscarile lui bb.
pepsi imi pare tare rau pt tine si pt baitel....sa va faceti bine cat mai repede. pt candida eu am luat mai de mult diflucan, o capsula la 12 zile dar nu stiu daca se da si la cei mici.
catty felicitari pt reusita.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

In sfarsit...v-am gasit Va cautam sa va dau o veste buna De Paste ,D-zeu mi-a dat un dar- sunt Sunt tare fericita ,dar in acelasi timp ,imi este si teama. Dupa 3 sarcini pierdute ,cred ca a venit si timpul meu sa reusesc. Stiu ca sunt fete ,care au trecut prin ce am trecut eu si au reusit - asa ca sunt optimista.Un pt toate fetele.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput